Týdenní horoskop 17.10.-23.10. Venuše, Mars a tváře lásky

V pondělí 17. 10. můžete pohlédnout do očí svým strachům. Luna v kvadratuře se Sluncem a v opozici k Plutu jasně ukáže, kde máte slabiny a co vás trápí. Ačkoliv to nemusí být nejpříjemnější zkušenost, bude to mít očistnou a uzdravující sílu. Nebraňte se a přijímejte věci tak, jak přichází. Naučte se odpouštět a respektovat sebe i druhé.

V úterý 18. 10. bude přát trigon Slunce s Marsem dlouhodobým plánům, dělání pořádku, rodinným besedám a důležitému setkání. Finanční a investiční aktivity budou podporovány hvězdami.

Ve středu 19. 10. otevřou vaše srdce citům Venuše s Marsem v trigonu. Hodně lidí bude chtít a toužit poznat spřízněnou duši. V některých případech půjde o sympatie jednostranné. Jindy pochopíte, že je něco jinak, což vám přivodí šok. Pomůže vám kvadratura Slunce s Plutem a Luny s Uranem v opozici se Saturnem. Sice to zjištění možná zatřese s něčími city, ale je to lepší než žít v nejistotě. Raději se podívat pravdě do očí než žít v sebeklamu. Nebuďte příliš tvrdí ke svému okolí i k sobě. Láska má mnoho podob, tváří i druhů. Žádný vztah, ani cit není stejný.

Ve čtvrtek 20. 10. bude přát kvadratura Venuše s Plutem cestování, finančním záležitostem a výjezdům. Budete pohroužení do pracovních záležitostí. Zábava musí počkat na později. Koncem týdne vás budou čekat dobré zprávy.

V pátek 21. 10. můžete být zahlceni přemírou povinností, které věští kvadratura Luny se Saturnem. Vyplatilo by se dopřát si větší klid a pomalejší tempo, jinak vám z realizace vašich ambiciózních plánů příliš nevyjde.

V sobotu 22. 10. nese konjunkce Slunce s Venuší chuť se bavit v milé společnosti. Počítejte však s tím, že budete více citliví na nepříjemné komentáře a kritiku.

V neděli 23. 10. vejde Slunce do znamení Štíra a podpoří vztahy, které se opírají o více věcí, než které jsou na první pohled zřejmé. Trigon Merkuru se Saturnem pomůže v organizaci rodinných záležitostí a setkávání. Možná naleznete řešení komplikovanější finanční situace. Venuše vejde do znamení Štíra a zůstane tam až do 16. 11. Tato konstelace přinese hodně citových dojmů. Ve vašem emocionálním životě se toho začne hodně dít a vy si hlídejte, aby vám případná žárlivost, či chamtivost nepřerostla přes hlavu. Na druhou stranu v sobě můžete objevit vášnivého člověka.

Hvězdy jsou ve znamení Vah, které mají vysoce nastavenou laťku, pokud jde o partnera. Spřízněnou duši najdou v někom, kdo je sebevědomý a ničeho se nebojí. Nespokojí se s náhodným partnerem, který nesplňuje jejich požadavky. Nejvíce si v partnerství rozumí s Blížencem, Vodnářem nebo Střelcem.

Váhy, tento týden budou u vás vládnout emoce, ale bohužel převážně ty negativní. To bude katastrofa tehdy, budete-li chtít něco řešit. Měli byste se raději nad některé věci dnes povznést. Jinak tím budete ubližovat především sami sobě.

Štíři, budete mít více starostí v práci. Soustřeďte se tedy na povinnosti a ostatní nechte volně plynout. Doma vás mohou unavovat spory, takže dáte snadno přednost lidem, se kterými je větší zábava.

Střelci, poznáte lidi, se kterými si dobře porozumíte v důležitých oblastech života. S těmi jste schopní diskutovat. V práci vám zatím vše přeje a nestojí vám v cestě žádná překážka.

Kozorozi, v tyto dny umíte vstřebávat všechny nové informace velice rychle a jednoduše. Věřte tomu, že se vám budou hodit.

Vodnáři, můžete procházet složitějším období, které se odrazí na vašem psychickém rozpoložení. Dejte si pozor na stres.

Ryby, dobrý dojem uděláte svým chováním na vaše okolí. Vaše cílevědomost vám také pomáhá v pracovní sféře, kde jí je ale opravdu potřeba víc než kdy jindy.

Berani, nechybí vám sebevědomé chování, což vám hodně pomáhá v dosažení vysněných kariérních cílů. Nesmíte však ztratit nastavené tempo.

Býci, sice budete v hlavě stále přemítat o tom, jaké chyby jste udělali ve vztahu s partnerem, ale nebude vám to k ničemu. Raději se z nich poučte a jděte dál. Máte momentálně dost sil na to, abyste se dokázali poprat s problémy v osobním i profesním životě.

Blíženci, máte dar nasávat všechny nové informace jako houba. Měli byste se zamyslet nad tím, jak to zužitkovat.

Raci, dlouhodobé vztahy budou podrobeny zkoušce. Budete vyžadovat pozornost od svého partnera. To se nemusí potkat s pochopením.

Lvi, můžete pocítit absolutní nedostatek lásky a empatie od druhých. V milostné oblasti budete jako na houpačce a budete postrádat pevnou půdu pod nohama. Nic si z toho nedělejte, je to jen přechodné období.

Panny, chopte se svých šancí a změňte svůj milostný život. Buďte odvážní, protože blízko vás je člověk, který stojí za to objevit a věnovat mu svoji pozornost. Pokud se ale budete bát, můžete o krásné prožitky přijít.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...

Partnerský horoskop: Střelec. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje energický, optimistický, svobodomyslný a ...

Týdenní horoskop 22.4.-28.4. Štíří úplněk se blíží. Co nese?

Slunce v Býku odvede pozornost k partnerským záležitostem. Vyplatí se udělat si pořádek v citové oblasti, vyjasnit nedorozumění, nenechat se provokovat různými narážkami a ...