Týdenní horoskop 28.6. – 4.7. Luna v Býku podpoří lásku i solidaritu!

Týdenní horoskopLuna v býku podpoří lásku. Od 30.6.-4.7. však bude tvořit konstelace planet Mars Saturn a Uran napětí. Které může vyvrcholit 4.7. večer, kdy bude Luna v konjunkci s Uranem. Můžeme být zapomětliví a roztržití.

Pondělí 28. června

Solidární nálada rozežene stres a napětí, které obvykle bývá počátkem týdne. Příjemná konjunkce Luny s Jupiterem bude mít dobrý vliv na přátelské vztahy.

 

Úterý 29.6.

Konejšivá Luna v trigonu se Sluncem nese lepší náladu.

 

Středa 30.6.

Možná si někdo uvědomí, že se dnes odvíjí polovina roku. Dávku melancholie utvrdí konjunkce Luny s Neptunem.

 

Čtvrtek 1. 7.

Den bude přát fyzické aktivitě, pohybu na čerstvém vzduchu a trávení času blízko přírody.

 

Pátek 2. 7.

Každodenní povinnosti osvěží podvědomá myšlenka na to, že máme vlastně čas dovolených a prázdnin.

 

Sobota 3.7.

Luna vejde do znamení Býka, kde jí je dobře, a tak se vrátí nálada i sebevědomí. Přátelská setkání, výpomoc, rodinný gril, rande, milostná schůzka… Sobota nese mnoho příjemných a pozitivních chvil.

 

Neděle 4. 7.

Dlouhý týdenní stres, únava a napětí někde musí povolit. Bylo by fajn, kdyby to šlo klidně. Jenomže kvadratura Marsu a konjunkce Luny s Uranem varují, že odreagování může jít špatným směrem a končit výbušnou formou. Je lépe vyhnout se riziku. S partnerem bude lépe hovořit, pokud možno bez emocí.

 

Co nás čeká na přelomu června a července?

Hvězdy jsou ve znamení Raka. Jeho silnou stránkou je emocionální založení, které z Raků dělá vynikající a chápavé společníky. Když si někoho oblíbí, udělají pro něj cokoliv. Změnám a dobrodružství ale nejsou příliš nakloněni, mají spíše konzervativní povahu. Někdy jim proto mohou uniknout příležitosti.

Raci, tento týden si dopřejte čas o samotě. Můžete ho využít k přemýšlení o tom, kam se váš život ubírá. Věnovat se můžete také oblíbeným aktivitám, které vás naplní radostí.

Lvi, tento týden nebude jednoduchý z hlediska mezilidských vztahů. Ve vašem okolí se pohybují jedinci, o jejichž společnost do budoucna nestojíte. Zřejmě vás zklamali natolik, že již není cesty zpět.

Panny, i když události příštích dnů nebudou příjemné, rozhodně nepůjde o žádné drama. Berte vše s nadhledem a nenechte se rozčílit.

Váhy, zapracujte na svém sebevědomí. Zkuste třeba motivační kurz. Rozhodně s tím ale něco udělejte, jinak se neposunete z místa.

Štíři, následující dny budou více ve stresu, protože se nahrnout platby, na které jste zapomněli. Vyřešte vše v klidu, ať nenaděláte více škody.

Střelci, máte problém vyznat se v pocitech ostatních. Je to tím, že jste unavení a máte dost svých starostí. Chybí vám trpělivost.

Kozorozi, nezapomínejte na pravidelný pohyb, třeba ve formě plavání. Je to výborná metoda k formování postavy a zpevnění celého těla.

Vodnáři, čeká vás týden plný překvapení. Nelekněte se ani toho, když bude situace méně příjemná. Ono se totiž vše brzy dostane do těch správných kolejí.

Ryby, čím více času dnes strávíte v přírodě, tím lépe vám bude. Evidentně potřebujete uniknout ze světa negativních zpráv a rozladěných lidí.

Berani, nebudete mít dostatek elánu honit se v práci za uznáním, a tak raději ponechávejte věcem volný průběh. Ušetříte si tak mnoho stresu.

Býci, když nahlas přiznáte, že se vám do ničeho nechce, bude to velice upřímné. Vezmete tím vítr z plachet lidem, kteří vedou motivační řeči a autoritativně vysvětlují, co máte dělat.

Blíženci, máte tolik dobrých nápadů, že stačí předložit jediný, a budete úspěšní. Pokud možno jednejte spíše podle intuice. Nedejte na zbrklé jednání a uvažujte rozhodněji.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Hvězdy na listopad

Že něco končí a odchází připomíná slunce ve Štíru. Přichází čas na shrnutí i zhodnocení minulosti a k tomu vás bude ladit kvadratura Slunce se ...

Andělé strážní

Z naší pošty: "Helen, není to dávno, kdy jsem měla autonehodu. V jednom okamžiku jsem měla záblesk a jako by mi někdo říkal, abych ...

Andělským patronem zrozenců ve Štíru je Teliel

Říká se, že Teliel v ruce drží božskou knihu a v ní jsou napsána jména, která jsou spolu spojená. Stačí, aby je ve své knize ...

Runový horoskop na listopad 2022

Beran - Algiz Tak, jako se ohýbají stébla rákosí při vichřici, ale nezlomí se jako mohutné stromy, tak i vy budete vystaveni vlivům bouří okolo ...

Karta týdne 31.10. – 6.11. je Mág. Jde si možnými i nemožnými způsoby za štěstím

Lvi, nyní započaté věci vám ve svém výsledku ponesou potěšení. Střelci, stojíte na počátku dlouhého a důležitého předsevzetí. Ryby, pokud si procházíte těžkými zkouškami, pak ...

Inspirace čarodějky Jarky na svátek Samhain

Milé čarodějky a čarodějové, blíží se nám svátek Samhain nebo chcete-li Halloween. Je to noc kdy starý bůh zemřel, aby čekal na znovuzrození o svátcích ...

Týdenní horoskop 31.10. – 6.11. Luna v Rybách vás usmíří

V pondělí 31.10. vejde Luna do znamení Vodnáře a bude přát netypickému seznamování a touze prožít něco mimořádného. Konjunkce Luny s Plutem posílí schopnost mít ...

Horoskop na listopad

Štíři, listopad vám přinese samé pozitivní prožitky a zkušenosti. Uděláte nejlépe, pokud se budete hned od začátku naplno věnovat kariéře. Budete vystaveni zkouškám trpělivosti. Zadané ...

Víkendový horoskop od 28.10. Pluto bude vábit do svých sítí

V pátek 28.10. vejde retrográdní Jupiter  do znamení Ryb. Dopřejte si klid a nedělejte nic na sílu. Držte se plánů, můžete tak zvýšit vaše šance ...
/ Články

Váš život je vaše magie

Magus est qui communione loquendi cum deis immortalibus at omnia quae velit incendibili(a)quadam vi cantaminum polleat. Apuleius Mág je ten kdo zná  společnou řeč s  ...