Horoskop březen

Berani, všechny střety a problémy řešte hned, je třeba si vše vyříkat. Potom vás bude čekat láskyplný měsíc. Býci, nepříjemné události by se vám měli po celý měsíc vyhýbat. Jediné, co vás asi příliš těšit nebude je fakt, že důležité věci se budou řešit výrazně pomaleji, než je obvyklé. Blíženci, vše, co budete podnikat se stejně naladěnými osobami, bude mít úspěch.

 

Beran 21. 3. – 20. 4.

Začátkem měsíce budete hodně utrácet. Nakupujte však s rozumem, některé věci jsou opravdu zbytečné. Je možné, že potkáte nějakou důležitou osobu, která vás bude provázet životem do budoucna. Partner od vás bude očekávat více otevřenosti. Všechny střety a problémy řešte hned, je třeba si vše vyříkat. Potom vás bude čekat láskyplný měsíc.

 

Býk 21. 4. – 21. 5.

Nepříjemné události by se vám měli po celý měsíc vyhýbat. Jediné, co vás asi příliš těšit nebude je fakt, že důležité věci se budou řešit výrazně pomaleji, než je obvyklé. Obrňte se proto trpělivostí. Pokud partner nebude mít čas, volné dny si můžete skvěle užít i s kamarády. Nezadaní mají šanci potkat novou lásku.

 

Blíženci 22. 5. – 21. 6.

Hned na začátku měsíce se objeví pár příležitostí, které bude dobré využít. Mohou vám opravdu příjemně vylepšit domácí rozpočet. Vše, co budete podnikat se stejně naladěnými osobami, bude mít úspěch. Pokud budete dřít sami, propadák to nebude, ale také nic extra zajímavého. Nejlepší recept na každodenní rodinné štěstí je hledání toho, co vás s partnerem spojuje. Nemá smysl vytahovat steré hádky.

 

Rak 22. 6. – 22. 7.

Pokud někoho pověříte částí své práce, nesmíte zapomenout to raději zkontrolovat. Bude se sice snažit dělat jen to nejlepší, ale v některých věcech prostě na vás nemá. Vyhněte se jakýmkoliv milostným aférám a flirtům. Dotyčný by vaše jednání mohl špatně pochopit. Máte ale možnost navázat dobré přátelství, jen si od něj nesmíte víc slibovat.

 

Lev 23. 7. – 22. 8.

Začátkem měsíce se vám bude zdát, že neexistuje žádná překážka, kterou byste nemohli překonat. Nevydávejte však všechny síly, budete je potřebovat později. Nahrnou se na vás neodkladné povinnosti. Naplánujte si přesně, co udělat teď a co později. Obecně březnové dny by měly být pro vás v partnerském a společenském životě pohodové. Vše, co si naplánujete, se vydaří.

 

Panna 23. 8. – 22. 9.

Vaše intelektuální kondice bude opravdu ve skvělé formě. Nejvíce to ocení ti, kteří studují a vzdělávají se. Doba je nakloněna k originálním nápadům pro vaši práci. Koncem měsíce se vám ozve jistá osoba, která připomene událost z minulých let. Bylo by dobré neotáčet se zády. Třeba bude potřebovat pomoc, nebo vám pomůže ujasnit si dávné příkoří.

 

Váhy 23. 9. – 23. 10.

Pokuste se formovat svůj život tak, aby co nejvíce vyhovoval vašim požadavkům a vizím do budoucna. Párkrát vám bude přát štěstí, ale berte to jako nečekaný dar, ne jako samozřejmost. Mohli byste se nepříjemně spálit. V lásce se nebojte vyzkoušet nové věci. Jednak to oživí různé stereotypy, které končí nudou a únavou. Nezadaní jedinci se mohou rychle zamilovat i odmilovat. Bude jen na nich, jestli se spokojí jen s nezávazným flirtem.

 

Štír 24. 10. – 22. 11.

Naskytne se vám několik zajímavých příležitostí k výhodným nákupům. Peníze získáte jen pílí a pečlivostí, rozhodně se nesnažte si nic zjednodušovat, aby to neskončilo průšvihem. Jestli hledáte lásku, moc štěstí mít nyní nebudete. Buďte trpěliví, není všem dnům konec. V domácnostech bude klid a mír, ale taky trochu nuda. Zavolejte přátelům a vyrazte do společnosti.

 

Střelec 23. 11. – 21.12.

Pokud se chystáte změnit práci nebo nabrat úplně nový směr v podnikání, nastal právě teď vhodný čas. Máte jen pár dní, kdy je vám osud nakloněn. Později by takový krok s sebou nesl velká rizika. Láska je nevyzpytatelná věc, tentokrát to bude jak na houpačce, jeden den vášeň, druhý den hádky. Dejte si pozor na poranění při sportu. Nepřepínejte své možnosti.

 

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.

Pokud jste plánovali nějaké opravdu veliké výdaje, pokuste se všechny úmysly posunout na později. Tento měsíc pro to opravdu není vhodný. Ale jinak vaše finanční a pracovní situace bude dobrá, dokonce se dá říci, že v porovnání s předchozím měsícem i o něco lepší. Prožijete dny plné emocí, na konci měsíce by se mohly objevit rodinné spory o nějakou nemovitost.

 

Vodnář 21. 1. – 20. 2.

Navážete dobré vztahy s lidmi, kteří vám dříve byli skoro lhostejní. Dokážete si je získat a zjistíte, že jsou naladěni na stejnou notu. Největší problémy budete mít s věcmi, které se jakýmkoliv způsobem týkají cestování či velkých vzdáleností. V druhé polovině měsíce se na vás bude usmívat štěstí více než obvykle. Můžete toho využít libovolným způsobem, ale nesmíte úplně ztratit hlavu. I riskovat se musí s trochou rozumu.

 

Ryby 21. 2. – 20. 3.

Postarejte se o to, aby lidé o vás věděli a pamatovali si, jaký máte na konkrétní věci názor. Díky tomu se vám podaří ovlivnit několik věcí, které jsou pro vás velmi důležité. Peníze vydávejte jen na nutný chod domácnosti. Zadané Ryby budou mít pocit stálé nespokojenosti. Nic moc s tím nejde dělat, koncem měsíce se emoce uklidní.

Pro Kartářky světla Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.