Víkendový horoskop: Co nese poslední novoluní v tomto roce?

Nastává druhé novoluní V Kozorohu v roce 2022.  První (2.1.) nám otevíralo rok 2022 a druhé (23.12.2022) a poslední novoluní tohoto roku nám jej pomalu uzavírá.  Jako by byl Kozoroh naším pomyslným průvodcem. Byl na s námi na startu tohoto neobyčejného roku a  bude s námi, když z něho budeme vycházet.

 

Kardinální znamení Kozoroha je pod nadvládou přísné a ambiciózní planety Saturn. Ten bývá přirovnáván k tvrdému učiteli, jehož lekce jsou náročné. Plody vynaloženého úsilí jsou však trvalé a vedou ke štěstí. Tak, jako v těch pohádkách vystupuje bytost, která odměňuje statečné, zodpovědné a pracovité a trestá ty, kteří by chtěli vše bez práce.

 

Novoluní v Kozorohu zvýší ambice a pomůže posílit váš pracovní zápal a smysl pro dokonalou organizaci. Vše, co započnete má šanci na úspěch. Kozoroh je jedno z nejvíce pracovitých znamení se silnou motivací a tak by mohl pomoci i se zvládáním termínů.  Díky podpoře zemské energie a vibrací této konstelace budete připraveni na to, abyste vkročili do zcela nové etapy s větší předvídavostí a praktickým plánem.

 

Luna v novoluní se pojí s novými počátky a to je nejlepší čas na promyšlený toho, co chcete změnit, nebo co chcete vnést nového do vašeho života.

 

V následujících dvou týdnech přijde úplněk v Kozorohu. Můžete myslet na to, co chcete v životě docílit a motivační energie Kozoroha vám pomůže vše zvládnout  včas.

 

Novoluní v Kozorohu bude v kvadratuře s Jupiterem v ohnivém Beranu. Jupiter je největší planeta sluneční a aktivuje a podpoří vše, co se dostane do její sféry vlivu. Kvadratura v tomto případě spíše popíchne jistým napětím. Hlídejte si tedy, abyste to napětí využili tam, kde se hodí a ne třeba na domácím poli. V přílivu náhlé síly si pak nemusíte uhlídat své reakce. Také si toho na sebe nenakládejte více, než je nutné.

Máte přeci čas pro sebe a je potřeba nabrat sílu. Mars v retrográdu (do 12.1.) slibuje možnost relaxace.

Merkur, planeta komunikace se přidá jen pár dnů po novoluní. Tyto tranzity jsou příležitostí k odpočinku a nalezení prostoru pro naslouchání tentokrát i sobě samým.

 

 

Beran

Páteční novoluní v kvadratuře radí hlídat si nervy a dvakrát si rozmyslet, než něco řeknete. Mohlo by se vám to vymknout z pod kontroly. Některé neplánované změny však mohou prospět. V sobotu zvolněte. Do přípravy večeře zapojte i další členy rodiny. Nedělní Luna v trigonu přeje přátelským a rodinným setkáním.

 

Býk

 

Páteční novoluní v trigonu nasměruje vaši pozornost k domácnosti, kde budete chtít mít vše dokonalé a uděláte pro to vše. Sobotní konjunkce Luny posílí vaše odhodlání nenechat si narušit sváteční den a také se vám vše nakonec povede. V neděli se vlivem konjunkce s Merkurem můžete dostat do zajímavých diskuzí a dozvědět se spoustu nových informací. S chutí se potkáte se svými přáteli, abyste se mohli společně zasmát. Den bude příjemný, pokud nebudete poslouchat klepy a řešit cizí nářky.

 

Blíženci

 

Páteční Luna v konjunkci otevírá vaše srdce druhým lidem. Single Blíženci budou snít o ideální lásce. Sobotní sextil s Neptunem podnítí vaši touhu poznávat věci tajemné, a tak si možná na Štědrý den necháte vyložit karty. V neděli si popovídejte s blízkými a zavolejte těm, se kterými nemůžete být.

 

Rak

 

Páteční novoluní v opozici vám radí probrat všechny důležité věci a možná vás napadne řešení tam, kde byste to nečekali. V sobotu šetřete sílu, abyste se nenervovali z každé maličkosti. Všechno bude dobré, pouze to chce klid. Nedělní trigon s Uranem může změnit vaše plány. Den přeje lásce a cituplným vyznáním. Možná se vám ozve stará láska.

 

Lev

 

V pátek budete přemýšlet, co ještě vyladit, aby vše bylo dokonalé. V sobotu můžete mít vcelku vyvedený den, ale s podmínkou, že nebudete u štědrovečerního stolu komentovat další členy rodiny. Luna v opozici radí usmívat se a diskuse nechat na jindy. V neděli myslete na to, že po Vánocích se všechno zklidní.

 

Panna

 

Páteční novoluní v trigonu nese vyhlídky na množství šťastných příležitostí. Při nakupování budete mít štěstí a správný odhad. V sobotu na vás může někdo hodit své starosti a vy budete mít příležitost ukázat, že to zvládnete se ctí a s elegancí. V neděli uctíte jisté hodnoty. Starší lidé budou vyžadovat tradice. Možná toho budete mít nad hlavu a nebude čas na randění. Hlavně se nenechte vyprovokovat a asertivně si najděte čas i pro sebe.

 

Váhy

 

V pátek pojedete nadoraz, Venuše v Kozorohu nesnáší, když se ztrácí čas bezúčelně. V sobotu si vlivem konjunkce s Lunou užijete i příjemné stránky života a Štědrý den strávíte v klidu a pohodě. Nedělní sextil s Neptunem přiměje k úvahám o smyslu bytí a věcech mezi nebem a zemí. Vaše mysl se utiší a vy naleznete svůj vnitřní mír.

 

Štír

 

V pátek budete mít dobrý pocit ze splněných úkolů. Sobota bude klidná a vydařená a někdo z rodiny vám může připomenout staré historky. V neděli buďte více tolerantní k lidem, kteří do svátků zavádějí novoty, protože Luna v kvadratuře vás muže zbytečně limitovat. Nechte v klidu druhé, ať se předvedou.

 

Střelec

 

V pátek budete plni organizační nálady a v sobotu můžete cítit přílišnou zodpovědnost za různé druhy zábav. Rodina se s vámi bude cítit dobře. Nedělní Luna v trigonu vám otevře city ke svému okolí. Podpoříte druhé a dodat jim sílu. V lásce vám jde štěstí.

 

Kozoroh

 

Páteční novoluní ve vašem znamení pomůže začít novou etapu v životě a přinese dobré nápady. Najdete si čas pro malou meditaci. V sobotu budete vstřícnost sama pro celou svoji rodinu a ve stálých vztazích může zavládnout klid a možná trochu i nuda. V neděli myslete i na sebe. Ne všichni budou tak mírní jako vy a někteří po vás mohou rázněji vyžadovat příliš mnoho. Saturn ve Vodnáři vám pomůže nalézt správná a neotřelá řešení.

 

Vodnář

 

V pátek budete více přátelští k druhým lidem a budete ochotně naslouchat tomu, co vám chce partner říct. V sobotu vám Luna ve vašem znamení zajistí skvělou náladu, kterou vám nikdo nezkazí. V neděli však můžete být již vlivem Luny v kvadratuře lehce unavení, a tak si setřete energii a buďte opatrní na cestách. Výlety by však měly být vydařené.

 

Ryby

 

Páteční novoluní v sextilu vám dodá hodně odvahy, myslete více na sebe a hlídejte si, abyste vlivem dobré nálady neslibovali nic lidem, které ještě tak dobře neznáte. V sobotu možná zapracujete na více otevřenou komunikaci se svojí rodinou. V neděli dokážete bez potíží naplánovat, jak strávíte Silvestra a možná i jarní, či letní dovolenou.

Pro Kartářky světla  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...