Víkendový horoskop: Slunce v sextilu s Jupiterem káže znovu nalézt radost

V pátek 1. března vzbudí opozice Luny s Jupiterem a Uranem a kvadratura s Marsem a Venuší docela slušnou dávku rozladění, které může lehce přejít k hádce, na druhou stranu trigony Luny se Sluncem a Merkurem a sextil Slunce s Jupiterem vás ubezpečí, že to zvládnete, že i kdyby padaly trakaře, všechno zvládnete. Vrací víru v dlouho očekávané změny, tak věřte, že se vše hne dobrým směrem. Slunce je v Rybách, a to hřeje vždy nadějí.

V sobotu 2. března slibuje příjemnou náladu trigon Luny s Neptunem. Odpoledne vejde Luna do znamení Střelce a přiměje vás aktivně trávit čas na čerstvém vzduchu.

V neděli 3. března radí kvadratury Luny se Saturnem, Venuší a Uranem zvolnit tempo a nenechat se do ničeho tlačit. Když si dokážete udržet ten správný odstup, může být neděle příjemným dnem. Venuše spolu s Uranem vás navedou přijít si na to, co vás s někým pojí ve vztahu. Touží po nezávislosti. Pokud mezi vámi není láska a upřímnost, potom to může zaskřípat.

Beran

V pátek vyřešíte s úsměvem všechny povinnosti mnohem lépe. Sobota slibuje přísun zajímavých informací. V neděli vás čeká příjemný den. Luna v trigonu podpoří jakákoliv vaše rozhodnutí.

 

Býk

 

V pátek zvolněte a raději si domluvte schůzku s přáteli. Sobotní Luna v opozici může mít na vás očistný vliv. Také někomu dobře poradíte a získáte nového přítele. V neděli si udělejte čas jen na sebe a dopřejte si relaxaci.

 

Blíženci

 

V pátek si dokážete v mnoha věcech udělat pořádek a den uteče rychleji, než byste se nadáli. Sobotní Luna v opozici radí nevracet se k tomu, co již minulo. Pokud se tím budete řídit, čeká vás štěstí v lásce. V neděli věnujte čas své rodině. Podaří se vám něco si vzájemně vyjasnit.

 

Rak

 

V pátek se šetřete, ať se moc nepřetáhnete. Večer budete vyladění na věci mezi nebem a zemí. Sobotní den se potáhne v pomalém tempu. Může vás z něj vyrušit jen nějaká návštěva. Luna v trigonu radí zaměřit se na vlastní vztahy. V neděli myslete na své zdraví.

 

Lev

 

V pátek vás někdo požádá o pomoc a nějakým problémem. Vaše odpověď bude pro něj velmi přínosná. Sobotní Luna v trigonu pomůže zregenerovat vaše síly a v lásce nese štěstí. Neděle bude ideálním dnem pro vše spojené s rodinou a lidmi, které máte rádi. Budete na stejné vlně a den příjemně uteče.

 

Panna

 

Páteční Luna v sextilu slibuje příjemná překvapení. V sobotu je čas na zábavu, protože Luna v sextilu vás připraví na poznávání nových lidí i věcí. Nedělní Luna v kvadratuře vás přiměje naplánovat si aktivity na příští týden. Někam si je poznamenejte, mohou se hodit.

 

Váhy

 

V pátek se můžete setkat s někým, kdo má na vás dobrý vliv. Myslete i na odpočinek. Sobota vás může zavalit spoustou domácích povinností, ale bylo by moudré myslet i na čas jen pro sebe. V neděli budete mít štěstí v lásce. Užívejte krásy života.

 

 

 

Štír

 

Páteční Luna v konjunkci vám může pomoci rychle získat jakousi informaci, na které vám již delší dobu záleží. V sobotu vlivem Luny v konjunkci se může stát, že přehlédnete něčí záměry. Nenechte se vyprovokovat. V neděli vás může překvapit kontakt s někým, koho byste nečekali.

 

Střelec

 

V pátek vám může dojít, že někdo, koho jste brali za přítele, o vás šíří pomluvy. Možná vás to zamrzí, ale aspoň víte, na čem jste. Sobotní Luna v konjunkci vás přesvědčí, že nemusíte dělat nic, co se vám nechce. V neděli vás mohou příjemně překvapit nějaké dobré zprávy, které vám zvednou náladu.

 

Kozoroh

 

V pátek se vám do cesty připletou lidi, se kterými jste něco chtěli probrat. Sobota slibuje dobrou náladu. Luna v sextilu přeje zábavě a smyslu pro umění. Jestli máte v neděli něco k zařizování, mohlo by se vám to podařit s úsměvem na rtech. Den uplyne v příjemných energiích.

 

Vodnář

 

Páteční Luna v kvadratuře radí zaměřit se vždy na jednu konkrétní věc a tu dotáhnout do konce. Sobota slibuje poklidný den, ale žádnou nudu. Nedělní Luna v sextilu vám přinese více příležitostí k zábavě.

 

Ryby

 

Sobotní Luna v trigonu vám pomůže vyřešit nějaké pracovní záležitosti a protivní lidé vám půjdou z cesty. Sobotní Merkur v konjunkci vám přinese tipy na lepší pracovní pozice, či nějaký přivýdělek. Neděle slibuje dobrou náladu. Někdo ve vašem okolí dokáže docenit to, co pro něho děláte.

 

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...