Jak si užijete zítřejší novoluní v Blížencích?

Již zítra (18.6. v 6:36) nás čeká novoluní v Blížencích. Tato fáze dovolí vnímat špetku vesmírných záhad, obdaří krásou, kouzlem, důvtipem a otevře vás světu.

 

Vaše fantazie bude o kousíček bohatější a předsudky menší. Uvidíte svět kolem sebe neotřelým pohledem. Připravte se a dovolte si milovat, smát se a užívat život naplno.

 

Tanec mezi logikou a fantazií spustí novoluní v Blížencích v kvadratuře se zasněným Neptunem v Rybách.

 

Přátelští Blíženci milují kontakt s druhými lidmi, rádi se baví a také se od druhých učí. Setkejte se s přáteli, zorganizujte výlet, či posezení. Budou z toho nezapomenutelné zážitky.

 

Nezapomínejte také na učení se novým věcem, vnímejte novinky okolo vás, vybírejte si z možných kurzů, co by vás bavilo, a počítejte s tím, že časem budete druhé inspirovat vy.

 

Vesmírný posel Merkur bude v harmonickém sextilu s přitažlivou Venuší ve Lvu. To slibuje nádech romantiky. Okouzlíte lidi svojí spontánností a přirozeností a odhodíte masky vážnosti.

 

Venuše a Mars se spojí v ohnivém duetu, který probudí milostné napětí, nadšení a lásku. Dovolte si projevit své city a nechte se unést na vlně této jiskřící energie.

 

Beran

 

Pod vlivem novoluní budete pracovat na nejvyšší obrátky, ale zejména v intelektuální sféře. O své nápady se můžete dělit s ostatními.

 

 

Býk

 

Buďte na sebe hodní, buďte sami sobě kamarády a uvědomte si, že i vy si zasloužíte lásku. Obklopujte se lidmi, kteří jsou pro vás inspirativní a umí zvednout vaši náladu.

 

 

Blíženci

 

Toto novoluní vám dá sílu a vaše znamení bude naplněno jeho energií a vy tak můžete odhalit v sobě ukryté vlastnosti, o kterých jste vůbec nevěděli, že tam někde jsou. K tomu všemu budete neobyčejně vtipní a plní humoru.

 

 

Rak

 

Vše, co má souvislost s duchovním rozvojem, s vámi bude rezonovat. Dopřejte si meditace, praktikujte jógu, vylaďte se na biorytmy přírody a bude vám dobře.

 

 

Lev

 

Během tohoto novoluní můžete přijít na to, jak se z vašich snů stane realita. Posílí se vaše charisma a pro některé lidi budete vysloveně magnetem.

 

 

Panna

 

Během tohoto novoluní vás možná napadnou věci, o kterých si řeknete, jak je možné, že mě to nenapadlo dřív. Jste na cestě k úspěchu a k tomu všemu dokážete udržet ten správný směr. Věřte si.

 

Váhy

 

Dovolte, aby krása naplnila vaše okolí i váš život. Stačí ji vidět. Otevřete se kontaktům s lidmi z různých prostředí, názorů i kultur. Objevte krásu různorodosti a dovolte, aby změnila váš pohled na svět.

 

Štír

 

Při pusťte si, že máte své touhy a spojte se s těmi nejskrytějšími. Posilte vztahy s lidmi, které máte rádi. Vymaňte se s žabomyších válek a dovolte, aby se vaše vztahy znovu zrodily z popela.

 

Střelec

 

Doba nahrává tomu, abyste se podívali, jak jste na tom se svými platonickými, romantickými či praktickými vztahy. Měly by vám dávat radost. Zaměřte se na ty, které jsou inspirativní a ze kterých si můžete vzít něco, čím obohatit i jiné relace.

 

Kozoroh

 

Každodenní život může být stejný, ale stejně bude jiný, protože toto novoluní vám může přinést nový impuls a lepší pocit naplnění. Snažte se nenechat všechny závazky pouze na sobě, ale delegujte je na další členy rodiny, či spolupracovníky.

 

Vodnář

 

Běžte mezi lidi a bavte se, toto novoluní vám zintenzivní radost z lásky i přátelských vztahů. Dělejte všechno to, co podporuje obrazotvornost a fantazii. Vnímejte spřízněné duše a přitom si hýčkejte vlastní svébytnost.

 

Ryby

 

Během tohoto novoluní vnímejte vlastní city a snažte se je nastavit tak, aby byly přínosné. Vše, co vám neslouží, nechte za sebou. Dopřejte si čas na popovídání si s členy své rodiny a na vzpomínky, jež vám dělají radost a co vás spojuje. Poslechněte si příhody vašich rodičů i prarodičů z dob jejich dospívání a vnímejte vlastní kořeny. Dodá vám to pocit síly a uzemnění.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Jak si do života přilákat štěstí a úspěch? Naučte se to podle svého znamení zvěrokruhu

Víte, co je manifestace? Je to proces nasměrování vlastních myšlenek, pocitů a přesvědčení k realizaci určitého cíle nebo touhy. Vychází z konceptu, který naznačuje, jak ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení 13.-19. května 2024

Berani a Lvi Sami víte co je pro vás nejlepší. Tento týden máte v sobě tvůrčí energii a moc dobře víte co je pro vás ...
/ Články

Karta týdne 13.5-19.5. je Osmička holí. Nacvičí pohotové reakce

Berani pojedou na plné obrátky, Lvy budou vytáčet jejich lásky, Váhy čekají výzvy. Co čeká vás? Tarotová Osmička holí věští rychlý postup. Věci mají své ...

Polární záře nad hlavou

Překrásné barvy polární záře budí obdiv, ale i mystické prožitky. S astrologií toho moc společného nemá, snad jen fakt, že přichází v době aktivity Uranu ...

Týdenní horoskop 13.5.-19.5. Slunce s Uranem vše otáčí vzhůru nohama

V pondělí 13. května se snažte udělat co nejvíce práce, abyste získali časovou rezervu. Kvadratura Luny vcházející do znamení Lva s  Merkurem a opozice s ...

3 znamení zvěrokruhu, která potřebují žít v páru a hledají pravou lásku

Některým znamením zvěrokruhu samota nevadí. Na druhou stranu jsou taková, která sama žít nedokážou. Potřebují v životě najít partnera, s nímž prožijí pravou lásku a ...

Víkendový horoskop od 10.5. Konjunkce Slunce s Uranem spustí průtrž překvapení

Konjunkce Slunce s Uranem nese překvapení všeho druhu. Kdo je připraven, není překvapen. Kyž si s sebou přibalíte powerbanku, hever, vykládací karty, či repelent, možná ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.