Víkendový horoskop: Merkur dá slovům rychlost blesku!

Merkur bude v opozici s Jupiterem (1.- 4.9.) a na silnicích by tak bylo dobré trochu zvolnit tempo. Možná vy ano, ale ne každý je mistr volantu. Merkur v trigonu s Marsem (1.- 4. 9.). dá slovům i nápadům rychlost blesku. Dařit se bude těm, kteří se chtějí něco naučit, nebo získat důležité informace.

V pátek 2.9. zvažte svůj program. Chtělo by to něco méně náročného. Odpočiňte si. Opozice Luny s Uranem a kvadratura se Saturnem dají zabrat i klidným intelektuálům. Moc toho nevymyslí. Kvadratura Luny s Venuší může přinést kolísavé nálady. Uvolnění může přinést pobyt v přírodě.

V sobotu 3.9. Budete mít pocit, že musíte vyřešit spoustu věcí za pochodu. Vlivem opozice Merkuru s Jupiterem a Luny s Marsem v kvadratuře ke Slunci nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Bylo by dobré sepsat si poznámky, a hlavně nezapomenout je doma.

Neděle 4.9. bude vlivem kvadratury Luny s Neptunem ještě více dnem, kdy byste si měli odpočinout. Odměnou vám bude nápad nové strategie, či nějakého harmonogramu, a to vám navrátí klid.

 

Beran

 

V pátek se příliš nenervujte. Můžete pocítit větší únavu. Někdo z blízkých bude po vás vyžadovat více práce než obvykle a nikdo vám s tím nepomůže. V sobotu si to vynahradíte, protože vám Luna v trigonu chystá příjemná přátelská setkání. V neděli se najde hodně témat, které proberete s vaší rodinou. Snažte se také najít si chvilku pro procházku přírodou.

 

Býk

 

V pátek si všechno pečlivě naplánujete, ale vaši příbuzní, či známí mohou vaše plány změnit. Sobota bude romantická. Jde vám štěstí, dobrá nálada a úspěch v lásce. Neděle přeje randění, výletům i novým známostem.

 

Blíženci

 

Hlavně se v pátek nenechte vyprovokovat k hádce. I v sobotu budete více impulzivní, a tak se hlídejte zejména při nakupování, aby se vám vaše zbrklost neprodražila. Nedělní Luna v opozici vzbudí touhu po kráse i špetce luxusu.

 

Rak

 

Páteční Luna v trigonu přinese dobré nápady a spraví vaši náladu. Můžete nalézt nové způsoby, jak si udržet úspěch a zlepšit situaci celé vaší rodiny. Sobotní aura vypadá spíše na rychlé změny plánů. Neodmítejte pozvání na zajímavá setkání. Neděle přeje schůzkám, novým známostem a možná i překvapení v lásce.

 

Lev

 

V pátek se hlavně vyhýbejte pesimistům. Potřebujete spíše rozptýlení a zábavu. Možná budete muset někomu z rodiny pomoci, či poradit. Sobotní Luna v trigonu přeje dobré zábavě i seznamování. Ti, kteří zůstanou sami doma, mohou ze samé nudy přijít na docela zajímavé nápady. V neděli odhalíte tajemství. Snažte se však své dotazy pokládat jemně.

 

Panna

 

Pátečním Luna v sextilu přeje randění. Držte se zdaleka od toho, co vás rozčiluje. Nebudete si přece kazit náladu. V sobotu moc neposedíte, uklízejte, tvořte, nebo se inspirujte v okolí. V neděli se podívejte na věci, které jsou pro vás důležité. Příjemná meditace a odpočinek vás navedou na cestu z potíží. Luna přeje změnám k lepšímu.

 

Váhy

 

V pátek budete mít možnost sdílet názory s někým, s kým si dost rozumíte. Večer to nepřežeňte s alkoholem. V sobotu pravděpodobně poznáte různá tajemství. Nechte si vyvěštit to, nač hledáte již delší dobu odpověď. Odpoledne se vám bude hodit trochu klidu anebo prostoru pro rande, či umění. Jde vám štěstí v lásce. Nedělní Luna v sextilu přináší nezadaným naději se zamilovat. Všem ostatním půjde velmi dobře organizace různých rodinných sešlostí.

 

 

Štír

 

Páteční Luna v konjunkci nasměruje vaši pozornost směrem ke zdravému životnímu stylu. Možná se vám podaří zbavit se nějakého zlozvyku. Sobota neslibuje zázraky, ale můžete nalézt někoho, kdo vám bude rozumět. Hlavně se však vyhněte diskusím na téma potíží, či peněz. V neděli se vaše nápady setkají s příznivým ohlasem u přátel i rodiny. V lásce nebuďte nesmělí.

 

Střelec

 

V pátek budete ctižádostiví a plni plánů, můžete však narazit na drobné potíže všeho druhu. Vynahradíte si to v lásce. V sobotu hlavně netrvejte úporně na realizaci vašich plánů a snažte se vyhnout kritizování rodiny. Nedělní Luna v konjunkci přináší úspěšný den. Můžete se dočkat i uznání.

 

Kozoroh

 

V pátek udělejte něco milého pro druhé lidi – pomozte někomu slabšímu, doprovoďte babičku přes cestu, pusťte ji v MHD sednout a hned budete mít lepší pocit. Pokud si v sobotu nebudete příliš stěžovat, máte šanci získat podporu a obdiv okolí. Neděle nese setkání, která budou mít pozitivní dopad na pochopení vašeho okolí. Možná dokonce naleznete společnou řeč i s lidmi, kteří vás doposud rozčilovali.

 

Vodnář

 

I kdybyste měli v pátek zcela odlišný názor než ostatní, zdržte se diskusí na dané téma. Dopřejte si svatý klid. V sobotu vás čeká příjemný den, ale snažte se nemíchat se do složitých záležitostí, a to zejména tehdy, pokud se vás do nich snaží někdo zatáhnout. V neděli můžete být poněkud zasnění, roztržití a jaksi mimo realitu.

 

Ryby

 

Páteční Luna v trigonu radí unikat povinnostem. Nemyslete na to, co musíte zvládnout příští týden a nasbírejte raději sílu odpočinkem. V sobotu mohou mít lidé kolem vás potíže začít něco dělat. Zamyslete se nad tím, jestli je nutné je popohánět. Luna v kvadratuře věští zbytečné nervování. Můžete být unaveni a roztěkaní. Držte se raději dál od věcí, které si vyžadují precizní pozornost. Čím od nich budete dále, tím pro vás lépe. Vyplatí se vám místo toho pečovat o své tělo, odpočívat a nedělat si s ničím starosti.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články