Andělský horoskop od 19. 10. do 18. 11.

Živel země

BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel

Snažte se myslet na to, abyste dosáhli vysněných cílů, které se vám do budoucna vyplatí. Jistě sami víte, které to jsou.

PANNA – Váš anděl strážný je Hamaliel

Majetnické nároky na vašeho partnera mohou být opravdu nesnesitelné. Bude třeba vyvážit to, kdy si přejete být spolu, a také s jeho volným časem. Ale vše je o toleranci a lásce. Snažte se tedy ovládat.

KOZOROH – Váš anděl strážný je Hamael

Vaše nerozhodnost se nyní může otočit proti vám. Nebude vám z toho příjemně, dokonce vás to hodně zamrzí. Měli byste rychle vymyslet, jak z toho ven.

Živel ohně

LEV – Váš anděl strážný je Verchiel

Bavit by vás mohlo hledání inspirace, jak svůj domov změnit barevně nebo novými interiérovými doplňky a dekoracemi.

STŘELEC – Váš anděl strážný je Advachiel

Na nějaké zajímavé společenské akci se můžete seznámit s někým velice atraktivním. Pro single jedince je to znamení, že by se neměli ostýchat, ale naopak tomu dát šanci a být otevření všemu.

BERAN – Váš anděl strážný je Machidiel

Stále bojujete s nedostatkem sebedůvěry a podle toho to vše vypadá. Dobrovolně se vzdáváte zajímavých věcí a úkolů, protože se bojíte neúspěchu. Najděte odvahu a postavte se k tomu čelem, uvidíte, jak vše půjde skoro samo.

Živel vody

RAK – Vašim andělem strážným je Muriel

Víte, co chcete. Tentokrát o něco jasněji než jindy. Využijte těchto jasných vizí a tužeb, abyste se ke svým snům dostali rychleji. V lásce budete muset hledat někoho, kdo má stejné vidění světa a morálky jako vy. Pro vás jsou tyto hodnoty velmi důležité.

ŠTÍR – Váš anděl strážný je Barchiel

Jde vám všechno od ruky a nemáte s ničím problém. To vás může přivést na myšlenku, že jste dokonalí. Pozor na to. Mohli byste rychle narazit.

 

RYBY – Vaším andělem strážným je Zadkiel

Nenechte se uchlácholit tím, že dosavadní snahy budou stačit. Nikoliv, chce to stále jít kupředu a být o krok před konkurencí.

Živel vzduchu

VODNÁŘ – Váš anděl strážný je Gabriel

Pokuste se vyhnout tomu, co vás nadmíru rozčiluje. Jistě víte přesně co nebo kdo to může být. Potom to bude jednodušší.

BLÍŽENCI – Váš anděl strážný je Ambriel

Jestli jste odvážní, chyťte se nových šancí. Takové podobné již nemusí opakovaně přijít. Můžete se i poradit s přítelem.

VÁHY – Váš anděl strážný je Uriel

Možná vám to bude hodně skřípat v komunikaci s kolegy a přáteli. Nebude někdy jednoduché zvládnout setkání bez emocí, ale vám se to povést může. Uvědomíte si však, nakolik jste rozdílní, a také se zamyslíte nad tím, zda takto chcete pokračovat dál.

 

Pro Kartářky světla  Hel

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Helen Stanku v pořadu České televize Sama doma

TV Sama doma Jaký bude rok 2015 TV pořad České televize Sama doma s naší kartářkou Helen Stanku: ...
/ Články

Vodnář – Co přináší štěstí Vodnářům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Vodnářům? Vodnáři, jestlipak víš, že Tvojí barvou je fialová, rostlinou jmelí a kamenem meteor? A víš proč? ...
/ Články, Horoskopy

Kozoroh – co přináší štěstí kozorohům?

Věděli jste, že severský Bůh Thor je zobrazován na voze taženém kozorohy? LIDÉ KOZOROZI Bankovníci, pojišťovací agenti, lidé pracující ve výzkumu, detektivních kancelářích a všude, ...
Znamení štíra, souhvězdí

Štíři – Co přináší štěstí Štírům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Štírům? Symbolem Štírů je pentagram, rostlinou mandragora, zvířetem had. Zní to trochu zlověstně, podívejte se, o čem ...

Střelci. Co přináší štěstí střelcům?

Střelci – co přináší štěstí Střelcům? Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Střelcům? Lidé ve znamení Střelců jsou jako běžící kůň, volní a ...

Váhy – co přináší štěstí Vahám?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Vahám? Nejdůležitější je zachování míry, neboť všeho moc škodí. KÁMEN: RUŽENÍN I velmi zatvrzelým srdcím ukazuje lásku, ...

Sibyla – věštkyně

Sibyla Sibyla byla podle starověkých Římanů veštkyně, případně jméno určitých významných věštkyň. Slovo nejdříve znamenalo veštkyni nebo starou ženu, pochází z latinského slova sibulla, což ...

Slavní věštci a věštírny

Slavní věštci historie
  • Josef, syn Abrahámův
  • Pýthia
  • Sibyla
  • Tycho de Brahe
  • Nostradamus
...

Věštění v minulosti

Historie výkladu karet Historie výkladů budoucnosti je stará jako lidstvo samo. Každý chtěl nějakým způsobem vědět, co se stane následující den, měsíc, rok. Předchůdci vykladačů ...

Kartářky, rady – 2013

Milí a Vážení příchozí , příznivci magie a tajemna dovolte, abych Vás jménem celého našeho týmu přivítala na našich stránkách, jež jsou zasvěceny naší celoživotní ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.