Týdenní horoskop 10.4.-16.4. Konjunkce Slunce s Jupiterem míří vysoko!

Na Velikonoční pondělí 10. dubna si dopřejte si odpočinek a snažte se vyvarovat zmatkování na silnicích.

V úterý 11. dubna vejde Venuše do znamení Blíženců v trigonu s Plutem ve Vodnáři. Tento aspekt  nese příliv energie. Silně podtrhne všechno erotické, musíte však počítat s tím, že obě planety jsou přiřazeny vzdušnému živlu a tak nejvíce sexy bude myšlení. Posílí se přátelské vztahy a vztahy touto dobou vzniklé se budou opírat o vzájemnou duchovní fascinaci – ten druhý vyznává stejné hodnoty!. Všechny pocity se stanou výjimečně intenzivní. Resty v ložnici patrně konečně doženou i dávné vztahy.

Dělejte to, co máte rádi a nezapomínejte ani na sport. Vlivem Venuše se budete cítit atraktivněji. O příznivý návrat k pracovním povinnostem postarají příjemné trigony Luny se Sluncem a Jupiterem. Poznáte, kdo je váš opravdový přítel.

 

Konjunkce Slunce s Jupiterem umožní mířit vysoko!

Ve středu 12. dubna bude mít dozor nad hvězdným nebem konjunkce Slunce s Jupiterem. Nese dávku optimismu a svět se bude zase zdát o něco krásnější. Vyplatí se dělat důležitá rozhodnutí, zařizovat to, co je potřeba a dotahovat věci do konce. Vše, co dnes začnete, bude mít v budoucnu skvělé výsledky. Luna v trigonu s Merkurem pomůže usmířit případná nedorozumění.

Ve čtvrtek 13. dubna zařiďte vše, co je potřeba. Hodně povinností věští kvadratury Luny s Jupiterem a Sluncem a bylo by dobré si připravit seznam úkolů. Večer vejde Luna do znamení Vodnáře v konjunkci s Plutem a může přijít lehký nepokoj. Více vás zaujmou negativní informace a může se vám hůře odpočívat. Věnujte se raději duševní očistě.

V pátek 14. dubna by bylo dobré nemít velká očekávání od druhých lidí. Venuše v kvadratuře se Saturnem může vnést zmatek do vyhodnocování informací od druhých lidí. Řešte to raději někdy jindy.

V sobotu 15. dubna dopřejí příležitosti ke společenským a kulturním událostem příznivé vlivy sextilu Luny s Jupiterem a se Sluncem. Večer může být veselý.

V neděli 16. dubna může přinést konjunkce Luny se Saturnem nějakou výčitku z okolí. Snažte se brát věci s nadhledem.

Hvězdy jsou ve znamení Berana. Zápornými stránkami tohoto ohnivého znamení je neschopnost či nevůle přizpůsobit se něčemu, s čím nesouhlasí. Neradi dělají kompromisy a mají sklony více myslet na sebe.

Berani, tento týden bude pro vás velmi důležité udržet dobré citové rozpoložení. Nenechte se ovlivňovat nejrůznějšími výkyvy nálad.

Býci, ten, kdo se pohybuje ve vaší blízkosti, nevyzařuje vůbec pozitivní energii a vám v jeho společnosti není dobře. Zřejmě právě proto se mu budete cíleně vyhýbat několik dní. Otázka je, zda se to zlepší.

Blíženci, dochází vám inspirace v pracovní oblasti, a tak se dostáváte do stresu. Bude dobře, když zvolníte tempo a budete v klidu.

Raci, od přátel dostáváte jednu pozvánku do společnosti za druhou. Měli byste už některou přijmout a vyrazit mezi lidi. Zlepší se vám nálada a možná navážete nové kontakty.

Lvi, po vašem boku je někdo, kdo umí dát vašemu životu nový rozměr. Okolí to na vás pozoruje a všem se líbí vaše rozzářená tvář. Je vidět, že jste šťastní. Díky tomu se vám bude dařit i v práci.

Panny, myslete na své zažívání, se kterým máte lehčí problémy. Váš jídelníček by zasluhoval úpravu a odlehčení.

Váhy, v práci si zřejmě procházíte náročnějším obdobím, kde cítíte, že je na vás vyvíjen obrovský tlak od vašich nadřízených. Chce to vydržet a nepovolit. Brzy se situace zmírní.

Štíři, rádi byste upoutali pozornost někoho, kdo se vám velmi líbí. Zatím se to ale nedaří a budete muset být ještě trpěliví.

Střelci, doma si přijdete naprosto zbyteční, protože vaše dobře míněné rady nikdo nebere vážně. Ozvěte se a dejte to svým blízkým najevo.

Kozorozi, tento týden se může naplno projevit vaše vznětlivá povaha. Kvůli negativnímu postoji se vám nebude dařit ani v práci. Máte sice nějaké představy, ale ty se vám nedaří naplnit.

Vodnáři, máte spoustu energie, a tak vymýšlíte jednu aktivitu za druhou. Bojíte se nudy, tak se potřebujete zabavit i doma ve volném čase. Zbytečně se však nepřepínejte a taky odpočívejte.

Ryby, pokud zamíříte do společnosti, uvědomíte si, jak jste mezi ostatními oblíbení. Je to i díky vaší otevřené povaze, kterou každého zaujmete. Jestliže jste nezadaní, můžete tento týden poznat zajímavou osobu, která vás bude přitahovat.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...