Horoskop na úterý

V úterý 28. listopadu vás bude trigon Luny s Venuší a Kvadratura s Neptunem nenápadně nabádat dopřát si něco příjemného, třeba dobrou kávu, nebo voňavý svařák.

Budete chtít být krásní a příjemní a někdy můžete propadat sklonu nebýt sami sebou. Kdyby však měl někdo v okolí necitlivé projevy, stěžoval si stále na něco a měl vyčkávací tendence na vaše reakce, může ve vás probudit spící vulkán.

Zato budete tíhnout k lidem, kteří mají cit pro společenská pravidla a nemusí prát špinavé prádlo na veřejnosti.

Pro vás musí být ten druhý elegantní a charismatický a pokud bude reagovat na vaše nenápadné škádlení a nabídne něco poněkud riskantního a vzrušujícího, budete v sedmém nebi. Nekdy ač musíte, nemusíte být schopni říci ne a pak hrozí, že ztratíte pevnou půsu pod nohama.

 

 

Hvězdy jsou ve znamení Střelce. Lidé narození v tomto znamení disponují velkou vřelostí, štědrostí a empatií. Dokážou svému okolí předávat energii, které mají vždy více než dost. Jsou to lidé tvořiví, nemají rádi nudu a stereotypy. Jsou rádi středem pozornosti. Vhodným zaměstnáním je pro ně advokacie a politika.

 

 

Střelci, tento týden vám schází empatie a trocha pokory, abyste mohli vycházet s lidmi tak, jak je třeba. Kvůli tomu to mnohdy může skřípat.

 

Kozorozi, vyplatí se vám investovat do partnera nejen čas, ale hlavně více emocí. Ty jsou důležitější než hmotné dary.

 

Vodnáři, pravděpodobně na vás dopadne splín a melancholická nálada. Jejich příčinu si nebudete chtít přiznat, ale ve skrytu duše ji znáte. Neměli byste se zavírat daleko od lidí, ale naopak vyrazit do společnosti.

 

Ryby, někdo nebo něco vám ukáže správnou cestu, která vede z rodinných starostí. Vyplatí se rady blízkého člověka poslechnout.

 

Berani, raději se nepouštějte do věcí, kterým nerozumíte. Nezapomeňte, že neznalost zákona neomlouvá, mohlo by se vám to vymstít.

 

Býci, sport je přesně to, co tento týden potřebujete. Do žil se vám při něm vlije hormon štěstí a nic vám nebude chybět.

 

Blíženci, vyhněte se nesmyslným hádkám a ve sporu buďte tím rozumnějším elementem, který ustoupí jako první. Zejména jde-li o spory v rodině. Můžete jim předejít i opatrností v komunikaci.

 

Raci, tento týden se řiďte heslem – není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Protějšek ocení vaši snahu, byť situace nemusí vždy dopadnout podle jeho představ. Mnohé události budou vyžadovat trochu delší čas.

 

Lvi, neplánované setkání s expartnerem pro vás bude šokující. Nečekali jste, že to s vašimi emocemi ještě tolik zacloumá.

 

Panny, psychický přetlak je přesně to, co pocítíte na svém těle. Bolet vás může hlava a žaludek. Měli byste vypnout a dopřát si nějaký čas bez telefonu a signálu.

 

Váhy, objevíte svoji životní múzu, která vás bude motivovat nejenom při uměleckých činnostech. Sami budete překvapeni, jak vám jdou věci od ruky.

 

Štíři, z práce se poslední dobou nevracíte s dobrou náladou. Nesmíte se ale nechat problémy v zaměstnání natolik ovlivnit, abyste si kazili i atmosféru doma.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Ryby. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují vnímavé, starostlivé, nesmělé, kreativní ...

Víkendový horoskop 17.5.-19.5. Slunce s Jupiterem si nedá kazit náladu

V pátek 17. května dostanete díky kvadratuře Merkuru s Plutem a opozicí Luny se Saturnem potřebu nastavit si určité hranice. Pokud hranice nepostavíte vy, budou ...
/ Články, Horoskopy

„Kopretinový“ test lásky

Nedaří se v lásce? Máte pochybnosti o současném vztahu? Přemítáte, co k vám partner cítí? A jak to celé s vaší láskou dopadne? Udělejte si „kopretinový test lásky“ ...

Andělský horoskop od 17. 5. do 16. 6.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel V partnerském vztahu si musíte vzájemně nastavit hranice. Neexistuje, abyste si k sobě dovolovali více, než je ...

Věkově nerovná partnerství

„Kdo chce být šťastný a mít dlouhé manželství, měl by si vzít vrstevníka…“, alespoň podle různých výzkumů. Ale co naše životní skutečnost, realita všedních dnů ...

Čtyři archandělé, kteří vás chrání. Jak si je přivolat?

Archandělé jsou ochránci nejenom jednotlivých znamení zvěrokruhu, ale také živlů. Často lidé ani nevědí, že mají některý z živlů v nerovnováze a problémy na sebe ...

Svatba v máji, ženich v háji. Je to pravda?

První máj. Beltainskou noc lásky a oslavy života máme za sebou… a možná jste ruku v ruce se svým partnerem, milencem či manželem v zamilovaném ...

Magické rituály: Vyčaruj partnera

Rituály jsou práce s energiemi a vlastními emocemi. Proto se vyplatí připravit se k tomuto konání především psychicky a emocionálně. Nevyplácí se spěchat a vytvářet ...

Jak si do života přilákat štěstí a úspěch? Naučte se to podle svého znamení zvěrokruhu

Víte, co je manifestace? Je to proces nasměrování vlastních myšlenek, pocitů a přesvědčení k realizaci určitého cíle nebo touhy. Vychází z konceptu, který naznačuje, jak ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení 13.-19. května 2024

Berani a Lvi Sami víte co je pro vás nejlepší. Tento týden máte v sobě tvůrčí energii a moc dobře víte co je pro vás ...
/ Články