Týdenní horoskop 6.6.-12.6. Venuše s Uranem pomohou z potíží

Slunce v Blížencích vás nadopuje velkou injekcí planetární energie a nápady do zásoby. Je jen na vás, jak s tím naložíte. Podělte se o úkoly se svým okolím, vyšetříte si tak čas pro sebe.

V pondělí 6.6. pomůže Luna ve znamení Panny rychle naskočit do pracovního rytmu každodenních povinností.

 

V úterý 7.6. budete moci sledovat nad jižním obzorem první čtvť Luny v Panně. Kvadratura Luny se Sluncem přinese poněkud chmurnější náladu. Hodně lidí bude hledat pomoc u druhých. První čtvrť postaví do pohotovosti všechny, kteří si sami nevědí rady se svými starostmi. Buďte ohleduplní, ale nenechte se vtáhnout do dramat druhých lidí. Trigony Luny s Venuší a Uranem pomohou zařídit hodně věcí, pokud do toho vložíte lehkost a nadhled.

 

Ve středu 8.6. se o ranní houpačku nálad postará opozice Luny s Neptunem. Snažte se odolat negativnímu vlivu lidí, kteří rozsévají zlé zprávy. S tím vám pomohou trigony Luny s Merkurem a Plutem a odpolední Luna vcházející do znamení Vah.

 

Ve čtvrtek 9.6. vás může cokoliv lehce vyvést z vaší vnitřní rovnováhy. Opozice Luny s Jupiterem a Marsem může způsobit, že tlak lidí z vašeho okolí může vyostřit napětí a neklid. Snažte se uchovat si klid a nadhled.

 

V pátek 10.6. vás trigon Merkuru s Plutem obklopí příjemnými lidmi, nebo vám pomůže nalézt spřízněné duše. Přátelská setkání i milostné schůzky se podaří. Vyplatí se odesílat psaní a e-maily, protože je tu velká šance, že se rychle dostanu ke svým adresátům.

 

Více ideální den, než sobotu 11.6. si lze těžko představit. Žádné důležitější astrologické úklady a k tomu sobotní odpočinek jsou ideálním receptem na klidné lenošení a milé chvíle s blízkými.

 

V neděli 12.6. konjunkce Venuše s Uranem v Býku nasměruje pozornost k partnerským záležitostem. Pomůže vybřednout z životních i vztahových potíží. Vyplatí se udělat si pořádek v citových záležitostech, objasnit nedorozumění a zbavit se falešných známých, nebo neodpovídat na rýpání někoho, kdo vám už delší dobu hraje na nervy. Býci mohou zaznamenat přerod, Vodnáři a Lvi zas realizovat své ambice ve finanční, či umělecké sféře.

 

Hvězdy jsou ve znamení Blíženců. Tito lidé mají vynikající komunikační schopnosti. Mají rádi takovou práci, ve které jsou změny na denním pořádku. Chtějí se potkávat s novými lidmi, plnit zajímavé úkoly. Rutinní a pravidelně se opakující práce by je brzy otrávila.

Blíženci, máte-li tento týden další kariérní plány, ještě na nich trochu zapracujte. Především však ještě vyčkejte na ten správný okamžik. Pokud něco nyní uspěcháte, můžete se jen dostat do potíží.

 

Raci, velmi těžko se vám bude přijímat pozvání na schůzku. Ne proto, že byste na ni nechtěli jít, ale proto, že si nedůvěřujete a bojíte se neúspěchu. To vše jsou ale pouze jen vaše domněnky a předsudky.

 

Lvi, energie, kterou nyní oplýváte, vás bude nutit k hledání dalšího vzdělávání a poznávání. Měli byste ji využít k objevení nevšedních témat.

Panny, měli byste si rozhodně promyslet možnost, že se chopíte nové příležitosti, jak se v práci dostat dál nebo si splnit sen. Rozhodujte se na základě zkušeností a možností.

 

Váhy, od osoby, kterou jste si nedávno pustili k tělu, dostanete lekci a ta se vám líbit nebude. Další kontakt si rozmyslíte.

 

Štíři, tendence pomstít se někomu za nedávné křivdy s vámi cloumají již delší dobu. Pokud ale nechcete spadnout na jeho úroveň, tak si tyto kroky rozmyslete.

 

Střelci, snažte se o uklidnění situace doma či na pracovišti. Především slevte ze svých požadavků a také mírněte svou rétoriku.

 

Kozorozi, jestliže si někdo o vás myslí, že v práci zpomalíte své tempo, tak se šeredně plete. S vašimi nápady se nebudete bát složitých výzev. Ostatní vám jen stěží dýchají na záda a mnozí vám i závidí.

 

Vodnáři, jestliže vás současný vztah omezuje, bude nutné se podívat na to, zda je to opravdu to pravé, co v životě chcete.

 

Ryby, měli byste zkrotit svou nedůvěru v nové kolegy. Především pak v ty, kteří vás chtějí více poznat. Dejte jim šanci a nezavrhujte vše hned v zárodku.

 

Berani, stále jako kdybyste se styděli za své city. Není to na místě, především jste-li středem zájmu atraktivní osoby.

 

Býci, moc dobře chápete strany v rodinném konfliktu. Budete však potřebovat hodně sil na jeho urovnání a nastavení míru.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...