Jak si užijete zítřejší novoluní v Blížencích?

Již zítra (18.6. v 6:36) nás čeká novoluní v Blížencích. Tato fáze dovolí vnímat špetku vesmírných záhad, obdaří krásou, kouzlem, důvtipem a otevře vás světu.

 

Vaše fantazie bude o kousíček bohatější a předsudky menší. Uvidíte svět kolem sebe neotřelým pohledem. Připravte se a dovolte si milovat, smát se a užívat život naplno.

 

Tanec mezi logikou a fantazií spustí novoluní v Blížencích v kvadratuře se zasněným Neptunem v Rybách.

 

Přátelští Blíženci milují kontakt s druhými lidmi, rádi se baví a také se od druhých učí. Setkejte se s přáteli, zorganizujte výlet, či posezení. Budou z toho nezapomenutelné zážitky.

 

Nezapomínejte také na učení se novým věcem, vnímejte novinky okolo vás, vybírejte si z možných kurzů, co by vás bavilo, a počítejte s tím, že časem budete druhé inspirovat vy.

 

Vesmírný posel Merkur bude v harmonickém sextilu s přitažlivou Venuší ve Lvu. To slibuje nádech romantiky. Okouzlíte lidi svojí spontánností a přirozeností a odhodíte masky vážnosti.

 

Venuše a Mars se spojí v ohnivém duetu, který probudí milostné napětí, nadšení a lásku. Dovolte si projevit své city a nechte se unést na vlně této jiskřící energie.

 

Beran

 

Pod vlivem novoluní budete pracovat na nejvyšší obrátky, ale zejména v intelektuální sféře. O své nápady se můžete dělit s ostatními.

 

 

Býk

 

Buďte na sebe hodní, buďte sami sobě kamarády a uvědomte si, že i vy si zasloužíte lásku. Obklopujte se lidmi, kteří jsou pro vás inspirativní a umí zvednout vaši náladu.

 

 

Blíženci

 

Toto novoluní vám dá sílu a vaše znamení bude naplněno jeho energií a vy tak můžete odhalit v sobě ukryté vlastnosti, o kterých jste vůbec nevěděli, že tam někde jsou. K tomu všemu budete neobyčejně vtipní a plní humoru.

 

 

Rak

 

Vše, co má souvislost s duchovním rozvojem, s vámi bude rezonovat. Dopřejte si meditace, praktikujte jógu, vylaďte se na biorytmy přírody a bude vám dobře.

 

 

Lev

 

Během tohoto novoluní můžete přijít na to, jak se z vašich snů stane realita. Posílí se vaše charisma a pro některé lidi budete vysloveně magnetem.

 

 

Panna

 

Během tohoto novoluní vás možná napadnou věci, o kterých si řeknete, jak je možné, že mě to nenapadlo dřív. Jste na cestě k úspěchu a k tomu všemu dokážete udržet ten správný směr. Věřte si.

 

Váhy

 

Dovolte, aby krása naplnila vaše okolí i váš život. Stačí ji vidět. Otevřete se kontaktům s lidmi z různých prostředí, názorů i kultur. Objevte krásu různorodosti a dovolte, aby změnila váš pohled na svět.

 

Štír

 

Při pusťte si, že máte své touhy a spojte se s těmi nejskrytějšími. Posilte vztahy s lidmi, které máte rádi. Vymaňte se s žabomyších válek a dovolte, aby se vaše vztahy znovu zrodily z popela.

 

Střelec

 

Doba nahrává tomu, abyste se podívali, jak jste na tom se svými platonickými, romantickými či praktickými vztahy. Měly by vám dávat radost. Zaměřte se na ty, které jsou inspirativní a ze kterých si můžete vzít něco, čím obohatit i jiné relace.

 

Kozoroh

 

Každodenní život může být stejný, ale stejně bude jiný, protože toto novoluní vám může přinést nový impuls a lepší pocit naplnění. Snažte se nenechat všechny závazky pouze na sobě, ale delegujte je na další členy rodiny, či spolupracovníky.

 

Vodnář

 

Běžte mezi lidi a bavte se, toto novoluní vám zintenzivní radost z lásky i přátelských vztahů. Dělejte všechno to, co podporuje obrazotvornost a fantazii. Vnímejte spřízněné duše a přitom si hýčkejte vlastní svébytnost.

 

Ryby

 

Během tohoto novoluní vnímejte vlastní city a snažte se je nastavit tak, aby byly přínosné. Vše, co vám neslouží, nechte za sebou. Dopřejte si čas na popovídání si s členy své rodiny a na vzpomínky, jež vám dělají radost a co vás spojuje. Poslechněte si příhody vašich rodičů i prarodičů z dob jejich dospívání a vnímejte vlastní kořeny. Dodá vám to pocit síly a uzemnění.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.