Samuelčiny šamanské vzkazy 11.6.-16.6.

BERANI

Nedá se nic dělat, tento týden možná budete muset kousnout do kyselého jablka. Ano, může vás překvapit nečekaná špatná zpráva, nebo se ocitnete ve víru konfliktu na pracovišti. Ale nezoufejte!
„Ať už jde o konflikty, nebo zklamání, které tento týden přinese, pamatujte, že nejde o konečnou porážku.
Tento konflikt nebo zpráva bude mít stejně rychlý průběh jako blesk na letní obloze. Bude rychle vyřešen a možná i přinese konec něčeho, co vás dlouho tížilo.
Nebojte se ukázat své emoce, ale nezapomínejte také na svůj nadhled a smysl pro humor. Jak říká jedno moudré přísloví: „Neberte věci tak smrtelně vážně.“
Tento zdánlivě negativní moment může být ve skutečnosti začátek slibné kapitoly.

BÝCI

Tento týden bude plný oslav a společenských setkání. Ať už to budou rodinné sešlosti, večírky s přáteli nebo pracovní akce, vše proběhne v duchu pozitivní energie.
Budete odměněni něčím mimořádným, darem, který je spojen s cestou, na které jste  již nějakou dobu kráčely. Možná to bude symbolické potvrzení vašeho úsilí, nebo znak uznání za vaši práci a oddanost. Nezapomínejte si tuto chvíli vychutnat a být vděční za to, co máte.

BLÍŽENCI

Tento týden se dívejte na určité události s dávkou opatrnosti. To neznamená být paranoidní, ale bdělí. I tam, kde zrovna nevětříte nebezpečí, je lepší držet se v pozadí. Pokud jste nedávno řešili nějaké zápletky, nebo nepříjemnosti ve vztahu či přátelství, dbejte zvýšené ostražitosti a tolerance.
Někdy se nedorozumění či konflikty mohou opět vynořit na povrch. Proto by bylo rozumné nyní couvnout a počkat na vhodnější chvíli. Přestaňte posuzovat sebe i druhé a vyčkejte na správný okamžik. Však jistě budete mít příležitost, nebojte se.

RACI

Připravte se na týden plný elánu a radosti, které vám přinesou kreativní nadšení. Vaše vitalita bude zářit a každý váš krok bude plný odhodlání.
Někdy se však může stát, že vás zachvátí větší horlivost. V těchto chvílích nemusíte mít obavy vytasit své drápky a pevně si stát za svým.

Tento týden je ideální dobou pro to, abyste si prosadili své názory a plány. Nebojte se projevit, co opravdu chcete – právě teď máte tu sílu a rozhodnost ukázat světu svoji pravou podstatu.
Dámy, nejenže budete působit na druhé přitažlivě díky svému osobnímu kouzlu, ale také překonáte jakékoli překážky s lehkostí. Vaše charisma bude neodolatelné a vaše slova přesvědčivá. Využijte toho naplno ve všech aspektech – ať už jde o práci, vztahy nebo osobní cíle.

LVI A VÁHY

Život není vždy jednoduchý, ale jak často říkáváme, bouře někdy přináší průzračný vzduch. Tento týden, Lvi a Váhy, se připravte na protivítr. Budete čelit kritice a zpochybňování vašich názorům. Ačkoliv to na první pohled může působit jako nepříjemná zkušenost, nenechte se odradit.
Klíčem k řešení situace je otevřené naslouchání. Když opravdu pozorně nasloucháte, můžete objevit něco zásadního, co vám dříve uniklo. Může dojít na odhalení problému, nebo dokonce na předzvěst skandálu v rodině či ve vztahu. Ale pamatujte – každá bouře končí. A když se bouřka přežene, vzduch je čistší a slunce zářivější než kdykoli předtím.
Vaše odvaha a ochota podívat se pod povrch zdánlivé skutečnosti vám pomůže čelit tomuto týdnu s grácií a rozumem.

PANNY

Tento týden je přímo ve vaší režii. Všechno, na co sáhnete, půjde hladce a podle vašich představ, aniž byste se musely nějak namáhat. Je to přesně ten čas, kdy si můžete s klidem dopřát trochu lenošení nebo se nechat hýčkat.
Vychutnávejte si tyto pocity pohody a užívejte čas strávený s rodinou. Tento týden je ideální pro posílení rodinných vazeb a skládání priorit.
Nenechte se rozptylovat okolními zbytečnými problémy a soustřeďte se na to, co je pro vás opravdu důležité. Pamatujte, že někdy je nejlepší investicí dát si pauzu a užívat si života.

ŠTÍŘI A STŘELCI

Tento týden pocítíte skutečné horko, a to nejen kvůli teplotám! Vaše temperamentní povaha vám může přinést výbuchy emocí a touhu mít vše hned a teď. Avšak pozor, ve snaze mít věci pod kontrolou můžete narazit na situace, kdy něco exploduje – a ne v dobrém slova smyslu.
Někdy je lepší pustit z rukou ovládání a poddat se proudu života. Dívat se na věci optimisticky.
Nechte se zlákat neplánovanými návrhy, které vám přijdou do cesty. Co takhle spontánní výlet s přáteli nebo nové koníčky, které jste si vždy chtěli vyzkoušet? Místo abyste se snažili řídit svět podle svých plánů, nechte svět, aby vám ukázal své nečekané krásy.

KOZOROZI  A  VODNÁŘI

Tento týden se připravte na menší útlum. Něco, na co jste se už dlouho těšili nebo v to doufali, bohužel nesplní vaše očekávání. Pokud jde o nějakou maličkost jako společenské setkání, berte to s humorem a nadhledem. Zákony Murphyho jsou silné, ale váš smysl pro humor je silnější!
Ale co když se rozbije něco skutečně cenného? Přijímejte to statečně a neskrývejte své zklamání. Je důležité otevřeně projevit své pocity.

Nezapomeňte: „Řekněte si o to, co skutečně chcete.“ Někdy je totiž první krok k nápravě škod jednoduše vyjádřit svou potřebu či touhu.

RYBY

Tento týden pro vás bude skutečně zvláštní. Něco nezvyklého vás čeká na každém kroku a je dost možné, že vás osud zavede na úplně novou cestu. Může to znamenat například stěhování nebo cestování, ale také to může být metaforická cesta do neznáma, která vás svým způsobem děsí a zároveň vzrušuje.
Během tohoto týdne vás může trápit tréma a obavy z toho, kam vás nové kroky povedou. Je to přirozené, ale nemělo by vás to zastavit. Dívejte se kolem sebe, buďte všímaví a opatrní při rozhodování.
Pro pány mezi Rybami, je čas přiznat si svou sílu a mužnou rozhodnost. Právě teď máte příležitost projevit svou energii a odvahu.

PŘEJI VČEM ZNAMENÍM PĚKNÝ ČERVNOVÝ TÝDEN!

Samuelka linka 40

 

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Rak. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje citlivý, empatický, na rodinu ...

Víkendový horoskop od 26.7. Merkur ve znamení Panny sype dobré nápady

V pátek zavítá Merkur do znamení Panny. Dělejte si poznámky, zapisujte nápady, vyřizujte, komunikujte, bavte se.  Slunce sextilu s Marsem a Luna s Jupiterem přináší ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Horoskop na srpen

Berani, čeká vás mnoho pracovních povinností. Přesto si uděláte čas na rodinnou dovelenou. Býci, naslouchejte svému partnerovi, třeba se vám snaží něco naznačit. Blíženci, čeká ...

Partnerský horoskop: Blíženci. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují zvídaví, komunikativní, neposední a ...

Horoskop štěstí pro Lvy 23.7. – 22. 8.

Co věští hvězdy Lvům? Ve všech oblastech života máte šanci dojít na vyšší stupeň poznání, ale nebude to úplně zadarmo. Jako po celý život vás ...

Nejšťastnější den v týdnu podle znamení zvěrokruhu

Na štěstí se můžete dívat ze dvou pohledů. Někdo věří, že jeho strůjcem je osud, někdo je zase přesvědčený, že štěstí si vytváříme sami. Každopádně ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 22.- 28.7.2024

Pro Berany I tento týden budete mít hodně příležitostí, ale možná se vám nebude chtít vybírat, protože se vám nic nebude zdát dost dobré. Nejlepší ...

Kara týdne 22.7.-28.7. je Trojka holí. Námaha přinese ovoce

Beranům jdou nové, smělé vize, ochrana a protekce. Soukromý život u zrozenců v Panně bude vzbuzovat respekt. Střelci se konečně dočkají uznání. Trojka holí přeje připraveným ...

Jak nás ovlivňují fáze Luny

Novoluní Umožňuje začít všechno nanovo, je totiž začátkem. Během této fáze můžete flirtovat, sjednávat si schůzky, můžete být tam, kde někoho znáte a poznávat místa, ...