Jaké dary nese zítřejší novoluní ve Střelci pro jednotlivá znamení?

13.prosince 2023 se můžete otevřít něčemu novému, poznáte sílu svých předtuch a rozhodně se nebudete chtít nechávat kýmkoliv nebo čímkoliv omezovat. Čeká nás novoluní ve znamení Střelce (0:32). Střelec chce vidět v druhých to nejlepší, je otevřený, velkorysý, kosmopolitní, ale také se nezastaví.

Čeká nás jízda. Zatoužíte užít si s druhými legraci a můžete chvílemi dělat i malé nerozvážnosti. Jakýsi neklid vás požene dopředu.

Těšit se tak můžete na příliv optimistické energie, plné všech možných náhod. Uvede vás do nálady nadcházejících svátků.

 

Svůj svátek oslaví Lucie, jejich patronka svatá Lucie chránila také děti, slepce, nevěstky, sklenáře a gondoliéry. Dle tradic se na svátek Lucie mělo vyhýbat domácím pracím, jinak vás naleznou Lucky – tedy ženy v bílém, které dohlížejí na dodržování tradic, dají vám do ruky koš s vřeteny a budete příst, až se z vás bude kouřit, toliko k dávným tradicím. Pro vás je v tom však poselství, že se máte snažit na chvíli vypadnout z koloběhu vaření, pečení a uklízení, ale myslet na sebe a své přátele.

 

Shodně s vibracemi Střelce budete druhým poskytovat podporu. Novoluní ve Střelci vás vyladí na odkrývání nových vizí, zkoušení nových věcí a vyhledávání neotřelých zkušeností.

 

Novoluní ve Střelci podpoří touhu po společnosti a přinese zdravé sebevědomí. Vzkřísíte v sobě naděje na změny i ochotu přijmout jistá rizika, abyste odkryli svůj skutečný potenciál.

 

Střelec vám pomůže spojit se s vaší vírou v život. Omezení neplatí pro Střelce, jejich krédo zní: nemožné ihned, zázrak na počkání. Toto ohnivé znamení miluje překračovat to, co ostatní považuji za nemožné.

Vy se můžete také na chvíli vyladit na to, co Střelec upřednostňuje. Promítnout si v souladu se svojí intuicí nové možnosti sílu jejich dopadů. Počítají se i malé krůčky.

 

Buďte otevření a zvědaví

 

Naplánujte si, kam ještě se chcete podívat

 

Odvážný vliv Střelce posílí jeho konjunkce s Marsem, která naplní vaši duši entuziasmem a kuráží k novým zkušenostem. Konstelace ve vás rozdmýchá oheň motivující k novým rozhodnutím poznávat vše, co jste zatím ještě neokusili.

 

Hodně lidí bude během novoluní a dalších tří dnů, kdy bude dobíhat, uvažovat o rozvoji své finanční perspektivy. Vnesou naději do plánování rozvoje i své kariéry.

 

Neptun v Rybách ukončil svou retrográdní pouť, nicméně jeho kvadratura k novoluní ve Střelci říká: měj velké sny, ale pamatuj také na nezbytné kroky k realizaci těchto snů.

 

 

Berani, řekněte ano zkušenostem, které překračují vaše hranice. Může to být výlet na nové místo, nebo odeslání svého životopisu novému zaměstnavateli.

 

Býci, můžete přenastavit spoustu věcí a toto novoluní je pro vás ohromná výzva. To, do čeho se nyní pustíte může přinést skvělé výsledky již květnu.

 

Blíženci, budete plni romantiky a magie a čeká vás hodně neplánovaných překvapení.

 

Raci, zatoužíte vyjít z fádnosti všedního dne. Dopřejte si setkání s lidmi, které máte rádi. Když někde potkáte opuštěné koťátko, vězte, že vám nese štěstí.

 

Lvi, vrátíte se do dětské zvědavosti se kterou budete odkrývat spoustu možností.

 

Panny, během tohoto novoluní zaklepe na vaše vrata inspirace a možná budete chtít něco předělat ve svém domě. Se změnami budete spokojeni. Může to být nábytek, květiny a tak dále.

 

Váhy, budete mít skvělou příležitost naučit se něco nového a ohromně si to užijete.

 

 

Štíři, kutálí se k vám peníze, je potřeba je posbírat. Věřte svým dovednostem a nebojte se je prodat. Je spousta věcí, které nejlépe umíte právě vy.

 

 

Střelci, někdy si chcete užít legraci, ale pak to padá do nerozvážnosti. Blíží se k vám doba, kdy budete chtít vyladit sebe sama tak, abyste byli ještě lepší a dokonalejší a spokojenější a tak, aby vám už konečně všechno vycházelo podle vašich představ.

 

 

Kozorozi, toto novoluní vám nese příliv ohromné síly a mentální energie. Můžete se připravit na zcela nový začátek. Věci se začnou pozvolna dávat do pohybu v průběhu následujícího roku.

 

 

Vodnáři, vymaníte se ze situací, které nemají smysl a někdy dohání k šílenství. Nastává novoluní, se kterým přijde vlna nostalgie a vzpomínek. Spojte se s lidmi, se kterými se můžete o tyto věci podělit.

 

Ryby, ujasníte si, v co věříte. Novoluní vám nese dobrou náladu a příliv optimizmu a dodá potřebnou energii k tomu, abyste se pohnuli dopředu. Možná získáte nějaké zajímavé nabídky, či konstruktivní informace a ty vás posunou dopředu.

 

Pro Kartářky světla  Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...