Karta týdne 30.1.-5.2. je Císař. Rád dotahuje své plány

Máte na to, abyste se realizovali. Tarotová karta Císař věští úspěch. Přichází k vám důležité a přínosné informace. Kartu Císař charakterizuje síla a um dotáhnout své plány do konce. Dokáže ustát i působení karty Ďábel. Císař dává sílu a energii. Také ctí rodinu a domov. Je vytrvalý, neústupný, inteligentní a praktický. Někdy má energie příliš, a to pak jsou jeho hlasitá slova slyšet daleko. Rád by vládnul a ovládal.

Poznejte svoji sílu, myslete však na to, že můžete být v tomto ohledu celiství jenom tehdy, když si budete dobře vědomi, že je to i o pečlivém plnění svých povinností. Jenom tak si svá vydobytá postavení, či majetek udržíte.

 

Ve vztazích můžete narazit na výbušnou sílu, dominanci až agresivitu. Především ženy to mohou silně přitahovat. Bylo by dobré řídit se intuicí, jestli je to pro vás vhodný protějšek. Bude to zkouška, jak si umíte nastavit vztahy a co komu dovolíte. Přemýšlejte o tom, co je pro vás přijatelné. Pokud takového člověka dokážete udržet v určitých mezích, pak to může být zajímavý vztah, ve kterém nebude nuda.

 

V pracovní oblasti bude potřeba přijmout zodpovědnost za své kroky a také dobrá organizace. Důležitá bude vaše vůle a motivace. Máte se co ohánět.

 

Ve zdravotní sféře karta doporučuje promyšlený a aktivní odpočinek.

 

Beran

 

Karta Císař vám pomůže dostat se z potíží spojených s materiální stránkou života. Máte šanci získat si přízeň lidí a dostat věci pod kontrolu. V kruhu svých blízkých se zaměřte na věci kolem vztahu otec a dcera. Jde vám PROTEKCE.

 

Býk

 

Karta Císař varuje před přeceňováním a podceňováním konkurence. Poukazuje na sklony k rozhazovačnosti. Braňte se před tím, aby z vás někdo jen tak tahal peníze. Máte možnost dosáhnout finanční stability. To, co k vám nyní přichází, se dá vystihnout slovem OBRANA.

 

Blíženci

 

Karta Císař vám přináší pomoc světa znalého člověka, který se dost veřejně angažuje. Připravte se na více klientů a pomoc ve finančních záležitostech. V lásce vám jde štěstí. Splní se vám nějaké přání a vrátí se vám KLID.

 

Rak

 

Karta Císaře přináší rodinné radosti. Nemocným pomáhá k uzdravení a ženám přináší do cesty dobré muže. Může přijít i nějaké dědictví. Čas ukáže, čeho se bude týkat. Budete mít štěstí i na obchody s nemovitými věcmi, přichází vám ŠTĚSTÍ.

 

Lev

 

Císař vám přináší touhou užívat si života a vábí vás ke všemu, co je krásné. K tomu všemu budete utrácet peníze, dopřávat si a ničím se neomezovat. Nezapomínejte však na své povinnosti. Pokud máte děti, nyní vás budou více potřebovat. Ženy mohou natrefit na někoho, s kým jim bude rychleji utíkat čas. Štěstí můžete mít i v sázení. Přichází vám totiž ZISK.

 

Panna

 

Karta Císaře říká, že pokud byste třeba onemocněli, nebudete to nic vážného. Stačí si odpočinout a vyrazit někam do přírody, kde načerpáte svěží energii a bude zase dobře. Práce vám přinese uspokojení, přijdou však věci, na které si budete muset nově zvykat. Můžete získat jistý post. Přichází vám příliv NADBYTKU.

 

Váhy

 

Císař posvítí na vaše vztahy. Do manželství se vrátí láska a do vztahu vášeň. Nezadaní si mohou přitáhnout lásku na první pohled, která bude velmi živelná a divoká. Zároveň může být žárlivá, ale i strhující. Ženám přinese nedorozumění a hádky. V práci může tato karta ukazovat společníka, který má rád všechno pod kontrolou. Obchodní kontakty budou přínosné, ale to neznamená, že se vyhnete konfliktním situacím. Císař vám věští změnu, která vede k TRIUMFu.

 

Štír

 

Tarotová karta Císař je ve vašem případě velmi mystická a ukazuje na věci, které mají přesah prostého chápání. Pro těžce nemocné lidi, které mohou být třeba ve vašem okolí, může ukazovat vysvobození lehkou smrtí. Neděste se, karta může ukazovat taky dědictví, které přichází skrze lásku. Jaké formy dědictví se to bude týkat, ukáže čas. Karta Císař vám přináší spokojenost díky partnerovi, či milenci, nebo vlivnému ochránci. Uspokojení sexuálních tužeb a návrat ke zdraví. KONEC ZKOUŠEK.

 

Střelec

 

Císař ukazuje na moudrost vycházející z čisté víry. Přeje přínosu a posouvá věci, po kterých vaše duse nezištně touží, dopředu. Císař vám přináší uspokojení všech tužeb, ambic a také materiální náhrady. V neposlední řadě POPULARITU.

 

Kozoroh

 

Jdete po cestě, na které vás čekají úspěchy a stabilizace. Protože postupujete správně, vaše ambice budou naplněny. Můžete si polepšit. V lásce můžete nalézt to, co očekáváte. Osud i lidé vám budou nakloněni. Ochutnáte, co je to STABILITA.

 

Vodnář

 

Karta Císař vám nese více přátel, lepší vztahy a konec samoty. Možná budete překvapeni, že vám osoba opačného pohlaví nezištně pomůže. I vaše smysly budou uspokojeny. Milenec, či milenka si vás bude hýčkat. Ovládne vás pocit ochrany a bezpečí. Vaše děti si budou užívat život a okolím budou milovaný. Zažijete, co je to ÚSPĚCH.

 

Ryby

 

Karta Císař vám radí, abyste se spokojili s tím, co máte a přestali bojovat a ztrácet čas a sílu tam, kde nejsou šance. Váš materiální život může být vystaven náročným vlivům. V citech někdy přichází zkouška omylem, nicméně bez vážných následků. A vaše nerozhodnost může vnést do manželských věcí jisté rozčarování. REZIGNACE na staré vzorce vás uklidní.

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Monika Navrátilová

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články