Týdenní horoskop 8.1.-14.1. Co spustí novoluní v Kozorohu?

V pondělí 8. ledna může přinést trochu nervozity kvadratura Luny se Saturnem. Nebude to tak zlé, protože večerní Luna v konjunkci s Venuší přinese příjemnou energii vhodnou k milostným schůzkám a podpoří veškeré vaše konání.

V úterý 9. ledna bude dobré nerozebírat s přáteli příliš mnoho věcí, protože kvadratury Merkuru a Luny s Neptunem a konjunkce Luny s Merkurem mohou způsobit chaos a zkomplikovat tok myšlenek.

Ve středu 10. ledna vás postrčí dopředu trigon Slunce s Uranem a sextil Marsu se Saturnem, pomohou se všemi úkoly, které vás tento den čekají. Povede se vám spravit cokoliv, co se týká vaší domácnosti. Aby to nebylo zase tak jednoduché, večer vejde Luna do znamení Kozoroha a zároveň bude v konjunkci s Marsem, nedovolí vám usnout na vavřínech, ale spíše promyslet další věci, kde je potřeba přidat.

Ve čtvrtek 11. ledna nastane první novoluní tohoto roku, a to ve znamení Kozoroha. První letošní novoluní symbolizuje konec a nový začátek. Je to skvělý den pro plánování předsevzetí a pro nové starty. Saturn, patron novoluní a vládce Kozoroha, podpoří všechny plány, které vyžadují více času a trpělivosti. Rozloučíte se s tím, co odešlo a vyznačíte si plány na příštích dvanáct měsíců. Nevytyčujte si však příliš náročné plány, aby nevymáhaly příliš mnoho odříkání. Potom byste mohli velmi rychle polevit a nakonec padnout do výčitek svědomí. Výzva to bude zejména pro Berany, Váhy a Raky.

Trigon Luny s Uranem a sextil s Neptunem nesou pro tento den hřejivé pohlazení. Buďte tedy na sebe vlídní.

V pátek 12. ledna posílí konjunkce Luny s Plutem intuici a vnímavost vůči všemu, co se kolem vás bude dít. Příjemné vlivy trigonu Marsu s Jupiterem zase dodají dostatek energie a sebevědomí. Překonáte své slabosti, ale více budete konat slovně, než ručně. Ciferníkem svých hodinek se honit nedáte, ale také se nenecháte zahanbit případnými rivaly. Nicméně vše bude na principu fair play. Na různých společenských setkáních budou hvězdy tentokráte nejvíce fandit Beranům,  Býkům, Pannám, Střelcům a Kozorohům.

V sobotu 13. ledna zpestří den různými myšlenkami sextil Luny s Venuší a kvadratura s Uranem a vám se bude chtít vyhnout se každodenním rituálům.

V neděli 14. ledna vejde Merkur do znamení Kozoroha, dost lidí bude mít najednou pocit, že se musí na své touhy dívat racionálním pohledem. Merkur v Kozorohu přeje strategickému uvažování a plánování a podporuje správné nastaveni obchodu. Luna vejde do znamení Ryb v konjunkci se Saturnem a vykreslí realitu dne. Náladu pak zvednou příjemné sextily Luny s Merkurem, Jupiterem a Marsem.

Hvězdy jsou ve znamení Kozoroha, toto zemské znamení razí názor, že pokud chcete dosáhnout úspěchu a moci, musíte pilně pracovat a svoji odměnu si tak zasloužíte. Jejich ctižádostivost sleduje většinou takové cíle, které když nepřinesou peníze, tak alespoň čest. Zaměstnání, ve kterém budou Kozorozi úspěšní, jsou: lékař, producent, policista.

Kozorozi, objevíte zájmy, díky nimž se vám pohled na svět bude zdát opět o něco růžovější. Nový koníček vám navíc přinese do cesty zajímavé lidi, není vyloučeno že i lásku.

Vodnáři, co se pracovních podmínek týká, dočkáte se změn k lepšímu. Není radno pouštět se do orodování o přilepšení vlastními silami. Tentokrát se bude vše dít samospádem.

Ryby, když nahlas přiznáte, že se vám do ničeho nechce, bude to velice upřímné. Vezmete tím vítr z plachet lidem, kteří vedou motivační řeči a autoritativně vysvětlují, co máte dělat.

Berani, všichni mají pocit, že by vám měli radit. Vůbec nechápou, že to nepotřebujete. Rázně a slušně všechny odmítněte, nebo se vám ze všech těch rad zamotá hlava.

Býci, nepříjemná nálada by se vám měla začít vyhýbat. Bude to ale jen vaše zásluha, protože už nejste ochotni se nechat vláčet osudem, a začnete se snažit.

Blíženci, chybí vám spokojenost ve vztahu a musíte s tím něco dělat. Nejprve si rozmyslete, jak na to půjdete, a potom konejte.

Raci, máte málo příležitostí k setkávání se s přáteli. Na vině je zřejmě současná situace, ale také jejich pracovní vytížení. Společnost kamarádů vám začíná citelně chybět a vy budete muset najít způsob, jak se setkat.

Lvi, tento týden bude od vás vyžadovat hodně trpělivosti a tolerance. V mezilidských vztazích to bude na hraně, ale vy to i tak zvládnete.

Panny, čas a povinnosti si musíte dobře zorganizovat. Máte tolik nápadů, že se budete muset krotit. Jinak budete zmatkovat.

Váhy, doslova vás stresují náhlé potíže v práci. Musíte se zamyslet nad tím, jak něco upravit nebo zlepšit ve svůj prospěch.

Štíři, před vámi jsou nová přátelství a zajímavé kontakty. Ku pomoci vám bude nová zájmová aktivita, do které jste se před nedávnem rozhodli zapojit.

Střelci, i tento týden na vás budou čekat nástrahy v oblasti lásky a vztahů. Zátěžovým testem si projdou především ti z vás, kteří jsou nezadaní. Odpověď najdete pouze sami u sebe.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...