Víkendový horoskop – komu metá Pluto bombičky pod nohy a kdo se víkendem protančí?

Berani, usmívejte se na všechny strany. Pluto vám nachystal soudek střelného prachu a vy na něm právě sedíte. Býci, protančíte víkend a čeká vás hodně komentářů. Naučíte se říkat s úsměvem – já vás také.  Co nese víkend jednotlivým znamením?

 

V sobotu 29. srpna byste možná chtěli odpočívat a pokud máte rádi aktivní odpočinek, budete si mnout ruce radostí. O to se postarají příznivé aspekty Luny s Merkurem, Jupiterem, Neptunem a Venuší, a ještě trigon Merkuru s Jupiterem. Ten přinese samé zajímavé nápady, díky kterým se dá zažít něco výjimečného a skvělého.

V neděli 30. srpna nás může pozlobit opozice Venuše s Plutem, Merkurem a Neptunem. To přinese poněkud melancholickou náladu. Kde je psáno, že i když končí prázdniny, září nenese hodně příležitostí k radosti a zábavy?

 

Berani, budete se cítit jako na bedně střelného prachu. Pluto vám bude s rošťáckým úsměvem házet další bombičky pod nohy. Vaším úkolem je nenechat Uran a jeho nečekané elektrizující výboje energie zažehnout jiskru. Bobřík asertivity to jistí.

 

Býci, vyjděte si tanečním krokem do všech obchodů, kde se dají nakoupit nové školní pomůcky pro vaše ratolesti. Že to nepotřebujete? Tak si kupte alespoň barevnou gumu a vzpomínejte na své mládí. Vygumujte případné naštvané výrazy sokyň, protože svou dobrou náladou a s příjemným doprovodem budete magnetizovat opačné pohlaví. Na případné jedovaté komentáře můžete nasadit úsměv číslo tři a beze slov říci – já vás také.

 

Blíženci, jako byste to ani nebyli vy. Tyto dny vás zcela nepohltí nejnovější drby, ale najdete si tichý koutek a budete meditovat.

 

Raci, neplatí sedávej v koutě, najdou tě. A protože jste to již pochopili, bude vás všude plno. Venuše vám dává šanci poznat někoho zajímavého.

 

Lvi, budete mít možnost lépe prozkoumat své sousedy. Domácí havárie udělá své. Představte si, že nyní budou mnohem sympatičtější, než jste si mysleli, že jsou schopni být. Možná to bude tím, že tentokráte máte Černého Petra vy.

 

Panny, přijdete na to, že není všechno zlato co se třpytí. Chce to analýzu zdrojů, složení a původu. Made in Čína bývá skryto malým písmem.

 

Váhy, vylezte z postele. Mars vám nedovolí lenošit. Jezděte, bavte se, sportujte.

 

Štíři, Uran vám chystá milé překvapení. Atrakce všeho druhu zaplní váš čas a na blbou náladu nebude kdy.

 

Střelci, trochu samoty a dobrá knížka vám spraví náladu. Lidé jsou někdy neodbytní a chvilka pro sebe dělá zázraky. Leda byste se chystali někam ujet.

 

Kozorozi, budete mistři v podezírání. Váha vám řekne něco a vy uslyšíte něco zcela jiného. Kde se rodí ta nedůvěra? Jupitera říká že někdo ve vašem okolí k vám nechová jedinou špatnou myšlenku. Dokonce ani V/váha zpravidla nelže. Zejména ta vaše vlastní.

 

Vodnáři budete za kulináře a gurmány života. Budete chtít poznat ještě kousek světa a už se budete vědět příští léto v Tramtárii.

 

Ryby, budete mít hodně práce. Hlavně opatrně na hysterické záchvaty. Nic vám neuteče, vše dokonale stihnete.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.