Víkendový horoskop: Mars a Venuše ve Vodnáři přejí seznamování

V neděli 6.3. vejde Mars a Venuše do Vodnáře a utvoří tam konjunkci. Získáte možnost poznat nové přátele. Také sousedské vztahy mohou pookřát. Všímejte si, co se děje v okolí.

 

Beran

V pátek se budete cítit dobře ve společnosti známých i cizích lidí, v sobotu můžete mít dobrou náladu i na žertování. Vyjeďte si někam, kde je pěkně. Den přeje dobrému rozhodování. V neděli přejí Mars a Venuše lásce.

 

Býk

 

Konec týdne bude přát navazování nové známosti, cestování a učení. V sobotu se bude dařit přátelským setkáním a neděle přeje spíše odpočinku a umění, protože Mars a Venuše v kvadraturách nemají rádi větší námahu.

 

Blíženci

Páteční Luna vám bude přát, získáte inspiraci. Sobota bude vhodná pro aktivní odpočinek. Nezadaní Blíženci budou mít štěstí v lásce. V neděli se věnujte rodině. Mars s Venuší v trigonech vám pomohou zregenerovat síly.

 

Rak

V pátek pro vás budou nejdůležitější vlastní záležitosti. Dělejte to, co máte rádi a vyhýbejte se rodinným třenicím, nemuseli byste udržet emoce na uzdě. Sobota vás dostane do rychlého tempa. Znovu se dokážete dohodnout s někým, s kým jste byli rozhádaní. V neděli budete velmi otevření novým nápadům. Luna přeje návštěvám a výletům.

 

Lev

Páteční Luna v trigonu ohlašuje den plný setkání. V sobotu se dozvíte nové zajímavé a inspirující zprávy. Neděle přinese hodně témat, která bude potřeba probrat s blízkými.

 

Panna

V pátek budete v práci vytrvalý, ale odpoledne si už vyblokujte pro rande či přátele. Odreagujte se. V sobotu můžete získat optimističtější náladu a pomáhat nezištně druhým. Budete z toho mít dobrý pocit. Nedělní Luna radí nenutit se k věcem, na které nemáte náladu. I tak můžete vytvořit něco skvělého.

 

Váhy

Páteční Luna v opozici vám rychle pomůže zbavit se potíží. Po práci si dopřejte místo úklidu odpočinek. V sobotu můžete být nervóznější, a dokonce i urážlivý. Snažte se vyhnout příbuzným, zvláště těm, které nemusíte. Nedělní Mars a Venuše v trigonech přináší příjemná setkání. Buďte však obezřetný před lamačem srdcí, do kterého se můžete snadno zamilovat.

 

Štír

V pátek můžete zařídit složitější věci, překonat bariéry a zbavit se nějakého zlozvyku. Tento den bude nejaktivnější z celého týdne. V sobotu můžete očekávat dobré zprávy i zlepšení nálady. V neděli si vyjděte na procházku, či do kina. Luna v opozici může přinést lehkou melancholii.

 

Střelec

V pátek můžete porazit svoji konkurenci a v sobotu vám dodá sílu Luna v trigonu. Využijte tuto sílu pro rodinné věci. V neděli místo úklidu či vaření budete moci odpočívat. Venuše a Mars v sextilech přejí zábavě. Můžete mít vcelku dobré nápady.

 

Kozoroh

Páteční Luna věští návštěvu, která může přinést nedorozumění. Starejte se o své záležitosti a dělejte jen to, co je pro vás důležité. Dávejte si pozor na závistivé lidi, někdo může připomenout vaše staré prohřešky. Sobotu zasvěťte sami sobě. V neděli vám Luna zajistí lehce lenivý den. Naštěstí vás nečekají žádné povinnosti, proto si to můžete dovolit.

 

Vodnář

Páteční Luna vám věští úspěšný konec pracovního týdne. Využijte dobrou náladu a změňte nějaké staré a přežité zvyky. V sobotu hoďte starosti za hlavu. Využijte volný čas, abyste povzbudili své současné vztahy. Nedělní Mars a Venuše pomohou objevit nové koníčky a možná poznáte i kus něčeho nového ve svém nitru.

 

Ryby

V pátek budete velmi ctižádostivý a uděláte dost proto, abyste vyhráli. V sobotu budete lámat srdce svých ctitelů, či ctitelek, flirtovat a dobře se bavit. V neděli můžete být díky Luně v sextilu středem celkem dost hlasité společnosti. Raději se postarejte o svoji fyzičku, krásu a duši. V lásce budete mít úspěch, tudíž směle vyrazte na rande.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.