Týdenní horoskop 11.7.-17.7. Co nese superúplěk v Kozorohu?

V pondělí 11.7. by bylo dobré si odpustit příliš těžkou práci a jakékoliv neobvyklé aktivity. Vylaďte se na poklidný letní rytmus.

 

V úterý 12.7. vám Luna vcházející do znamení Kozoroha připomene, že i když můžete mít dovolenou, stejně se myšlenky na práci, nedostatky a dodělávky z hlavy jen tak nedostanou.

 

Hromový úplněk ve středu 13.7. bude druhým superúplňkem roku. Luna v úplňku ve znamení Kozoroha a v opozici k Merkuru může nést pocit, že se vše komplikuje. Naštěstí můžete počítat s podporou trigonu Venuše se Saturnem a Luny s Uranem, který nese emocionální podporu a pomoc od lidí, kteří vám vždy byli oporou.

 

Lidé ve znamení Kozoroha jsou většinou vážní, praktičtí, zásadoví a výjimečně vytrvalí. Dřív, či později dosahují v životě úspěchu, protože jsou neústupní a málokdy rezignují na své cíle.

 

Mimořádně silný úplněk v Kozorohu nese velké magické příležitosti. Můžete se zaměřit na svoji kariéru, uspokojení ambicí a dobrou organizaci. Uvědomte si, čeho chcete docílit, pak se zamyslete nad tím, co k tomu potřebujete a nakonec, co jste pro naplnění těchto svých vizí ochotni udělat.

 

Kozorohu vládne planeta Saturn. Ten se spojí s tvrdou prací, zralostí, smrtí a v neposlední řadě s karmou. Zapalte na bezpečném a klidném místě šedou svíci, pro lepší vyladění si můžete obstarat obsidián, či záhnědu a na šedý lístek napište, s kým byste si přáli urovnat karmické vztahy, nebo v čem svou karmu zlepšit. Ten o plamen svíce spalte a popel rozprašte po zemi.

Úplněk 13. července připomene možnost něco udělat pro splnění svých přání. Protože úplňky mohou nést poněkud složitější nálady, a ten v Kozorohu patří právě do této kategorie, bylo by dobré udělat něco, co vám pomůže odstranit napětí. Připravte si jasně modrou stuhu a tu umístěte o půlnoci nad doutnající skořicí. Vždy, když budete cítit, že potřebujete zlepšit náladu, uvažte si stuhu na levé zápěstí. Proti smutku můžete udělat na dvě stříbrné stuhy jedenáct uzlů, uprostřed je dohromady svažte stříbrnou nití. Očadit je můžete nad levandulí. Aby se vám vyhnuly pomluvy a zlé jazyky, protože Kozorozi jsou ctižádostiví, můžete udělat ve středu zlatavé stuhy uzel, kam před jeho zatažením vložíte štětinu z vlčí srsti. Případě potřeby se nosí na pravém kotníku.

 

 

Ve čtvrtek 14. 7. máte šanci díky skvělým sextilům Merkura s Uranem a Luny vcházející do znamení Vodnáře rozvíjet svůj intelektuální potenciál. Bude se vám dařit vymýšlet nové věci a v praktické rovině můžete doma něco inovovat.

 

V pátek 15.7. bude ideální den pro odpočinek. Kvadratura Luny s Uranem předpovídá, že se nebudete moci dočkat až splníte své povinnosti a budete moci relaxovat.

 

V sobotu 16.7. bude skvělá atmosféra pro přátelská setkávání a společenské akce. Luna vejde do znamení Ryb a konjunkce Slunce s Merkurem láká vyrazit si z domu ven. Dařit se bude jak romantickým cestám, tak i schůzkám. A v neposlední řadě je to skvělý den pro lásku.

 

V neděli 17.7. vlivem trigonu Merkura s Neptunem s radostí odložte telefon a dopřejte si klidnou procházku po lese. Pravý odpočinek někdy vyžaduje zcela vypnout a nic nedělat.

 

Hvězdy jsou ve znamení Raka. Jejich výrazným znakem je vytrvalost a stálost. Jsou také starostliví a umějí zastupovat druhé, proto jsou pro ně vhodná povolání, v kterých tyto své vlastnosti využijí. Pokud se do něčeho pustí, tak pokračují tak dlouho, dokud to nedodělají. Proto bývají úspěšnými šéfy a řediteli s více zaměstnanci.

 

Raci, tento týden pamatujte na to, že ustálené zvyky mohou partnerství prospět, ale také ho časem zahubit. Na vás je, abyste zlomili své stereotypy a do vztahu přinesli něco nového.

 

Lvi, není teď úplně nejvhodnější varianta postavit příbuzné před hotovou věc. Ať už se jedná o finance, dovolenou nebo renovace domu.

 

Panny, dejte více na svou intuici, málokdy vás zklame. Problém je, že vy jí spíše skoro nenasloucháte. Ale tentokrát k vám bude hovořit zcela jasně.

 

Váhy, nesmíte se nechat strhnout k tomu, že budete podléhat naprosto extrémním emocím ve vztahu. Máte totiž nevyrovnanou náladu a mohli byste rozpoutat nějakou hádku mezi vámi a partnerem.

 

Štíři, velkou radost vám udělá zájem jistého člověka o vaši osobu. Navíc je to atraktivní typ, který vás zaujme na první pohled.

 

Střelci, pozor si hned od počátku týdne musíte dávat na roztržitost. Tou si můžete hodně zkomplikovat nejen svůj pracovní život.

 

Kozorozi, všeobecně stále může docházet k menším konfliktům s lidmi kolem vás. Na vině jsou nepříznivé konstelace a nervozita.

 

Vodnáři, odložte stranou všechny pochybnosti a předsudky. Vyrazte na rande, i kdyby byl protějšek trochu jiného ražení než vy.

 

Ryby, nesmíte polevit ve smělosti, kterou jste v sobě nedávno objevili. Ta vám otevírá dveře do společnosti velmi zajímavých lidí.

 

Berani, hlavou se vám budou honit nejrůznější myšlenky a nápady. Jako kdybyste je ani nemohli zastavit. Pokud se přidají i emoce, máte o zábavu postaráno.

 

Býci, měli byste se zaměřit na sebe a pracovat na svých silných stránkách. Může jít i o nové manuální činnosti. Budete mile překvapeni, jak vám to půjde.

 

Blíženci, nepodaří se vám najít vytouženou rovnováhu v práci i doma. Budete skákat z jedné věci na druhou a koncentrace vám bude chybět. Je čas už odjet na dovolenou.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...