Andělský horoskop od 17. 1. do 16. 2.

Živel země

BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel

Pokud jste měli občas pocit, že vám osud křivdí, tak teď vás to přejde. Přestanete se cítit jako oběť a najdete cestu, jak si poradit s konkurencí na poli práce i lásky. Budete mít chuť a sílu aktivně se zasloužit o své štěstí.

PANNA – Váš anděl strážný je Hamaliel

Venuše zacloumá partnerskými jistotami. Mnohým z vás přinese do života velmi zásadní situaci, která vás postaví na rozcestí. Musíte se rozhodnout, zda svůj vztah upevnit, či naopak definitivně ukončit a vyjít vstříc něčemu novému.

KOZOROH – Váš anděl strážný je Hamael

Nenecháte se nikým ponižovat či urážet. Máte svoji hrdost, takže nebudete usilovat o sympatie okolí za každou cenu.

Živel ohně

LEV – Váš anděl strážný je Verchiel

Přestanete si dělat starosti s tématy financí a majetku, které poslední dobou zatěžovaly vaši hlavu. Vše by se mělo úspěšně vyřešit. Výsledek bude přímo úměrný vaší předešlé námaze.

STŘELEC – Váš anděl strážný je Advachiel

Začátek roku bude pro mnohé z vás zlomový. Začnete psát novou kapitolu svého života. Je však třeba ukončit některé starší záležitosti. Zapřemýšlejte, kam nasměrovat svou aktivitu, abyste věci urychlili.

BERAN – Váš anděl strážný je Machidiel

V lásce budete poměrně střízliví. Vyhrocené emoce, které vás čas od času přivedou na scestí, se teď nedostanou ke slovu. Spíše se u vás projeví nezvyklá něha a starostlivost.

Živel vody

RAK – Vašim andělem strážným je Muriel

Budete přemýšlet, jak skloubit povinnosti v zaměstnání s péčí o domácnost. Nechcete nic ponechat náhodě. Připravte si plán, jak vše co nejlépe zvládnout. Vaše hlavní pozornost se upíná k domovu, který potřebujete různě vylepšovat.

ŠTÍR – Váš anděl strážný je Barchiel

Věnujte zvýšenou pozornost rodinnému zázemí. Kariérní snahy teď postavte na druhé místo. Vaše aktivita se přesune do oblasti rodinného dění. Vaši blízcí to ocení.

 

RYBY – Vaším andělem strážným je Zadkiel

Případným konfliktům spolehlivě zamezí jen vaše rozvaha. Za všech okolností zůstáváte v klidu, a navíc vše berete s humorem. A to je v těchto dnech moc dobře.

Živel vzduchu

VODNÁŘ – Váš anděl strážný je Gabriel

Nastává ideální čas k rekapitulaci vašeho života. Můžete zhodnotit své dosavadní působení na tomto světě a připravit se na to zásadní, co vás teprve čeká. Přemýšlejte o tom, kam byste vlastně chtěli patřit, co si přejete a co byste klidně oželeli.

BLÍŽENCI – Váš anděl strážný je Ambriel

V lásce máte schopnost okouzlovat, ale pracovní komunikace už tak bezproblémová být nemusí. Pokud jste měli jisté diplomatické schopnosti, teď vám nebudou příliš k užitku. Nenechte se zbytečně vyprovokovat, nebo ničeho nedosáhnete.

VÁHY – Váš anděl strážný je Uriel

Budete nápomocní všem svým blízkým, kteří vás osloví. Projevíte se jako zodpovědní jedinci, kterým neschází empatie ani rozhodnost k řešení problémů. Budou si vás za to velice vážit.

Pro Kartářky světla  Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 26.4.-2.5. Kdo potká tu největší čarodějnici a kdo se bude líbat pod rozkvetlou jabloní?

Váhy, zjistíte, že někteří z kolegů vám současné úspěchy nepřejí. Neberte si jejich závist příliš k tělu, zbytečně byste se trápili. Možná se odreagujete na ...

Víkendový horoskop: držte si klobouky, to bude fičák!

Berani, Merkur vás bude nabádat procvičit si i jiný jazyk než češtinu. Opatrně na jadrné výrazy. Nebudete k nim mít daleko a okolí kolem vašeho ...

Horoskop štěstí pro Býky 21.4.-21.5.

Zemskému znamení Býka vládne planeta Venuše, která je charakteristická svou svěžestí a krásou. Býci jsou převážně materialistické povahy a snaží se ve všem hledat praktičnost. Jsou ...

Karta týdne: Sedmička disků. Vytříbí umění stavět se problémům čelem!

Mystická tarotová karta Sedm disků vás nabádá k tomu, abyste se postavili svým strachům nejenom v materiální oblasti. Astrologický aspekt Saturna v Býku říká, že ...

Týdenní horoskop 19.4.-25.4. Kdo znovu nalezne to, co ztratil?

Co nás čeká v druhé polovině dubna? Lvi, pozor na soukromé informace, které o sobě sdělujete. A to jak osobně, tak prostřednictvím sociálních sítí. Citlivá ...

Máte v sobě parapsychologické vlohy?

Pokud ano, pak už zřejmě víte, že pro někoho budete zajímaví, pro druhého směšní a někdo se vás může i bát. Některé lidi budete dokonale ...

Vikendový horoskop: koho čekají v sobotu zálety a koho šílená neděle?

Berani, po výbušném týdnu by bylo dobré poznat sílu kompromisu s rodinou Merkur vám dá schopnosti těch nejlepších obhájců. Býci, Uran ve vás zasévá vzpouru, jak ...

Andělský horoskop od 15. 4. do 14. 5.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Jestliže se vám splnilo přání a máte svůj vytoužený fungující vztah, musíte ho také opečovávat. Nezapomínejte ...

Poznejte magii sedmi barev duhy

Vidět na nebi duhu je šťastné znamení. Duha má sedm barev a každá nese své poselství, svůj dar. Víte, jakou energii vám dává vaše oblíbená ...

Nebojte se chtít víc a také pro to něco udělat! Využijte sílu jarního novoluní v Beranu. Co nese pro jednotlivá znamení?

Novoluní v Beranu čekáme 12. dubna. Přináší nám hodně energie, motivace, odvahy a víry v sebe. Je čas na nové výzvy a také na péči o ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.