Týdenní horoskop 10.1.-16.1. Trigony Luny s Venuší, Sluncem a Plutem budou přát lásce

Štíři, slabší chvíle jsou ty tam a vy jste zase při síle. Ryby, mějte oči otevřené. Do cesty vám přijdou zajímavé možnosti. Berani, překvapí vás zpráva od jistého člověka, kterého jste nedávno sami kontaktovali. I když to zpočátku nevypadalo nadějně, tentokrát budete mít úplně jiné pocity…

Pondělí 10.1.

Luna v Býku pomůže udržet kontrolu nad každodenními starostmi. Usnadní rozhodování.

 

Úterý 11.1.

Sextil Slunce s Neptunem. Přestaňte se se vším okolo nervovat, zbytečně si tak působíte stres. Věnujte se svému a ostatní ať se starají o svůj život. Dopřejte si radost, sport a přátele. Kvadratura Luny s Merkurem a Saturnem a Marsu s Neptunem podpoří vaši iniciativu dát do pořádku chaos v pracovní oblasti. Konjunkce Luny s Uranem věští nové zprávy, které vás přimějí ke změnám přístupu a strategie.

 

Středa 12.1.

 

Trigony Luny s Venuší, Sluncem a Plutem a sextil Luny s Neptunem nesou velkou dávku optimismu a chuť příjemně relaxovat. Dařit se bude i v lásce.

 

Čtvrtek 13.1.

Luna vejde do znamení Blíženců a pomůže promýšlet pracovní věci. Dařit se bude i v různých diskusích. Pokud máte naplánovaný nákup elektroniky, dnes je na to poslední ideální den.

 

Pátek 14.1.

Merkur vejde do retrográdu. Následující tři týdny varuje před zbrklými nákupy elektroniky a přibližovadel a radí také větší opatrnost na cestách. Na vše, co se nepodařilo vyřídit, vyjednat, či  naučit doposud, bude moudré přestat tlačit. Merkur bude trochu tlumit rychlost uvažování. Trigony Luny s Merkurem a Saturnem pozitivně navnadí náladu na blížící se víkend. Večerní kvadratura Luny s Neptunem radí střídmost v dobrém pití. Nemuselo by sednout.

 

Sobota 15.1.

Z postele se moc nebude chtít vylézat.  Luna vejde do znamení Raka a nese náladu na sdílení diskrétních a soukromých intimností.

 

Neděle 16.1.

Konjunkce Luny s Plutem může nastartovat dialog se svým podvědomím, kde dříme neklidné druhé já. Můžete si definitivně vyřídit spoustu soukromých záležitostí.

 

Před námi je druhý lednový týden. Co hvězdy předpovědí pro jednotlivá znamení?

Stále vládne znamení Kozoroha, toto zemské znamení je ambiciózní a cílevědomé povahy.

Kozorozi bývají většinou osamoceni a jejich pohled na svět je zcela realistický a materialistický. A jednají většinou k vlastnímu prospěchu. Mezi jejich kladné vlastnosti patří ctižádostivost, disciplína, důvěryhodnost, trpělivost a zodpovědnost.

Kozorozi, tento týden, budete-li mít pocit, že vám peníze nebudou stačit, je načase hledat nové příležitosti k vedlejšímu příjmu. Hledejte něco, co není tolik náročné, ale aspoň nějakou korunu vám to do začátku přinese.

Vodnáři, nepříjemná nálada by se vám měla začít vyhýbat. Bude to ale jen vaše zásluha, protože už nejste ochotni se nechat vláčet osudem, a začnete se snažit.

Ryby, mějte oči otevřené. Do cesty vám přijdou zajímavé možnosti, především v oblasti kariéry. To, co se vám naskytne nyní, se nemusí již opakovat.

Berani, překvapí vás zpráva od jistého člověka, kterého jste nedávno sami kontaktovali. I když to zpočátku nevypadalo nadějně, tentokrát budete mít úplně jiné pocity. Díky tomu se odvážíte více komunikovat a také na sebe něco prozradit.

Býci, chybí vám spokojenost ve vztahu a musíte s tím něco dělat. Nejprve si rozmyslete, jak na to půjdete, a potom konejte.

Blíženci, náročné situace v mezilidských vztazích chce řešit v klidu. Je potřeba, abyste velmi dobře zvážili vše, co řeknete.

Raci, mezi vašimi milovanými se cítíte dobře. A to i přesto, že jste spolu stále. Vaše rodinné vztahy jsou opravdu silné. Můžete si tak v klidu užívat pohodu.

Lvi, máte málo příležitostí k setkávání se s přáteli. Na vině je zřejmě současná situace, ale také jejich pracovní vytížení. Společnost kamarádů vám začíná citelně chybět a vy budete muset najít způsob, jak se setkat.

Panny, chmurné myšlenky bude třeba vyhnat z hlavy. Co takhle se sejít s dobrými přáteli a popovídat si nejen o životě, ale i něčem zajímavém.

Váhy, tento týden bude od vás vyžadovat hodně trpělivosti a tolerance. V mezilidských vztazích to bude na hraně, ale vy to i tak zvládnete.

Štíři, slabší chvíle jsou ty tam a vy jste zase při síle. Opět se začíná ukazovat vaše silná intuice a bystrý intelekt.

Střelci, čas a povinnosti si musíte dobře zorganizovat. Máte tolik nápadů, že se budete muset krotit. Jinak budete zmatkovat.

Pro Kartářky světla Hel a Pet
Foto: Shutterstock
PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...

Partnerský horoskop: Střelec. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje energický, optimistický, svobodomyslný a ...

Týdenní horoskop 22.4.-28.4. Štíří úplněk se blíží. Co nese?

Slunce v Býku odvede pozornost k partnerským záležitostem. Vyplatí se udělat si pořádek v citové oblasti, vyjasnit nedorozumění, nenechat se provokovat různými narážkami a ...

Osudová konjunkce Jupitera a Uranu přinese obrovskou energii úspěchu. Využijte toho!

Ke konjunkci planet Jupiter a Uran nedochází příliš často, jen jednou za 14 let. A když se to stane, vytvoří společně neuvěřitelně silnou energii. Nepropásněte ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...