Máme pro vás horoskopy Ravena Argoniho od 15.9. – 15.10. 2022

BERAN
U Beranů se v nadcházejícím podzimním období  projeví úspěch, vzápětí však následovaný něčím, co se úplně nepodaří dle původních představ. Jako kdyby se pilní Berani snažili o získání lepšího místa a najednou se objevila nečekaná překážka, s níž se původně nepočítalo. Podobně to bude se vztahy, vydáte se na schůzku se slibnou osobou a vtom se jako na potvoru ozve starší rodinný příslušník, že potřebuje přeladit televizi. Jinak se zdá, že podzim přečkáte bez výrazných nesnází a dokonce si někdy uvědomíte domácí pohodu v harmonickém vztahu.

BÝK

V životě Býků se ukazuje, že se jejich plány dočkají úspěchu a podzim se bude odehrávat ve znamení sklizně plodů usilovné práce. Na druhou stranu se ovšem nevyplatí usínat na vavřínech a je tedy znovu čas si dopředu vybrat cestu vedoucí k dalšímu cíli. Jakému? To už je čistě na býčím uvážení. Je třeba mít na paměti, že důležitá je spolupráce s ostatními příslušníky zvěrokruhu, což někdy činí Býkům potíže. Můžeme se tedy těšit na zajímavé změny, které z povšechného hlediska povedou, obrazně řečeno nahoru.

BLÍŽENCI

V okolí Blíženců se pohybuje bytost ženského pohlaví, u níž nejsou dobré úmysly, ani upřímnost hlavními přednostmi. Nastal zřejmě čas jednat, leckdy je lépe člověku samotnému než se nechat dusit někým, kdo to s námi sice myslí dobře, ale to je asi tak všechno. Myslím, že Blížencům nastává období, kdy seberealizaci a radost naleznou spíše v nějaké příjemné činnosti, která se stane jejich únikem před nepříliš dobrou nebo nepříliš šťastnou partnerskou souhrou.

RAK

Raci se budou pomalu ale jistě dostávat ze začarovaného kruhu, delší dobu už cítí v kostech partnerskou krizi, zadaní se možná zmítají v partnerském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že konečně najdou v sobě sílu, aby nevyhovující vztah posunuli k rozchodu. Zezačátku to bude působit jako studená sprcha, ale lehké osvěžení leckdy zapůsobí tak, že se síly na chvíli vyrovnají a Raci přestanou být onou tichou a skromnou Popelkou, co si nechá všechno líbit.

LEV

Lvi se v létě místo dovolené zabývali pracovními úspěchy i neúspěchy. Vypadá to, že pomocí vlivných přátel konečně naleznete odpovídající pracovní místo, které bude vyhovující i po finanční stránce.

Vztah se po bouřlivém létě také vrátil do bezpečných zátočin a vy si vychutnáváte podzim v příjemné náladě. Žádné zvláštní negativní překvapení na vás nečíhá, spíše přichází období tiché inspirace.

PANNA

Skromné znamení panny má po letních chmurách konečně před sebou pár chvil, kdy si odpočine od povinností, které je svazují již několik měsíců. V práci máte pěkné postavení, a tak by možná stálo za uvážení, jestli byste se neměli opět pustit na další stupínek k vysněné pracovní pozici. Panny by si měli uvědomit, že tvořivost je to, co vede k dobrému pocitu a tím pádem i pevnému zdraví.

VÁHY

Podzim pro Váhy bude tak trochu ve znamení lehčích depresí. Jakoby osud naznačoval, že je třeba udělat si konečně pořádek v přátelích a začít myslet na sebe. Zrada od blízkého člověka leckdy dost zabolí. Ruku na srdce však, podali jste i vy pomocnou ruku pokaždé, když vás někdo potřeboval?

Situace se s koncem podzimu uklidní a vy pohlédnete na svět s trochu s optimističtějším okem.

ŠTÍR

Štíři se budou těšit zájmu opačného pohlaví a rovněž na poli práce i studia zaznamenají jisté úspěchy. Jen si dejte pozor na závistivé jedince, vaše píle by mohla leckomu zvednout mandle.

Lstiví štíři si však hravě poradí se soupeřem skutečným i domnělým. Jediné, na co si musíte dávat pozor, je držet a udržet si pozornost přesně v té oblasti života, kterou budete potřebovat. Nenechat se rozptýlit.

STŘELEC

Po dlouhém zápasu o místo na slunci se v pracovním kolektivu ukazuje, že ten kdo se  může pochlubit vlivem a znalostmi jste vy. Jen pozor na to, aby se díky tomu, že se vám honí hlavou čísla, tabulky, nevyřízená pošta a pracovní porady, nezačala odstrčeně cítit vaše rodina, partneři či známí.

KOZOROH

Podzimní nálada Kozorohů pokračuje v zajetých kolejích.

Vylepšujete nejen svoje bydlení, ale také stále vymýšlíte nové projekty, které by mohly přinést perly i do životů jedinců ve vašem okolí. Jen si dejte pozor na osoby, které by nemuseli vašim radám naslouchat a mohli by narušit vaše nadšení.

 

VODNÁŘ

Vodnáři nyní prožívají situaci, kdy si uvědomili, že dlouho se táhnoucí rozchod s bývalým partnerem či partnerkou konečně přinesl úlevu. Je tu najednou čas, který můžou využít pro sebe. Takže si možná vyrazí na houby, do přírody a mladší ročníky také navštíví nějaký zábavní podnik. Poznáte, že i v samotě se dá občas najít ta správná zábava.

 

RYBY

Podzim pro Ryby znamená jisté uklidnění situace, léto bylo náročné na poli vztahů i práce. U některých jedinců vstoupilo do osudu i přestěhování na nové působiště. Vypadá to, že Ryby budou muset vybudovat nový vztah i bydlení. Pozor jen na to, abyste si do nového místa v životě nepřinesli staré zvyky a dbejte na zachování takzvané slušné pověsti.

Raven Argoni

Foto: Shutterstock
PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...