Horoskop na prosinec

Blíženci, nejvíce si odpočinete mezi přáteli. Střelci, dpočítáváte dny do svátků. Není to ani tak proto, že byste se tolik těšili, ale už si chcete odpočinout od každodenního shonu. Kozorozi, nejlépe se budete cítit doma s rodinou. V práci hrozí neshody s kolegy nebo nadřízenými.

 

Beran 21. 3. – 20. 4.

Poslední měsíc roku bude poklidný. Nejlépe vám bude ve společnosti rodiny. Oddáte se příjemnému lenošení, uděláte jen to nejnutnější a většinu času strávíte spíše doma. Neměli byste však odmítat pozvání za zábavou. Nezadaní mají šanci potkat spřízněnou duši. Musí ale vynaložit trochu iniciativy a odhodlat se jednat. Vaše nálada bude pozitivní a optimistická, tím se stanete dobrými společníky.

 

Býk 21. 4. – 20. 5.

Čeká vás ještě hodně povinností, než budete moci zmírnit tempo a užít si svátky. V osobním životě budete muset čelit nějakému rozhodnutí. Partner vás s největší pravděpodobností postaví před hotovou věc. Je potřeba vyříkat si to hned, abyste nestrávili zbytek roku v hádkách. Zkuste také něco udělat pro své tělo a zacvičte si. Vyčistíte si hlavu a budete se cítit lépe.

 

 

Blíženci 21. 5. – 21. 6.

Nejvíce si odpočinete mezi přáteli. Večírky jsou dobrým odreagováním, ale dávejte si pozor, abyste nepřekročili svoji míru. Další den budete potřebovat fungovat v práci. Pokud se k vám některý z kolegů chová drze, nenechte si to líbit. Možná jste v minulosti poodhalili svoji slabou stránku a on se teď snaží to použít proti vám. Koncem roku vás přepadne melancholická nálada a budete častěji rozjímat nad svým životem.

 

Rak 22. 6. – 22. 7.

Poslední dobou jste po psychické stránce více závislí na svém partnerovi. I když vypadá váš vztah idylicky, častěji vás přepadají myšlenky, zda je vám věrný. Vyhýbejte se malicherným hádkám, které mohou přerůst v mnohem více. Od práce si dostatečně odpočinete jedině tehdy, pokud si vezmete dovolenou a vypnete telefon. Změna prostředí a pohyb vám zaručeně dobijí energii.

 

Lev 23. 7. – 22. 8.

V posledním měsíci tohoto roku si budete užívat pohody a odpočinku. Letos dokonce dokážete odříct práci a raději se budete věnovat rodině. Je vhodný čas obnovit kontakt se starými známými, které jste již dlouho neviděli. Mohlo by vás to obohatit o zážitky a motivovat v dalším životě. Při velkém fyzickém vypětí vám hrozí poranění.

 

 

 

Panna 23. 8. – 22. 9.

Ze začátku měsíce vás ovládne vnitřní neklid. Stále se budete kvůli něčemu trápit. Uvědomte si, zda za tím není jen stres z nadcházejících svátků. Není přeci nutné mít pečlivě uklizeno a napečeno. Vánoce jsou především o pohodě a setkávání se s blízkými lidmi. Někdo z vašeho okolí přijde se zajímavou nabídkou, která vám otevře nové a pro vás neznámé možnosti. Bude potřeba vše pořádně zvážit.

 

Váhy 23. 9. – 23. 10.

Nezadané Váhy mají velkou šanci potkat toho pravého partnera. O pozornost svého vyvoleného však budete muset trochu bojovat. Nepůjde totiž o lásku na první pohled. Obecně vás čeká pohodový měsíc. V práci máte našlápnuto k povýšení nebo alespoň finančnímu ocenění. Dejte si pozor na alkohol. Zvýšená konzumace nepříjemně rozbouří žaludek.

 

 

Štír 24. 10. – 22. 11.

Čeká vás měsíc plný zábavy a zážitků. Všude, kam přijdete, se budete cítit dobře a stanete se dobrým společníkem. Práce vám půjde od ruky. Díky rozvržení povinností se vám bude jen dařit. Doma zavládne pohoda a ani vám nebude vadit, že několik dnů prolenošíte. Nezapomeňte navštívit příbuzné, kterým svoji návštěvu už déle slibujete.

 

 

Střelec 23. 11. – 21. 12.

Odpočítáváte dny do svátků. Není to ani tak proto, že byste se tolik těšili, ale už si chcete odpočinout od každodenního shonu. Budete muset vydržet. Doma se na vás přesune několik povinností navíc. Může to mít za následek hádky s partnerem a rodinou. Konec roku už bude klidný. Naplánujte si výlet s přáteli a zajeďte někam do přírody. Společnost vám udělá dobře.

 

 

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.

Věštírna Kartářek světla

Nejlépe se budete cítit doma s rodinou. V práci hrozí neshody s kolegy nebo nadřízenými. Pravděpodobně se to do konce roku nevyřeší. Budete mít tak čas vše si pořádně rozmyslet. Využijte nabídku a odjeďte ke známým. Přijdete na jiné myšlenky a odreagujete se. Dávejte si pozor na nachlazení a dostatečně se oblékejte.

 

 

 

Vodnář 21. 1. – 20. 2.

Máte šanci si v práci prosadit svůj názor. Odhodlání vám nechybí, stačí si jen vše správně načasovat. Budete mile překvapeni reakcí okolí. Partnerské vztahy budou lehce skřípat. Objeví se výčitky a nedorozumění. Pokud to budete řešit s klidnou hlavou, vše se brzy urovná. V opačném případě počítejte s tichou domácností. Nezadaní Vodnáři mohou směle flirtovat. Na vážný vztah to však nevypadá.

 

Ryby 21. 2. – 20. 3.

Budete lehce v časovém presu. Pokud chcete péct a uklízet, vezměte si raději dovolenou. Připravíte si tak vše v klidu a nebudete mít ze stresu podrážděnou náladu. Během svátků se ozve někdo, na koho jste už trochu zapomněli. Bude to velké překvapení. Nedávejte si do nového roku žádná předsevzetí. Snažte se splnit především to, co jste slíbili.

 

 

Pro Kartářky světla  Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Ryby. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují vnímavé, starostlivé, nesmělé, kreativní ...

Víkendový horoskop 17.5.-19.5. Slunce s Jupiterem si nedá kazit náladu

V pátek 17. května dostanete díky kvadratuře Merkuru s Plutem a opozicí Luny se Saturnem potřebu nastavit si určité hranice. Pokud hranice nepostavíte vy, budou ...
/ Články, Horoskopy

„Kopretinový“ test lásky

Nedaří se v lásce? Máte pochybnosti o současném vztahu? Přemítáte, co k vám partner cítí? A jak to celé s vaší láskou dopadne? Udělejte si „kopretinový test lásky“ ...

Andělský horoskop od 17. 5. do 16. 6.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel V partnerském vztahu si musíte vzájemně nastavit hranice. Neexistuje, abyste si k sobě dovolovali více, než je ...

Věkově nerovná partnerství

„Kdo chce být šťastný a mít dlouhé manželství, měl by si vzít vrstevníka…“, alespoň podle různých výzkumů. Ale co naše životní skutečnost, realita všedních dnů ...

Čtyři archandělé, kteří vás chrání. Jak si je přivolat?

Archandělé jsou ochránci nejenom jednotlivých znamení zvěrokruhu, ale také živlů. Často lidé ani nevědí, že mají některý z živlů v nerovnováze a problémy na sebe ...

Svatba v máji, ženich v háji. Je to pravda?

První máj. Beltainskou noc lásky a oslavy života máme za sebou… a možná jste ruku v ruce se svým partnerem, milencem či manželem v zamilovaném ...

Magické rituály: Vyčaruj partnera

Rituály jsou práce s energiemi a vlastními emocemi. Proto se vyplatí připravit se k tomuto konání především psychicky a emocionálně. Nevyplácí se spěchat a vytvářet ...

Jak si do života přilákat štěstí a úspěch? Naučte se to podle svého znamení zvěrokruhu

Víte, co je manifestace? Je to proces nasměrování vlastních myšlenek, pocitů a přesvědčení k realizaci určitého cíle nebo touhy. Vychází z konceptu, který naznačuje, jak ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení 13.-19. května 2024

Berani a Lvi Sami víte co je pro vás nejlepší. Tento týden máte v sobě tvůrčí energii a moc dobře víte co je pro vás ...
/ Články
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.