Týdenní horoskop 27.2.-5.3. Neptun obnoví známosti

Slunce ve znamení Ryb navodí atmosféru klidněji ubíhajícího času. Možná se přistihnete, že si pouštíte staré hity a možná vás  Neptun svede dohromady s dávnou známostí, kterou pozvolna obnovíte, ačkoliv mezi vámi stojí nedorozumění.

 

V pondělí 27. února může narušit klid kvadratura Luny se Sluncem. Naštěstí to nebude dlouho trvat a příznivé sextily Luny s Venuší a Jupiterem vrátí situaci pod vaši kontrolu. Nedovolte, aby se někdo vměšoval do vašich věcí.

 

V úterý 28. února může ranní konjunkce Luny s Marsem zvýšit pocit jarní únavy a bylo by proto dobré šetřit svou energii. Konec února je období, kdy je potřeba co nejvíce posílit imunitu. Večer bude Luna v trigonu s Merkurem a možná se vám podaří odpočívat a nabírat síly.

 

Ve středu 1. března budete mít možná vlivem Luny ve znamení Raka větší starost o své blízké. Možná si uvaříte bylinkový čaj s medem a proberete všechny rodinné záležitosti.

 

Na čtvrtek 2. března by bylo dobré se pořádně vyspat. Kvadratura Luny s Venuší a Jupiterem přeje dlouhým večírkům končícím až nad ránem. Merkur vcházející do znamení Ryb bude v konjunkci se Saturnem přímo nabádat k tomu, abyste mysleli nejenom na fyzickou, ale i psychickou kondici. S úsměvem jde všechno mnohem lépe, a tak vám může projít i to, že se někde opozdíte, špatně zaparkujete, nebo se nepřipravíte na zkoušky. Příjemnější vyhlídky vám nese konjunkce Venuše s Jupiterem. Možná si dopřejete saunu, masáže či wellness.

 

V pátek 3. března si neplánujte příliš náročné věci, protože opozice Luny s Plutem vyžaduje spíše myslet na sebe a na odpočinek. Večer vejde Luna do znamení Lva, a to je ideální čas bavit se, odpočívat a zapomenout na všechny problémy.

 

V sobotu 4. března vám pomůžou všechno zvládnout příznivé trigony Luny s Jupiterem a Venuší. Dokážete si udržet věci pod kontrolou. Večer se věnujte spíše soukromým záležitostem, protože kvadratura Luny s Uranem může přinést divoké nápady, a ne všechno by se setkalo s pochopením okolí.

 

O příznivou atmosféru se v neděli 5. března postará sextil Luny s Marsem, který slibuje zlepšení nálady a vztahů. V lásce vám jde štěstí.

 

Hvězdy jsou ve znamení Ryb. Jejich silnou stránkou je víra v morální principy, kdy se k ostatním chovají ohleduplně a pozorně. Umí se přizpůsobit okolí, a přitom zůstat sami sebou. Pokud po něčem touží, jsou velmi cílevědomí.

Ryby tento týden vám pomohou najít potřebné odreagování a duševní odpočinek nové volnočasové aktivity, zájmy a sport. Doma pak budete jako vyměnění.

Berani, s partnerem můžete mít mezi sebou cosi nevyjasněného a bude fajn, když se postaráte o nápravu. Máte dobrou příležitost si udělat jasno v této situaci a mít klid. Postavte se k tomu čelem.

Býci, příjemné popovídání s někým blízkým vás dostane do skvělé nálady. Bude to vítané rozptýlení od všech všedních starostí.

Blíženci, vaše skvělé nápady by mohly konečně dojít k realizaci nebo alespoň velmi kvalitní a úspěšné prezentaci.

Raci, pravděpodobně si říkáte, že spory s okolím na vás nepůsobí, ale je to jinak. Zvyšují vaše vnitřní napětí, raději se jim vyhýbejte.

Lvi, velmi dobře víte, co byste rádi v milostném životě a v lásce. Proto se o to nebojte říct svému partnerovi, pokud nějakého máte. Jestliže teprve někoho hledáte, o to jednodušší to nyní můžete mít nastavené.

Panny, naprosto přehlížíte někoho, kdo se pohybuje těsně ve vaší blízkosti a může na vás oči nechat. Zkuste se tedy zastavit, sundat si klapky z očí a zbystřit. Možná budete velice překvapení, koho najdete.

Váhy, pokud vás někdo požádá o pomoc, rozhodně ho neodmítnete. Především noví kolegové ocení vaše zkušené rady a názory.

Štíři, sami sebe dostanete zcela zbytečně do stresu, protože jste nedůslední a máte tento týden sklon ke zbytečným dlouhým debatám u kávy a čas utíká.

Střelci, měli byste pracovat na své trpělivosti, a to především v milostných záležitostech, kde to bude nejvíc třeba. Sice nejde vše podle plánu, ale to neznamená, že to máte vzdát. Naopak trénováním své trpělivosti děláte dobrou službu i vašemu vztahu.

Kozorozi, nové dekorace do domácnosti vám mohou zlepšit náladu. Váš domov bude hned útulnější a přívětivější. Nebojte se experimentů.

Vodnáři, dobrý přítel vám podá pomocnou ruku v podobě potřebné životní rady. Pomůže vám získat nadhled nad složitou situací.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.