Andělský horoskop od 17. 10. do 16. 11.  

Sdílejte nás:

Živel země

BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel

Nastavte si dny takové, aby byly pro vás pohodové. Nenuťte ostatní k tomu, aby se vám podřídili, a jděte si za svými oblíbenými aktivitami. Jedině tak budete všichni spokojeni.

PANNA – Váš anděl strážný je Hamaliel

Měli byste se chovat rozumně a neplánovat nic náročného. Potřebujete relaxovat a nabírat sílu na zimní měsíce. Dokud to jde, využijte slunečních dnů na dlouhé procházky. Vyčistíte si tak hlavu a naberete energii.

KOZOROH – Váš anděl strážný je Hamael

Dny jsou stvořené pro romantiku a něžnosti. Nenechte se do ničeho přemlouvat a chopte se iniciativy. Posílíte tím vás vztah a partnera mile překvapíte.

Živel ohně

LEV – Váš anděl strážný je Verchiel

Pokud vyrazíte do společnosti, budete doslova zářit na všechny strany. Nezadaní tak mají velkou šanci zaujmout a najít si nového partnera.

STŘELEC – Váš anděl strážný je Advachiel

Bude třeba promyslet veškeré kroky, které se týkají vašich financí. Máte sklony k přemrštěným výdajům a jste v krizi. Zapomeňte na to, že se zbavíte rodinných klenotů. Zkuste oslovit své dobré přátele, zda by vám v této situaci nepomohli.

BERAN – Váš anděl strážný je Machidiel

Měli byste si udržovat v kondici. Nemusíte trhat sportovní rekordy, stačí, když si vyjdete na procházku do přírody. Podzimní barvy stromů vás příjemně naladí a uklidní.

Živel vody

RAK – Vašim andělem strážným je Muriel

Jste poslední dobou ve stresu? Naučte se pár dobrých meditačních cviků. Pomohou vám při zvládání namáhavých psychických problémů a celkově vás zklidní.

ŠTÍR – Váš anděl strážný je Barchiel

Máte před sebou bezproblémové období plné smíchu. Berte to jako odpočinkový čas a užívejte si ho plnými doušky.

 

RYBY – Vaším andělem strážným je Zadkiel

Čekejte velkou zkoušku trpělivosti. A bude to zkouška náročná a možná i bolestivá. Pokud obstojíte, můžete za vším udělat tlustou čáru. Zkušenost vás posune dál.

Živel vzduchu

VODNÁŘ – Váš anděl strážný je Gabriel

Nepodceňujte význam komunikace s partnerem, poslední dobou to mezi vámi dost skřípe. Aspoň zásadní rozhodnutí s ním vždy konzultujte.

BLÍŽENCI – Váš anděl strážný je Ambriel

Nezadaným se otevře cesta k seznámení, naopak zadaní by si měli dát pozor, aby jejich partner neměl důvod žárlit. Pocítíte silný příliv sexuální energie.

VÁHY – Váš anděl strážný je Uriel

Budete plní síly a odhodlání na sobě pracovat. Můžete se zamilovat, ale pozor, láska bývá slepá. Využijte jedinečnou šanci zbavit se starých návyků.

Pro Kartářky světla  Pet
Foto: Shutterstock
PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.