Karta týdne 9.10.-15.10. Viselec učí přijmout nevyhnutelné

Ryby, můžete si myslet, že to, co se vám nyní děje není pěkné. Ve skutečnosti je to pro ne ta nejlepší cesta, která vede k vítězství. Kdo se směje naposled…Štíři,  sklidte to, co jste zaseli. Berani, karta Viselce nese poznání, že jisté věci si vás tak, či tak najdou.

Karta Viselce je o umění přijmout to, co je nevyhnutelné. Můžete mít pocit, že věci stojí na místě a vše ostatní táhne pomalu. Nemá smysl se rozčilovat, stejně si nepomůžete. Možná získáváte čas pro lepší možnosti. Bude vhodné si dopřát odpočinek a možná něco dodělat. Na své záležitosti se podívat z úplně jiné perspektivy a podívat se kde jsou chyby a napravit je dřív, než si jich všimne někdo druhý. Chvilka reflexe určitě neuškodí, naopak pomůže. Někdy je přibrždění nutné, abyste nabrali sílu a popadli dech, přibrždění vás chrání před profesním vyhořením.

Viselec připomíná odpočinek nutnost odpočinku a pomůže se zklidnit a nalézt kontakt se sebou samým.

Tarotová karta Viselec je o ukřižovaném egu. Učí trpělivosti, když věci nejdou, jak by se chtělo a hned. Je o nalezení vnitřní pokory a možnosti se učit a přijmout nezbytnou zátěž anebo o vztekání se.

Je symbolicky o nevyhnutelnosti určité formy oběti z vyšší vůle, vůle, jež panuje nad vším, co bylo stvořeno. Člověk tady nemůže počítat s tím, že se mu to od vyšší vůle vše vynahradí, ale měl by spíše počítat s lidskou nevděčností. Ten, kdo na zemi zapomene odpouštět, bude sám i na onom světě. Vše, co člověk postupuje během své pouti je v souladu s vesmírným plánem.

Výklad je o vnitřním přidušení, těžkostech jedince působených jeho okolím. I lidmi z minulosti. Třeba o omezení, či léčbě v nemocnici… Na vině si ale může být i člověk sám. Je o nevyřešených vnitřních blocích, díky nimž člověk stagnuje, zkostnatělých názorech, nenaplněných nadějích a zpožděních.

Dobrou zprávou je, že tou dobou hraje čas pro vás, neboť umožňuje dozrávání plánů. Pokud toužíte zbavit se všeho co vás omezuje a čím se cítíte svazováni, máte před sebou ideální dobu pro tento úkol v následujících dvanácti týdnech, až měsících. Budete se posouvat až za hranice svého ega, abyste v sobě opět probudili víru v život a jeho vyšší smysl.

Člověk, na kterého se ptáte a padne vám Viselec bude nerozhodný, a hlavně v citech. Bude mít sklon dělat chybné závěry, bude vrtkavý a bázlivý.

V lásce vás Viselec učí trpělivosti. Spíše nabádá věci pozorovat a vyčkávat.

Ve finanční sféře se už vám těch povinností může zdát dost.

Ve zdravotní sféře toho není mnoho, co by se dalo ovlivnit.

Berani, karta Viselce vnáší poznání, ze věci které zanedbali, či opomíjeli si vás tak, či tak najdou. také vás čeká nějaká zpráva, možná úřední rozhodnutí a možná odpověď na nějakou nabídku práce, či od vašich blízkých, že je všechno v pořádku.

Býci, karta Viselce říká, že vám možná  někdo zapomene říct o nějaké oslavě, či večírku, nebo schůzce a vy se můžete cítit ignorování. Narazíte na věci, kde bude  nutnost vyhranit se. Pokud si uděláte pořádek ve finančních věcech,  vyhnete se potížím.

Blíženci, bude dobré hlídat své okolí a dopady jeho vlivu na vás. Jinak se vystavujete nebezpečí nevýhodných změn, či  vás někdo může chtít kompromitovat. Všude vám bude vadit velké množství lidí a shon. Zatoužíte se někde schovat do klidného kouta ideálně s knížkou v ruce.

Raci,  budete si muset pohlídat mužské členy rodiny. Případné hádky by se šířily jako lavina po okolí.  Také si vás přitáhne meditace, trénink pozornosti a další techniky osobního rozvoje, případně tantrického sexu.

Lvi poznáte jaké to je, když se vrhnete do sklízení plodů falešných nadějí. Uhlídejte si, abyste dokázali zůstat nad věcí a neklesali na mysli. Někdy je nutná jistá oběť, protože po noci přichází den a po odlivu příliv. Pozor také na mladší ženy v rodině.

Panny, bude moudré dávat pozor na intriky nějaké zhrzené ženy a její ataky, které se mohou projevit jak na pracovním, tak i soukromém poli. Opatrně také na své zdraví, zejména močové cesty.

Váhy, můžete řešit problémy se zdravím svého partnera. Také se budete moci přesvědčit a ačkoliv nechápete proč, že se vždy mohou vyskytnout lidé, kteří hledají jakoukoliv i  sebedrobnou šanci vás potupit.

Štíři,  sklidíte to, co jste zaseli. Po určitém období chyb nastává období morální, či fyzické přeměny.

Střelci, můžete si věřit velmi a to vás pak muže brzdit, nebo naopak málo a to vás muže také brzdit. Každopádně se vám muže nějaká cesta komplikovat.

Kozorozi,  budete v rozpoložení, kdy se vám jakákoliv odpovědnost za cokoliv může příčit. Strach a potíže se ale musíte naučit překonat, jinak se neposunete.

Vodnáři, můžete poznat, že ne všichni vaši oblíbenci jsou takoví, za jaké je považovali. Musíte si dávat pozor a nedovolit, aby vás někdo podrazil.

Ryby,  můžete si myslet, že to, co se vám nyní děje není pěkné. Ve skutečnosti je to pro vás ta nejlepší cesta, která vede k vítězství. Kdo se směje naposled…

 

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Polární záře nad hlavou

Překrásné barvy polární záře budí obdiv, ale i mystické prožitky. S astrologií toho moc společného nemá, snad jen fakt, že přichází v době aktivity Uranu ...

Týdenní horoskop 13.5.-19.5. Slunce s Uranem vše otáčí vzhůru nohama

V pondělí 13. května se snažte udělat co nejvíce práce, abyste získali časovou rezervu. Kvadratura Luny vcházející do znamení Lva s  Merkurem a opozice s ...

3 znamení zvěrokruhu, která potřebují žít v páru a hledají pravou lásku

Některým znamením zvěrokruhu samota nevadí. Na druhou stranu jsou taková, která sama žít nedokážou. Potřebují v životě najít partnera, s nímž prožijí pravou lásku a ...

Víkendový horoskop od 10.5. Konjunkce Slunce s Uranem spustí průtrž překvapení

Konjunkce Slunce s Uranem nese překvapení všeho druhu. Kdo je připraven, není překvapen. Kyž si s sebou přibalíte powerbanku, hever, vykládací karty, či repelent, možná ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.