Jak si do života přilákat štěstí a úspěch? Naučte se to podle svého znamení zvěrokruhu

Víte, co je manifestace? Je to proces nasměrování vlastních myšlenek, pocitů a přesvědčení k realizaci určitého cíle nebo touhy. Vychází z konceptu, který naznačuje, jak lze do života přitáhnout určité situace, lidi nebo události pomocí myšlenek a energií.  Pokud to chcete zkusit, můžete se nechat inspirovat svým znamením zvěrokruhu.

Existují různé techniky manifestace, jako je vizualizace, afirmace, psaní záměrů nebo pomocí vizuálních tabulí. Aby byla manifestace úspěšná, je nutné myslet pozitivně a věřit, že se to, co si přejete, splní. A jak poznat, která technika je pro vás nejvhodnější? V tom vám může být nápomocné znamení, ve kterém jste se narodili.

Beran

Pro vás Berany, tedy ohnivé znamení jsou nejlepší techniky, které odrážejí vaši vášeň a energii. Díky svému odhodlání se jen těžko smíříte s tím, že byste svých cílů nedosáhli. A jelikož si rádi užíváte všemi smysly, mohla by vám nejvíce vyhovovat technika pozitivního ukotvení, kterou často používají sportovci před soutěžemi. Na klidném místě si představte okamžik ve svém životě, kdy jste se opravdu cítili dobře. Prožijte intenzivně emoční stav, který chcete (například pocit štěstí, pocit síly, pocit lehkosti, pocit úspěchu). Zkuste si zapamatovat všechny detaily a spojte tento stav s nějakým podnětem, takzvanou kotvou, například slovem, pohybem nebo melodií. Cvičením znovu aktivujete kotvu opakováním toho slova, pohybu nebo melodie, abyste v potřebnou chvíli mohli znovu zažít požadovaný emoční stav.

Býk

Vy můžete vyzkoušet techniku 555. Bude to chtít trochu vytrvalosti, ale může to být pro vás velmi uvolňující a dodá vám to potřebnou svěžest. Na tuto techniku potřebujete jen tužku a papír a výsledek můžete vidět za 5 dní. Číslo 555 je takzvané andělské číslo, které značí změnu. Na tuto techniku je dobré vyhradit si určitý čas, například vždy ráno, kdy je energie nejčistší. Začněte tím, že své přání napíšete na list papíru 55krát a budete to opakovat 5 dní po sobě. A důležité je, aby vaše přání bylo upřímné a pozitivní. Tedy například „chci štěstí“ místo „nechci neštěstí“. Pozitivní byste také měli být vy po celou dobu tohoto procesu.

Blíženci

Zkuste techniku zrcadlení. Můžete odhalit především své nejhlubší touhy a poznat sami sebe. Díky tomuto relaxačnímu rituálu budete jednat konkrétněji a odstraníte pochybnosti, které mohou být zbytečnou zátěží. K této technice budete, jak již její název napovídá, potřebovat zrcadlo. Umístěte ho na východní stranu místnosti a do jeho středu (v úrovni vašich očí) umístěte malé kolečko z bílého papíru o průměru 0,5 cm. Místnost by měla být zatemněná a jediným zdrojem světla by měla být svíčka po vaší levici, konkrétně na severu. V prostoru by měl být naprostý klid, netahejte do něj žádné rušivé prvky, například telefon. Pohodlně se posaďte, zkuste uklidnit svou mysl, soustřeďte se na svůj dech a uvolněte své tělo. Pak upřete svůj pohled na odraz v zrcadle, podívejte se přímo do svých očí nebo na jiné místo na vlastní tváři, které se vám líbí, soustřeďte se a otevřete svou mysl možným zkušenostem nebo postřehům, které se mohou během praxe objevit. Někteří lidé popisují vize, změny ve vnímání nebo hlubší vhledy. Zkuste takto zůstat 5 minut a postupně čas podle potřeby prodlužujte.

Rak

Pokuste se projevit co nejkreativněji a uvolnit pocity, které vás brzdí. Ideální pro vás je technika projevování se prostřednictvím psaní. Zjistíte díky ní, co v tuto chvíli skutečně potřebujete a jak dosáhnout svých cílů. Jako citlivé znamení sice posloucháte svou intuici, ale pokud je to beze slov, které by vaše pocity popsaly, o ní občas pochybujete. Takto to budete mít černé na bílém a budete vědět, čeho se držet.

Lev

Vy Lvi jste rození vůdci, ale ne každý z vás si to uvědomuje. Nejednejte podle toho, co se od vás očekává. Vaše projevy by měly odrážet vaše ctnosti i vaše nedostatky. Místo toho, abyste se báli požádat o pomoc nebo ji nabídnout, začněte spoléhat sami na sebe a na dovednosti, které máte, a snažte se je dále rozvíjet. A buďte upřímní k sobě i ostatním.

Panna

Vyzkoušejte techniku 369. Má kořeny v logickém kvantovém přístupu Nikoly Tesly a nabízí vám určitou strukturu, ke které inklinujete. Technika 369 je extrémně jednoduchá a působí na vaše podvědomí, motivuje, posiluje soustředění a aktivuje zákon přitažlivosti. Je založena na tom, že si 3x ráno, 6x přes den a 9x večer zapíšete na papír nebo do poznámek v mobilu, co ve svém životě chcete. A proč právě číslo 369 a Nikola Tesla? Tento slavný vynálezce ve 20. století poprvé vyslovil myšlenku, že 3, 6, 9 jsou mocná čísla pro manifestaci. Číslo 3 představuje naše spojení s vesmírem a kreativní vyjádření, 6 odkazuje na vnitřní sílu a rovnováhu, zatímco 9 představuje naše znovuzrození (to znamená zbavení se toho, co nám již neslouží, a přeměnu v to, čím se máme skutečně stát).

Váhy

Zkuste projevit své přání pochopením vlastního vnitřního světa – snů. Musíte se podívat na to, co se děje v tomto vesmíru, abyste lépe porozuměli svým touhám. Pro úspěšnější manifestaci by bylo užitečné vést si deník toho, o čem se vám zdá.

Štír

Pro vás bude vhodná jakákoli technika manifestace. Důležité je především to, že ji provedete, Pomůže vám to totiž lépe se seznámit sami se sebou a poskytne vám potřebný, kladný pohled na svět. Také posílí vaše sebevědomí, takže si díky ní můžete nabídnout uznání, které si zasloužíte a se kterým se naučíte vážit si víc sebe sama i svého vlastního úsilí.

Střelec

Vy Střelci jste velmi šikovní v práci se slovy, takže by pro vás mohlo být ideální volbou vést si deník. Spolehněte se na svou vlastní intuici a svět snů, stejně jako na svou představivost. To vám otevře nové vize.

Kozoroh

Zkuste se projevovat hlavně s odhodláním a logikou. To jsou věci, které jsou vašemu znamení velmi blízké. Jste-li spíše vizuální typ člověka, můžete se věnovat třeba kreslení. Jeho prostřednictvím možná objevíte svá tajná přání, která vás provázejí životem a která by bylo dobré realizovat.

Vodnář

Podobně jako Berani byste měli sáhnout po nějakém vizuálním způsobu projevu. Vytvořte si třeba nástěnku svých nálad a pak ji postupně upravujte. Ve vašem případě je vše dovoleno, ale poté, co ze sebe všechno dostanete ven, trochu přibrzděte, abyste před sebou viděli přesně to, co vás naplňuje a čeho ještě chcete dosáhnout.

Ryby

Jelikož máte velmi silnou intuici, jste velmi dobře propojeni sami se sebou i s okolním světem a sny vám nejsou cizí. Nemusíte je přímo analyzovat, ale než vstoupíte do jejich světa, vizualizujte si zítřek, představujte si v duchu ideální den a to, čeho v něm chcete dosáhnout. V tomto případě nejde jen o „obyčejné“ snění. Je dokázáno, že čím více přemýšlíme o svých cílech a snech, tím větší je šance na jejich dosažení.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Rak. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje citlivý, empatický, na rodinu ...

Víkendový horoskop od 26.7. Merkur ve znamení Panny sype dobré nápady

V pátek zavítá Merkur do znamení Panny. Dělejte si poznámky, zapisujte nápady, vyřizujte, komunikujte, bavte se.  Slunce sextilu s Marsem a Luna s Jupiterem přináší ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Horoskop na srpen

Berani, čeká vás mnoho pracovních povinností. Přesto si uděláte čas na rodinnou dovelenou. Býci, naslouchejte svému partnerovi, třeba se vám snaží něco naznačit. Blíženci, čeká ...

Partnerský horoskop: Blíženci. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují zvídaví, komunikativní, neposední a ...

Horoskop štěstí pro Lvy 23.7. – 22. 8.

Co věští hvězdy Lvům? Ve všech oblastech života máte šanci dojít na vyšší stupeň poznání, ale nebude to úplně zadarmo. Jako po celý život vás ...

Nejšťastnější den v týdnu podle znamení zvěrokruhu

Na štěstí se můžete dívat ze dvou pohledů. Někdo věří, že jeho strůjcem je osud, někdo je zase přesvědčený, že štěstí si vytváříme sami. Každopádně ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 22.- 28.7.2024

Pro Berany I tento týden budete mít hodně příležitostí, ale možná se vám nebude chtít vybírat, protože se vám nic nebude zdát dost dobré. Nejlepší ...

Kara týdne 22.7.-28.7. je Trojka holí. Námaha přinese ovoce

Beranům jdou nové, smělé vize, ochrana a protekce. Soukromý život u zrozenců v Panně bude vzbuzovat respekt. Střelci se konečně dočkají uznání. Trojka holí přeje připraveným ...

Jak nás ovlivňují fáze Luny

Novoluní Umožňuje začít všechno nanovo, je totiž začátkem. Během této fáze můžete flirtovat, sjednávat si schůzky, můžete být tam, kde někoho znáte a poznávat místa, ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.