Horoskop na srpen 2018

Beranům jdou podle hvězd příjemné zážitky. Býci si mají dát pozor na okradení. Blížence čeká bouřlivé období. Raci zahvězdí.Lvi budou plni vášně… Naše astroložka Petra poslala svůj horoskop.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Osud vám v druhé polovině prázdnin přinese několik velmi příjemných romantických prožitků. Týká se to jak Beranů, kteří partnera mají, tak i těch, kteří hledají. Pro ty druhé je nyní šance, že se malý flirt přerodí v něco pevného a stálého. Budete mít větší potřebu poznávat a objevovat nové věci. Pokuste se trochu naplánovat finanční výdaje a omezit jejich výši. S největší pravděpodobností budete potřebovat ze dne na den hodně peněz.

 

BÝK 21. 4. – 20. 5.

Teplé léto bude pro vás spíše obdobím lenosti, než velké pracovní aktivity. Určitě to nebude vhodný čas pro hledání nového zaměstnání, protože váš přístup k životu bude případné zaměstnavatele lehce odrazovat. Ve své práci se raději ukryjte za záda druhých, pokuste se, aby část vašich povinností převzalo okolí. Dávejte si pozor na nové a neznámé lidi, mohou vám poplést hlavu, popřípadě vás okrást o čas i peníze.

 

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

V partnerských vztazích se objeví nečekané bouřky, jejich intenzita bude proměnlivá, ale čekat je můžeme v průběhu celého měsíce. Budou za tím nějaké spory a hádky. Najevo by měla vyjít nějaká nepříjemnost z minulosti. Všechno dříve nebo později praskne, s tím se nedá nic dělat. Čekejte více práce bez žádného zvláštního ocenění. Povinnosti budou spíše nudné, nic zajímavého se neobjeví. Aspoň, že to zdraví bude celkem v pořádku.

 

RAK 22. 6. – 22. 7.

Podle horoskopu byste v tomto období měli začít více věřit svým vlastním schopnostem. Je ideální čas pro realizaci různých ambicióznějších změn či plánů a to jak v pracovním, tak i v osobním životě. Nebojte se udělat radikální řez, jste plni energie. Večer neseďte doma, vychutnávejte si společenský život. Budete hvězdou a navíc se můžete seznámit s mnoha lidmi, kteří ve vaší budoucnosti odehrají významnou roli.

 

LEV 23. 7. – 22. 8.

Budete plní vášně. Pokud máte partnera, tak vás čeká opravdu velmi žhavý měsíc. Pokud ho nemáte, nemusíte zoufat. Stačí se vydat mezi lidi, s trochou vůle se dá tento stav docela jednoduše změnit. Chce to jen chtít. Nejlepší pro romantiku a lásku bude konec měsíce. Pokud vám někdo dluží peníze, pokuste se mírně zatlačit. Uvědomí si, že situace už je opravdu vážná.

 

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Lidé narození ve znamení Panny budou častěji jednat podrážděně a tím vyvolají hádky a spory kvůli banalitám. Spoustu věcí však dokážete ovlivnit lepším sebeovládáním, pokuste se některé problémy brát s humorem. Nejlépe prožijete letní slunečné dny s pozitivním postojem ke svému okolí, zvláště k osobám, které jsou vám nejbližší. Dávejte si pozor na různé látky, které mohou vyvolávat návyk. Peníze vydávejte s rozvahou, nezapomínejte na sebe a své vlastní potřeby. Ne všechno musí pohltit každodenní režie.

 

VÁHY 23. 9. – 23. 10.

 

Budete pravděpodobně hodně toužit po svobodě. Bohužel vaše nezávislost bude velmi silně omezena pracovními a rodinnými povinnostmi, které vám neustále budou bránit v rozletu. Pokuste se vždy na začátku týdne určit největší priority, těm se věnujte s plným nasazením a zjistíte, že se vám podaří ušetřit dost času jen pro sebe. Brzy by se vám měla ozvat blízká osoba s důležitou informací.

 

ŠTÍR 24. 10. – 22. 11.

Několikrát se pořádně nadechněte a vydechněte, vykasejte si rukávy a vrhněte se do práce. Budou vás čekat různé větší výzvy. Pokud se jich nebudete bát a vezmete si k ruce moudré a zkušené lidi, bez problému si se vším poradíte. Jediný háček je ve výběru spolupracovníků, protože budete přitahovat hodně lehkomyslných a navíc líných duší. Nic se nestane, když je s veškerou slušností odkážete do patřičných míst a vyberete si někoho jiného.

 

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Zdravotní problémy, které se mohou objevit, by měly být spojeny s oslabenou imunitou. Nebuďte skeptičtí a snažte se najít nějakou zajímavou fyzickou aktivitu, která přes počáteční náročnost vám nakonec dodá opravdu hodně sil a hlavně posílí vaše zdraví. Sportu se věnujte pokud možno ve skupině, která vás bude táhnout i během dnů, kdy se vám moc do různých činností nebude chtít. Na sklonku srpna byste měli dostat několik zajímavých pozvánek. Určitě by byla škoda, kdybyste zůstali doma a nechali si zajímavou příležitost ujít.

 

Věštírna Kartářek světla

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Můžete mít problémy se změnami nálad a psychické kondice, ale tento stav bude trvat jen dočasně. Potřebuje jen vypnout a odjet někam relaxovat. Pak byste měli být už v pohodě. Finanční rozhodnutí dělejte co nejopatrněji, nevěřte zázračným nabídkám, ty opravdu neexistují. Peněz byste měli mít dostatek, jen je nesmíte bez uvážení rozhazovat. Jinak vám dojdou rychleji, než si to dokážete představit.

 

VODNÁŘ 21. 1. – 20. 2.

Počítejte s tím, že vaše fyzická i psychická forma bude hodně záviset na počasí. Moc se s tím nedá dělat, snažte se tomu nepodlehnout a ovládejte se. Pracovní osud je nyní plně ve vašich rukou, nebojte se bouchnout do stolu, když budete vědět, že máte pravdu. Okolí bude vaší razantností nejprve překvapeno, ale později ocení, že jste je zachránili od velkého průšvihu. Partnerský život bude poklidný, doma si vás budou hýčkat.

 

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

RYBY 21. 2. – 20. 3.

Měli byste se hlavně věnovat práci a financím. Nejlepší bude, když partnerovi vysvětlíte, že vše nyní děláte pro společnou budoucnost. Pak vás nejen pochopí, ale získáte i plnou podporu, která se občas hodí. Jděte dosti tvrdě za svými cíli, nenechte se zviklat různými pochybovači, kteří nebudou věřit zdárnému konci.

Astroložka Petra

 

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.