Jaké dary nese zítřejší novoluní v Kozorohu?

Novoluní v Kozorohu (11.1. ve 12:57) zacinká jako budíček, který vás probudí do reality nového roku. Možná máte v hlavě spoustu plánů a řešíte si nutné změny, což je k této lunární fázi docela příznačné. Jste více vnímaví a věci si uspořádáte tak, aby vás co nejvíce přiblížily k vašim touhám.

Novoluní v Kozorohu je jako pomyslný kosmický průvodce, který vás navádí jít cestou neprošlapanou, ale takovou, která vede k realizaci vašich snů.

Novoluní je konjunkce Slunce a Luny a v tomto roce  otvírá letošní lunární kalendář.

Kozoroh je silný a přináší skvělou příležitost udělat si pořádek v životě a za měřit se na solidní základy.

Nyní bude potřeba soustředit se na to nejdůležitější a nepřipouštět si chaos okolí. V tomto roce se hodně věcí urychlí a proto můžete novoluní využít jako start.

Novoluní ve znamení Kozoroha je odhalování vlastní cesty. Je potřeba ale být ve střehu, protože se stále pohybujeme ve stínu retrográdního Merkuru.

Berani, máte v sobě přirozenou odolnost a ta vám dovolí zvládnout výzvy.

Býci, možná vyjdete ze své komfortní zóny a otevřete se něčemu novému, ale může se to vyplatit.

Blíženci, před vámi je tolik cest, že možná nebudete vědět na kterou se vydat. Rozhodnout se budete muset sami.

Raci, k vašemu životu se blíží nové vztahy a toto novoluní posílí váš přirozený magnetismus.

Lvi, novoluní v Kozorohu zvýší vaši výkonnost. Pokud hledáte novou práci, je nejvyšší čas připravit se na pohovory.

Panny,  novoluní v Kozorohu vás popostrčí a dodá sílu abyste se konečně začaly bavit. Naučte se přijímat i spontánní věci.

Váhy, možná se rozhodujete o něčem, co se týká vašeho bydlení. Vliv nepředvídatelného Uranu vás může překvapit nečekaným způsobem a proto nespěchejte.

Štíři, možná jste se rozhodli, že je čas naučit se něco nového. Novoluní v Kozorohu dává skvělou výzvu přihlásit se na nějaký kurz.

Střelci, během tohoto novoluní rozboříte a znovu poskládáte své hodnoty a priority. Odhodíte staré a svazující vzorce a konečně se nadechnete.

Kozorozi, využijte energii novoluní ve svém znamení a využijte energii pro svůj osobní rozvoj. Přijměte sílu k vnitřním motivacím a chyťte příležitost. Ačkoliv je důležité dát si konkrétní cíl, důležité je taky uchovat si i elasticitu a možnost přizpůsobení se různým nečekaným zvratům. Ty nesou nové možnosti.

Vodnáři, je konečně čas začít o sebe dbát a odpočívat. Věnujte pozornost vlastním potřebám a pozvolna se vám vrátí energie.

Ryby, připravte se na nové známosti a možnosti, které se mohou objevit díky kontaktům s druhými lidmi. Buďte otevření k různým pozvánkám a věřte kosmickému načasování. Buďte připraveni odhalovat nové cesty.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Věštba po telefonu – jak se ptát kartářky a jak probíhá výklad karet

Věštba po telefonu – jak se ptát kartářky a jak probíhá výklad karet Před zavoláním si dobře zformulujte otázku. Nejlépe, aby začínala Jak, Kde, Co..? ...

Helen Stanku v pořadu České televize Sama doma

TV Sama doma Jaký bude rok 2015 TV pořad České televize Sama doma s naší kartářkou Helen Stanku: ...
/ Články

Vodnář – Co přináší štěstí Vodnářům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Vodnářům? Vodnáři, jestlipak víš, že Tvojí barvou je fialová, rostlinou jmelí a kamenem meteor? A víš proč? ...
/ Články, Horoskopy

Kozoroh – co přináší štěstí kozorohům?

Věděli jste, že severský Bůh Thor je zobrazován na voze taženém kozorohy? LIDÉ KOZOROZI Bankovníci, pojišťovací agenti, lidé pracující ve výzkumu, detektivních kancelářích a všude, ...
Znamení štíra, souhvězdí

Štíři – Co přináší štěstí Štírům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Štírům? Symbolem Štírů je pentagram, rostlinou mandragora, zvířetem had. Zní to trochu zlověstně, podívejte se, o čem ...

Střelci. Co přináší štěstí střelcům?

Střelci – co přináší štěstí Střelcům? Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Střelcům? Lidé ve znamení Střelců jsou jako běžící kůň, volní a ...

Váhy – co přináší štěstí Vahám?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Vahám? Nejdůležitější je zachování míry, neboť všeho moc škodí. KÁMEN: RUŽENÍN I velmi zatvrzelým srdcím ukazuje lásku, ...

Sibyla – věštkyně

Sibyla Sibyla byla podle starověkých Římanů veštkyně, případně jméno určitých významných věštkyň. Slovo nejdříve znamenalo veštkyni nebo starou ženu, pochází z latinského slova sibulla, což ...

Slavní věštci a věštírny

Slavní věštci historie
  • Josef, syn Abrahámův
  • Pýthia
  • Sibyla
  • Tycho de Brahe
  • Nostradamus
...

Věštění v minulosti

Historie výkladu karet Historie výkladů budoucnosti je stará jako lidstvo samo. Každý chtěl nějakým způsobem vědět, co se stane následující den, měsíc, rok. Předchůdci vykladačů ...