Týdenní horoskop od 26.12.-1.1. Co nese retrográdní Merkur?

V pondělí 26.12. donutí Luna v trigonu s Marsem opustit teplo doma a začít se trochu hýbat. Na řadu přijdou sáňky, brusle, lyže a možná také dlouhé procházky, které pomohou spálit nadměrný příjem kalorií. Doporučuje se zachovat si takt a přiměřenost v žertování, abyste se někoho blízkého nedotkli, protože Merkur bude svádět k dráždění.

V úterý 27.12. se vám možná nebude chtít vstávat do práce. Dopřejte si saunu, nebo posilovnu ať spálíte nějaké kalorie.

Ve středu 28.12. Venuše v sextilu s Neptunem přeje lásce a pečování. Vytvořte si romantickou atmosféru a dovolte partnerovi, aby vás hýčkal.

Ve čtvrtek 29.12. přinese konjunkce Merkuru s Venuší chuť strávit svůj volný čas s přáteli. Možná společně přijdete na spoustu zajímavých věcí. Den je ideální i pro randění. Konjunkce Venuše s Plutem může způsobit hlubší prožívání citů. Zadaní se budou cítit milovaní a ti, kteří mají s někým spor, zakopou válečnou sekyru. Večerní Luna v opozici s Uranem a kvadratura se Saturnem však možná přinesou na přetřes věci, které budou potřeba vysvětlit, aby se ve vztazích udělalo opět jasno.

Merkur vejde do své Retrográdní fáze a bude pomáhat ve všemu, co začíná na re. Regeneraci, rekapitulaci, reorganizaci, možná budete dohánět ještě nějaké práce, mějte však na paměti, že Merkur v retrográdu si vyžaduje mít v záloze vždy raději více plánů, protože je možné, že bude všechno jinak, než jste si původně představovali. Současně s tím bude v retrográdní fázi i Mars v Blížencích, který to všechno pouze umocní. Bylo by to tak dobré, případné nové věci spouštět až po novém roce. Zatím pouze odlaďujte.

V pátek 30.12. dovolí Luna v Beranu a Slunce v Kozorohu uvědomit si své štěstí a vážit si toho, co jste dosáhli a co máte. Dopřejte si nějakou radost. Neptun vás možná navede k nějakým vlastním bádáním o smyslu života a lásky. Možná si vyložíte i karty a pak využijete aury dne a vyrazíte navazovat nové známosti.

Na Silvestra 31.12. pomůže Luna v sextilu se Saturnem rozloučit se se starým rokem a také s tím, co již nepotřebujete. Můžete si na kus papíru v kteroukoliv celou hodinu po celý den napsat všechna trápení, která již nechcete táhnout do nového roku, nakonec papír spálíte. Popel spláchnete do vody, či rozfoukáte po větru. Důležité je popel vysypat, otočit se, odejít a už se neohlížet. Venuše v konjunkci s Plutem může přinést velmi divokou a žhavou noc.

V neděli 1.1. pravděpodobně rozkvetou vlivem konjunkce Venuše s Plutem city.  Ti, kteří vstupují do nového roku sami, budou mít příležitost poznat někoho zajímavého a ti, kteří jsou zadaní, možná konečně naleznou více času pro svého partnera.

Hvězdy jsou ve znamení Kozoroha. Jsou to lidé praktičtí, zdrženliví, důkladní, vytrvalí a vážní, protože vědí, že bez práce a námahy ničeho nedosáhnou. Mají smysl pro povinnost a jsou to lidé práce a vůle. Často působí vážně, přemýšlivě, ale přitom ctižádostivě, trpělivě a hlavně nepodplatitelně.

Kozorozi, poslední týden v tomto roce máte opravdu bleskurychlé myšlení a nápady chrlíte jeden za druhým. Pokud nedojde na jejich realizaci, raději si je zapište, protože se vám budou ještě hodit. Jejich čas teprve přijde.

Vodnáři, při naprosto nečekané situaci můžete potkat osudovou osobu. Nevyhýbejte se akcím a večírkům, kam se vám zatím nechce.

Ryby, držte raději jazyk za zuby, protože vaše názory jsou poněkud odlišné. Mohli byste se dostat do nepříjemné hádky.

Berani, možná vám bude smutno při pomyšlení, že se blíží konec roku. Nesmíte ale propadat takové skepsi. Máte kolem sebe dost přátel a také rodinu. Ti všichni vám dokážou zvednout náladu.

Býci, kteří jste vázáni v dlouhodobém vztahu či dokonce v manželství, se budete mít fajn. Určitě nebudete strádat, ale naopak se vám bude dobře dařit. Nezadaní Býci by měli skončit s nezávaznými schůzkami a konečně jít s někým, kdo za to opravdu stojí.

Blíženci, poslední týden v roce se pravděpodobně nevyhnete konfrontaci s partnerem a nutné omluvě. Je důležité, abyste si ale také své chyby ve vztahu opravdu uvědomili.

Raci, váš šarm přinese pocit zamilovanosti a úspěchy v sexuální oblasti. Budete si užívat poslední dny v roce a zapomenete na veškerá pravidla.

Lvi, máte mnoho zkušeností, které ostatním doma mohou být prospěšné. Nebojte se projevit názor ve složitější situaci v rodině.

Panny, přestaňte se zabývat tím, co bylo ve vašich milostných vztazích v minulosti a začnete opět věřit v lásku. Uděláte tím sami sobě nejlepší službu. Stačí pouze věřit v dobré věci a nebát se nového.

Váhy, problémy s usínám, převalování se v posteli a časté buzení během noci budou jednou z příčin vaší celkové nepohody. Neměli byste si promluvit s partnerem? Nebo pokud máte trápení, je potřeba se svěřit někomu, komu důvěřujete. Možná společně najdete řešení.

Štíři, dejte přednost společnosti dobrých kamarádů a věrných přátel, místo toho, abyste seděli doma a čekali na svého partnera. Zaměřte se více na sebe a dělejte to, co chcete vy sami.

Střelci, měli byste ze svého okolí vytěsnit všechny egoisty a sobce. Potřebujete kolem sebe lidi, kteří jsou více duchovně založení s jemnější povahou. Sebejistí egoisté vám mohou dost ublížit, a proto si je nepouštějte k tělu.

Pro Kartářky světla  Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...