Víkendový horoskop: Luna ve Štíru chystá peprný tah

Merkur ve Vodnáři zvedne stavidla fantazii a Luna ve Štíru opepří rande

Konjunkce Merkuru s Plutem touží po poznání. V pátek 10. února budete pohlceni záhadami a věcmi mezi nebem a zemí.

O velmi aktivní sobotu 11. února se postarají trigon Luny se Sluncem a Saturnem a Merkur vcházející do znamení Vodnáře. Pustíte se s chutí do svých plánů a vše půjde od ruky. Večerní kvadratura Luny vcházející do znamení Štíra s Plutem a Merkurem varuje před tím, že nadcházející události nemusíte mít zcela pod kontrolou. Pokud se chystáte někam na večírek, může to být velmi peprná jízda.

V neděli 12. února zatoužíte vlivem opozice Luny s Uranem po změně. Udělejte něco netypického.

Beran

 

V pátek můžete být neklidní a možná i podezíraví. Pokud si s někým vyjasníte dřívější nedorozumění, výrazně se vám zlepší nálada. V sobotu je příznivý den na ukončení sporů se sousedy. Lidé vám budou nakloněni a díky Merkuru v sextilu si můžete dopřát i nějaký pěkný výlet. V neděli budete mít energie a dobré nálady na rozdávání a díky tomu můžete poznat nové přátele. Dávejte si však pozor a nevměšujte se do cizích sporů. Role soudce nebývá vždy populární.

 

Býk

 

V pátek se držte stranou od cizích hádek a spíše se starejte o to, abyste nikde nic nezapomněli. V sobotu můžete být podráždění a tak se snažte raději vyhnout diskuzím s rodinou, mohly by zbytečně vzniknout hádky.

V neděli se vám nálada a chuť věnovat se rodině vrátí. Možná upečete nějaký dobrý moučník, nebo se budete věnovat dětem. Odpoledne už myslete na lásku a jděte na rande.

 

Blíženci

 

Páteční Luna v trigonu vybízí s přicházejícím víkendem věnovat se svému osobnímu životu a láskám. Pořádně se na to připravte, ať vám to sluší. V sobotu zatoužíte mít pár chvil jenom pro sebe a odpočívat. V lásce vám jde štěstí a tak se klidně můžete pustit do internetového flirtování, nebo vyrazit na rande. V neděli buďte obezřetní a kroťte své rozjaření. Nedorozumění se vyjasní a všechno vyjde ve váš prospěch.

 

Rak

 

V pátek můžete trochu bojovat s časem a bude náročnější pohlídat si všechny povinnosti. Možná by stálo zato nebrat na sebe cizí problémy a raději si odpočinout. V sobotu máte šanci přijít na zajímavé nápady, které vám přinesou radost do života. Večerní Luna v trigonu přeje lásce a kouzlení. V neděli pro vás bude kdosi záhadou a tak se možná přistihnete, že studujete různé psychologické výklady tarotu. Přinese vám to nečekané výsledky.

 

Lev

 

V pátek budete více citliví na respekt druhých lidí vůči vám. Potřebujete, aby vám druzí naslouchali a brali vás vážně. Učiníte důležitá rozhodnutí. Sobotní Merkur v opozici varuje na slova, která vypustíte z úst. Okolí může iritovat, co říkáte, proto bude lepší si nechat komentáře pro sebe. Vaše lamentování nad cenami nikoho stejně nedojme. V neděli budete oporou svému okolí a také se o svém okolí hodně dozvíte.

 

Panna

 

V pátek nezapomeňte na setkání se známými, budou od vás něco potřebovat. Vaše rada je pro ně důležitá. V sobotu v sobě objevíte vynálezce, ale největší radost vám mohou udělat vtipné debaty a setkání s přáteli. Nedělní Luna v sextilu radí nikam nespěchat. Do práce se budete muset trochu nutit a možná by bylo lepší zalézt někam s knížkou.

 

Váhy

 

Pátek bude úspěšný, ačkoliv ráno nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Připravte se na přátelské setkání. Sobotní Merkur v trigonu vám pomůže, pokud se budete alespoň trochu snažit objasnit staré neshody a věci urovnat. V lásce k vám přichází překvapení. V neděli po vás bude někdo chtít oplatit starou laskavost, nebo vyrovnat nějaký rest.

 

Štír

 

V pátek se nestyďte ptát na věci, které vás zajímají. Čeká vás klidný den, ale nudit se nebudete. Můžete objevit novou zálibu. V sobotu budete mít vlivem Merkuru v kvadratuře potíže se soustředěním. Buďte opatrní, v roztržitosti na sebe můžete vyzradit nějaké tajemství. V neděli můžete poznat nové lidi. Luna v konjunkci nabádá jít se bavit, protože nebudete litovat.

 

Střelec

 

V pátek budete pro ostatní anděly, protože jste spolehliví. Nezapomínejte přitom všem i na sebe. V sobotu zařiďte co nejdříve rodinné věci a pak už se věnujte svým věcem. Jde vám štěstí v lásce. V neděli si dopřejte pyžamový den. Skvěle si odpočinete a můžete získat i nové informace.

 

Kozoroh

 

V pátek buďte opatrní, můžete být netrpěliví a tím se dostat do konfliktu s nějakou autoritou, případně zkritizujete něco, za co se pak budete cítit hloupě. A v sobotu dávejte pozor na cestách a nebuďte roztržití, abyste se pro něco nemuseli vracet, nebo něco nemuseli dělat od začátku. Nedělní Luna v sextilu radí odpočívat. Věci kolem se nějak vyřeší sami.

 

Vodnář

 

V pátek budete v centru dění a bylo by dobré nepodléhat tlaku okolí a rozhodovat se v souladu se svým přesvědčením a svědomím. Sobotní Merkur ve vašem znamení vzbudí zájem o nové věci. Ani za nic se nenecháte přesvědčit k dělání věcí, na které nemáte náladu. Odpočívejte. Nedělní Luna v kvadratuře může přinést nervozitu na celý den. Z těchto nálad vás může vytrhnout nečekaná přátelská návštěva.

 

Ryby

 

V pátek se snažte příliš nemluvit o svých plánech do budoucna, mohli byste inspirovat konkurenci. Raději si domluvte rande. V sobotu se snažte místo dalších pracovních povinností naplánovat výlet. Nedělní Luna v trigonu přeje cestování a setkávání s lidmi, se kterými si budete hodně rozumět.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...