Týdenní horoskop 8.11.-14.11. Konjunkce Merkuru s Marsem – nazvěte věci pravým jménem, vyhnete se trablím

Raci, probouzí se ve vás každým dnem chuť do nových zážitků a zkušeností. Blíženci, zabývejte pouze rutinními aktivitami, které nevyžadují žádné velké přemýšlení. Kozorozi, stále podléháte silným emocím, a tak se pro své okolí stáváte těžkým soustem.

Pondělí 8.11.

Luna vejde do znamení Kozoroha, pozor na sníženou náladu. Aspekty mohou přinést pocit zahlcení problémy.

Konjunkce Luny s Venuší, sextil s Merkurem a Marsem a trigon s Uranem však s depresí pomůže a čeká nás sympatický den.

 

Úterý 9.11.

 

Konjunkce Luny s Plutem vytáhne problémy na denní světlo a emoce, se kterými si nevíte rady. Jedni budou mít smutné myšlenky a druzí zase chuť na milování.

 

Středa 10.11.

 

Konjunkce Merkuru s Marsem a kvadratura se Saturnem může vyžadovat rozhodnost. Dělejte to, co musíte, abyste uzdravili rodinné a přátelské vztahy. Pokud vám někdo provede něco zlého, nazvěte věc pravým jménem a zastavte ho nebezpečí udělat nějakou chybu.

 

Čtvrtek 11.11.

 

Kvadratura Marsu se Saturnem – vyhněte se většímu životnímu rozhodovaní. Hvězdy soustředí pozornost na věci vyžadující hlubší reflexi.  Aspekty mohou nést smutnou náladu a možná zlost. Večer se ale rozhodně nálada spraví. Konjunkce Luny s Jupiterem nabádá ke společné debatě s přáteli.

 

Pátek 12.11.

 

Hvězdy slibují příjemný pátek vlivem Luny, která vejde do znamení Ryb.  Trigon Slunce s Neptunem přeje lidem, kteří chtějí zlepšit své duchovní dovednosti. Pro zamilované je to zase ideální den ke schůzkám, milování a všemu kolem.

 

Sobota 13.11.

 

Opozice Merkuru s Uranem si možná vyžádá radu někoho staršího a moudřejšího.  Konjunkce Luny s Neptunem nepřeje logickému myšlení a rada tak přijde vhod.  Všechny věci, na které se potřebujete soustředit, nechte raději na jindy. Místo toho poběží fantazie na plné obrátky. Veškeré duchovní věci, meditace a věci spojené s uměním, které umí snížit stav hladinu stresu, budou mít zelenou.

 

Neděle 14.11.

 

Luna vejde do znamení Berana a přiměje vás něco dělat s tělem a trochu se hýbat. Dopřát si další procházku, která posílí tělo, psychiku, dá radost a odpočinek.

Listopad je tu v plné síle a my se podíváme, co čeká v novém týdnu jednotlivá znamení.

Hvězdy jsou stále ve znamení Štíra. Tito lidé jsou stejně stálí, jako nevyzpytatelní a dokážou překvapit i toho, kdo si myslí, že je zná dokonale. Hlavní charakteristikou Štírů jsou city a emoce. Pozitivními vlastnostmi jsou chápavost, obětavost, oddanost a úcta.

Štíři, tento týden bude třeba si udělat čas na rozjímání o tom, v jaké situaci se momentálně nacházíte. Přehodnoťte některé věci a kroky.

Střelci, nevzdávejte se svých nápadů. Jestliže některé z nich nemůžete teď zrealizovat, určitě si je uchovejte na jiné časy. Uvidíte, že s vám budou ještě hodit.

Kozorozi, stále podléháte silným emocím, a tak se pro své okolí stáváte těžkým soustem. Nikdo moc dobře neví, jak naložit s vaším rozpoložením. Zkuste tedy se sebou něco udělat.

Vodnáři, pokud vám něco v zaměstnání vadí, bude dobré si o tom promluvit. Musíte si ale vše předem pořádně promyslet.

Ryby, bude potřeba, abyste věnovali svou péči a pozornost starším členům rodiny. Považují vás za naprosto spolehlivou osobu, které se mohou svěřit. Obrňte se tedy trpělivostí a empatií.

Berani, odložte ostych a využijte možností, které vám tyto dny přináší. Nebojte se nahlas říct svůj názor, uvidíte, že se budete cítit lépe.

Býci, zapracujte na svém milostném životě, hlavně na současném vztahu. Máte možnost vylepšit jisté záležitosti a vyhnout se tak v budoucnu nepříjemným situacím.

Blíženci, zabývejte pouze rutinními aktivitami, které nevyžadují žádné velké přemýšlení. Je třeba, abyste si odpočinuli.

Raci, probouzí se ve vás každým dnem chuť do nových zážitků a zkušeností. Neexistuje skoro nic, co byste měli odmítnout. Tak směle do toho.

Lvi, pokud se vám naskytne možnost vzdělávat se dál, chopte se jí. Čím víc si rozšíříte své obzory, tím lépe do budoucna pro vás.

Panny, propadáte panice, že vám ubývají z konta penízky rychleji, než jste plánovali. Raději udělejte něco pro to, abyste své výdaje omezili nebo lépe přizpůsobili svým potřebám. Jistě se dostanete k pozitivnímu řešení.

Váhy, máte se svým protějškem klidné období a tento týden nebude výjimkou. Mezi vámi dvěma se zázračně uklidnily spory a vy si tak můžete dopřát vše, co vám díky tomu ve vztahu chybělo.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články