Týdenní horoskop 10. 10. – 16. 10. Venuše se Saturnem nastaví nová vztahová pravidla

V pondělí 10. 10. se budete muset pravděpodobně vlivem kvadratury Luny s Plutem smířit s tím, že ne s každým se lze domluvit. Klid vám vrátí až pozdně večerní Luna, která vejde do znamení Býka, a vy najdete rovnováhu v tom, co máte očekávat od druhých a druzí od vás. Trigon Slunce se Saturnem (10 – 14.10.) vás přesvědčí, že je čas šetřit síly především na své záměry.

V úterý 11. 10.  vejde Merkur do znamení Vah a přinese chuť se bavit a příjemně trávit čas. Dobře mohou dopadnout různé konkurzy a finanční záležitosti. Kromě toho bude Merkur přát upřímnějším dialogům. Planeta diplomatů Merkur dovolí okamžitě vycítit, jestli s vámi někdo jen tak manipuluje, pokouší se vás obelhat, mluví jenom proto, aby řeč nestála, nebo mluví od srdce.

Ve středu 12. 10. vyladí trigon Slunce se Saturnem náladu na dělání pořádku a dotahování věcí, které se vlekly. Někdo starší vám může pomoci vyřešit náročnější záležitost. Vyplatí se vnímat jeho rady. Kvadratura Marsu s  Neptunem varuje, že by někdo méně kompetentní z vašeho okolí mohl zatoužit udělat malý převrat ve vašich pracovních záležitostech. Nedejte se. Trigon Saturnu s Venuší dokáže udělat pořádky ve vztazích, nastavit nová pravidla a dohodnout se i tam, kde jsou odlišné zájmy.

Ve čtvrtek 13. 10. poznáte pocit, který přináší poznání, že po noci přichází den. Luna vejde do znamení Blíženců a ukáže alternativní možnosti a cesty, kterými lze vykročit.

 V pátek 14. 10. nastaví trigon Venuše se Saturnem vysoká očekávání jak od druhých, tak především od sebe samých. Okolí vaši akurátnost nemusí tolik chápat a tak se snažte vyhýbat konfliktnějším situacím. Ve večerních hodinách můžete odhalit dávné tajemství týkající se blízkých, či rodiny.

V sobotu 15. 10. můžete již brzy ráno svižně vstávat, protože vám ranní dávku adrenalinu zajistí konjunkce Luny s Marsem. Rychle tak zařídíte všechno, co potřebujete vyřídit a večer se již můžete nostalgicky rozplývat v romantických citech. Luna vejde do znamení Raka a nastaví touhu trávit podzimní večer s někým, s kým je vám dobře.

V neděli 16. 10. bude skvělý čas pro romantickou podzimní procházku voňavým lesem, či parkem. Tato aktivní meditace pomůže uvolnit tělo a psychiku a odlehčit hlavě od starostí.

Hvězdy jsou ve znamení Vah, které mají své vysněné ideály a snaží se žít podle nich. Patří mezi ctižádostivé a trochu egoistické jedince, a proto je neurazí žádná lichotka. Jejich slabou stránkou je, že jim trvá dlouho udělat to, co se po nich chce. Je to zřejmě proto, že chtějí udělat všechno co nejlépe.

Váhy, jestliže se nechcete svěřit svým blízkým doma s problémy, které vás trápí, sdělte je svému příteli. Potřebujete se z nich vypovídat. Uleví se vám a možná najedete i řešení.

Štíři, v dlouhodobějších vztazích to bude skřípat, především kvůli zveličování problémů z vaší strany. Trošku se nad tím zamyslete.

Střelci, pozor si dejte na úřední rozhodnutí, které byste učinili pod tlakem. Mohlo by to přinést špatný výsledek.

Kozorozi, před rodinou a blízkými se snažíte skrývat své problémy. Oni to ale stejně poznají a budou vám chtít pomoci. Vy se jim však nesvěříte, což mezi vámi způsobí dusnější atmosféru. Měli byste svým blízkým důvěřovat, zlepšíte tím vztahy.

Vodnáři, nervová soustava může dostat zabrat. Proto odpočívejte, dělejte věci, které máte rádi, které vás nabijí energií a posunou dál. Nerozčilujte se a snažte se zůstat pozitivně naladěni.

Ryby, možná jste se stali neočekávaně závislí na nakupování. Raději zabrzděte, protože financí ubývá a nemáte pomalu kam sáhnout. Začněte si odkládat nějakou rezervu stranou.

Berani, v pracovní oblasti se vám opravdu daří, všechno se posouvá dopředu, i když občas jen po malých krůčcích. Můžete být na sebe hrdí, přesto si dejte pozor, abyste se nepovyšovali nad ostatní.

Býci, nezadaným se bude dařit navazovat nové známosti a opravdu si užívat. Těm zadaným momentálně hvězdy nepřejí. Dostanou se do konfliktů s partnerem a chvíli bude dusno.

Blíženci, máte před sebou hodně práce, ale do ničeho se vám nechce. Snažíte se činnosti odsouvat a to ničemu nepomůže. Povinnosti se budou jen hromadit a vám to může přinést obrovský stres.

Raci, dejte si čas na to, abyste se vyrovnali se složitými situacemi ve svém milostném a rodinné životě. Nikam nespěchejte, potřebujete klid na urovnání si myšlenek a přijetím skutečnosti.

Lvi, abyste si odpočinuli, bude nutné, když si uděláte také nějaký den jen pro sebe. Naplánujte si program podle svých přání.

Panny, čelíte tlaku a špatným náladám někoho blízkého. Necháváte to být, ale v podstatě vás to dost zraňuje. Měli byste si dodat odvahu a říct mu to.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...