Andělský horoskop od 17. 6. do 16. 7.

Živel země

BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel

Pravděpodobně se v mysli vracíte k dávným vzpomínkám. Jistě máte co rekapitulovat, ale teď se dívejte spíše dopředu a prožívejte každý den naplno. Jedině tak se posunete vpřed.

PANNA – Váš anděl strážný je Hamaliel

Ne všechno jde vždy tak, jak byste si přáli. Vaše touhy jsou přehnané a nesplnitelné. Pokud se snažíte na vše jít s nátlakem, celou situaci jen zhoršujete. Myslete na to, že vše má svůj čas.

KOZOROH – Váš anděl strážný je Hamael

Pokud odpustíte někomu z rodiny jeho nedávná slova a činy, uleví se vám. Atmosféra v rodině bude také hned jiná.

Živel ohně

LEV – Váš anděl strážný je Verchiel

Využijte šanci na seznámení s osobou, která se kolem vás točí už delší dobu. Zřejmě dotyčný není schopen sám za vámi přijít. Buďte tedy více aktivní vy a zjistěte, o co vlastně jde.

STŘELEC – Váš anděl strážný je Advachiel

Máte stále tendence se přeceňovat a slibovat nesplnitelné. Pamatujte, že ostatní jsou zvyklí na to, že sliby se mají plnit. Hrozí vám, že se stanete nedůvěryhodným člověkem a budete se moci rozloučit s mnoha příležitostmi.

BERAN – Váš anděl strážný je Machidiel

Shoďte z tváře masku nepřístupnosti a buďte vlídným a usměvavým člověkem. Sice máte ve svém nitru lásku a radost, navenek však vypadáte nepřístupně. Jakmile se uvolníte, uvidíte, že i vaše okolí se bude měnit k lepšímu.

Živel vody

RAK – Vašim andělem strážným je Muriel

Kdo jiný by měl být ve svém povolání úspěšný a spokojený, když ne vy? Máte zodpovědnost, trpělivost a výborné nápady. Navíc umíte pracovat s lidmi. Jste zkrátka ideální zaměstnanec či šéf. Teď už to chce jen si víc věřit a jít za svým cílem.

ŠTÍR – Váš anděl strážný je Barchiel

Procházíte těžším obdobím a vaše chování to stále potvrzuje. Máte rýpavou náladu a kritikou ke svému okolí rozhodně nešetříte. Nesmíte se pak divit, že vám někdo může říct něco hodně nepříjemného přímo do očí.

 

RYBY – Vaším andělem strážným je Zadkiel

Kdokoliv ze starších kolegů a přátel vám bude chtít pomoct, to bude myslet vážně. Neměli byste proto takové nabídky odmítat a být přehnaně hrdí nebo naopak stydliví. Využijte toho, že se o vás tito lidé zajímají, zřejmě jste jim sympatičtí a myslí to upřímně.

Živel vzduchu

VODNÁŘ – Váš anděl strážný je Gabriel

Někteří z vás si stěžují, že jdou životem sami, ale přitom pro to nic nedělají. Po světě totiž chodíte se zaslepenýma očima a nedíváte se kolem. Napravte to, máte příležitost. Možná zjistíte, že je tu někdo, kdo by se chtěl s vámi seznámit.

BLÍŽENCI – Váš anděl strážný je Ambriel

Pokud se stále nemůžete vyrovnat s tím, že vás někdo opustil a nechtěl ve vztahu pokračovat, musíte si uvědomit, že to mělo svůj důvod. Dobře si v sobě proberte vše, co se ve vašem partnerství odehrálo, a přijdete na věci, které jste přehlédli. Je potřeba se z toho ponaučit do budoucna.

VÁHY – Váš anděl strážný je Uriel

Duší jste romantici a ve svých snech ještě větší. Toužíte po milostných dobrodružstvích a krásných prožitcích. Hvězdy vám v tomto období přejí, abyste něco podobného konečně zažili. Věřte tedy, že již brzy budete šťastni.

Pro Kartářky světla  Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Helen Stanku v pořadu České televize Sama doma

TV Sama doma Jaký bude rok 2015 TV pořad České televize Sama doma s naší kartářkou Helen Stanku: ...
/ Články

Vodnář – Co přináší štěstí Vodnářům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Vodnářům? Vodnáři, jestlipak víš, že Tvojí barvou je fialová, rostlinou jmelí a kamenem meteor? A víš proč? ...
/ Články, Horoskopy

Kozoroh – co přináší štěstí kozorohům?

Věděli jste, že severský Bůh Thor je zobrazován na voze taženém kozorohy? LIDÉ KOZOROZI Bankovníci, pojišťovací agenti, lidé pracující ve výzkumu, detektivních kancelářích a všude, ...
Znamení štíra, souhvězdí

Štíři – Co přináší štěstí Štírům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Štírům? Symbolem Štírů je pentagram, rostlinou mandragora, zvířetem had. Zní to trochu zlověstně, podívejte se, o čem ...

Střelci. Co přináší štěstí střelcům?

Střelci – co přináší štěstí Střelcům? Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Střelcům? Lidé ve znamení Střelců jsou jako běžící kůň, volní a ...

Váhy – co přináší štěstí Vahám?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Vahám? Nejdůležitější je zachování míry, neboť všeho moc škodí. KÁMEN: RUŽENÍN I velmi zatvrzelým srdcím ukazuje lásku, ...

Sibyla – věštkyně

Sibyla Sibyla byla podle starověkých Římanů veštkyně, případně jméno určitých významných věštkyň. Slovo nejdříve znamenalo veštkyni nebo starou ženu, pochází z latinského slova sibulla, což ...

Slavní věštci a věštírny

Slavní věštci historie
  • Josef, syn Abrahámův
  • Pýthia
  • Sibyla
  • Tycho de Brahe
  • Nostradamus
...

Věštění v minulosti

Historie výkladu karet Historie výkladů budoucnosti je stará jako lidstvo samo. Každý chtěl nějakým způsobem vědět, co se stane následující den, měsíc, rok. Předchůdci vykladačů ...

Kartářky, rady – 2013

Milí a Vážení příchozí , příznivci magie a tajemna dovolte, abych Vás jménem celého našeho týmu přivítala na našich stránkách, jež jsou zasvěceny naší celoživotní ...