Každé znamení zvěrokruhu má v životě svůj účel. Jaký je ten váš?

Nejspíš víte, jaké jsou vaše přednosti, v čem jste opravdu dobří. Možná se ale někdy ptáte sami sebe, proč jste vlastně na světě, jaký účel má vaše existence, čeho byste měli v životě dosáhnout. Každý z nás je samozřejmě jedinečný, trochu napovědět vám ale může astrologie. Zjistěte, jaký je podle ní hlavní smysl vašeho života a jak působíte na lidi kolem sebe.

Beran

Berani se vždy snaží být lepší než ti, kteří jsou před nimi. Toto nadšené a soutěživé ohnivé znamení chce vytvořit další nejlepší věc nebo překonat světový rekord.

Je tedy jasné, že to poslední, co Beran v životě chce, je stagnace. Smyslem života Berana je posouvat se vpřed, ať už je to v technice, obchodu, psaní, vědě…

Býk

Býk jako zemské znamení touží po stabilitě. Proto je jeho smyslem života vytvořit si spolehlivý a pevný základ vztahu s každým, s kým se stýká. Ať už jde o vztahy romantické nebo přátelské. Býk chce být tím, komu se dá vždy věřit, kdo tu bude pokaždé, když ho budete potřebovat.

Býk chce dát ostatním, co potřebují, aby se cítili bezpečně, a chce zajistit, aby každý měl pocit, že má někoho, komu na něm záleží.

Blíženci

Blíženci jsou takoví sociální motýli světa. Jejich cílem je přilákat lidi. Možná si to ani neuvědomují, ale i rychlý rozhovor s cizím člověkem v metru nebo se stydlivým kolegou po náročném pracovním týdnu může těmto lidem změnit život nebo jim ho alespoň udělat na chvíli hezčí.

Blíženci navazují kontakty i s lidmi, se kterými by se jiní normálně nebavili, a pomáhají ostatním najít nové přátele. V tom jsou dobří.

Rak

Raci jsou na světě, aby projevovali lásku všem a všemu. Jako vodní znamení jsou velmi naladění na pocity jiných lidí i své vlastní a jejich úkolem je využít tento dar.

Raci rádi využívají svou emoční inteligenci, aby pomohli svému okolí. Jsou to lidé, kteří tu pro vás budou, když budete potřebovat rameno, na kterém se můžete vyplakat, a člověka, který při vás bude stát i v těžkých časech. Jsou tu, aby ukázali světu, že ne každý má srdce z kamene.

Lev

Kdo řídí tento svět? Samozřejmě Lvi! Chtějí být známí, chtějí, aby je ostatní obdivovali, a tak není divu, že jejich smyslem života je zářit. Možná vám to nepřijde až tak užitečné, nicméně i to je v životě důležité  (a někdo to dělat musí).

Ať už je Lev středem pozornosti, nebo jen víte, že někdo takový existuje, každý si vždy všimne, když Lev opustí společnost.

Panna

Panny jsou analytické a spolehlivé. Toto zemské znamení se rádo ujišťuje, že se vše děje správně, a pokud něco není v pořádku, chce být u toho, aby to napravilo.

Panny mají rády, když věci běží hladce, a rády udržují klid. Vždy pracují na tom, aby se věci dělaly co nejlépe, aby vše fungovalo, protože to je důvod, proč jsou tady. Nepřestávej pracovat, Panno. Svět tě potřebuje!

Váhy

Váhy milují dobrou komunikaci a chtějí vždy slyšet obě strany příběhu. Je to jejich smysl života, který svět potřebuje. Váhy jsou tu, aby udržely svět v rovnováze.

Váhy jsou v podstatě neoficiální soudci světa, kteří naslouchají otázkám a problémům a nacházejí správný způsob, jak je vyřešit. Umí totiž zůstat nezaujaté, což jim umožňuje pomáhat dělat svět lepším místem pro život.

Štír

Štíři jsou na této planetě proto, aby lidem ukázali, co je vášeň. Jsou zapálení pro všechno, co dělají, a je to rozhodně vidět. Štíra jen těžko přistihnete, že by dělal něco, co nechce a co ho nebaví.

Štíři jdou buď do něčeho na sto procent a pak jsou takovou činností naprosto pohlceni, nebo to nedělají vůbec. Jsou tu, aby ukázali ostatním, jaký je život, když do něj vnesete vášeň.

Střelec

Svobodomyslné a zvědavé znamení Střelce je na Zemi, aby objevovalo. Střelec není příznivcem opakování, proto by měl stále chodit tam, kde ještě nebyl, a dělat věci, které ještě nezkusil.

Střelec chce cestovat, nacházet nové způsoby, jak dělat různé věci, objevovat různé kultury. Proto by Střelec měl ve všem a všude hledat to „nové“ a neotřelé.

Kozoroh

Kozorozi mívají silné pouto se svou rodinou. A jsou na této planetě, aby ukázali ostatním, že i přátelé mohou být rodina, že jsou v životě stejně důležití, jako nebližší příbuzní.

Kozoroh dává opravdový význam přátelství a chce, aby i svět pohlížel na dobré přátele stejně, jako na vlastní rodinu.

Vodnář

Vodnáři jsou tu proto, aby v každém z nás probudili člověka. Jejich osobní investice do humanitárních věcí a veškerá jejich láska k lidem je obecně dostatečným důvodem, aby tu byli, nemyslíte? Přijímají fakt, že jsme jen lidé a že děláme chyby, ale jsou také mezi prvními, kdo se zapojí do akce pro dobrou věc.

Přáním a snahou Vodnářů je, aby lidé na Zemi žili v míru a starali se o sebe navzájem. Ne, aby šířili nenávist a násilí.

Ryby

Citlivost a intuice Ryb je nepřekonatelná a umění je pro ně cennou formou sebevyjádření. Jejich cílem je zdůraznit důležitost kreativity. Vědí, že sebevyjádření je dobré pro duši a umění je jedním z nejoblíbenějších způsobů, jak se lidé vyjadřují.

Ryby rády propagují hudbu, umění, poezii a všechny druhy kreativity, aby vyjádřily své emoce a myšlenky. Jsou zde, aby objevily a ukázaly světu skutečnou hodnotu umění ve všech jeho podobách.

 

Pro Kartářky světla Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...