Víkendový horoskop 10.11.-12.11. Mars s Uranem zvábí zakázané ovoce

Mars s Uranem potáhnou tvrdohlavě proti zajetým pravidlům a  přitahovat je bude to nejvíce nečekané, adrenalinové, či zakázané. 

 

 

V pátek 10. listopadu přinese kvadratura Merkuru se Saturnem únavu po celém týdnu. Šetřete svoji sílu a snažte se nad ničím náročným nepřemýšlet.

 

 

V sobotu 11. listopadu na svatého Martina můžete mít poněkud bojovou náladu. Luna vejde do znamení Štíra v kvadratuře s Plutem a opozice Marsu s Uranem může více zhustit atmosféru. Možná by stálo za to dopřát si posilovnu, nebo využít energii a udělat podzimní pořádek.

 

V neděli 12. listopadu můžete den strávit v atmosféře lehké zábavy, pěkných filmů a rodinných setkání. Opozice Luny s Jupiterem nedovolí nic složitějšího. Buďte trpěliví k lidem kolem vás.

Beran

V pátek vám Merkur v trigonu zvedne náladu. V sobotu si hlídejte, co řeknete. Roznašeči klepů si dají záležet. Saturn v kvadratuře vás přiměje splnit dávné závazky, či dodělat resty. Máte možnost vyvázat se z těžkého břemene. V neděli vám někdo připomene starý dluh a bude chtít na oplátku vaši pomoc, či radu. Luna v opozici radí dobře si rozvrhnout den a vyčlenit si více času pro vlastní potřebu.

 

Býk

V pátek budete mít  pocit, jako byste viděli přelud. Moc se nepřetěžujte a dejte si za odměnu něco dobrého k večeři. V sobotu vás čeká den, kdy by bylo vhodné si dát záležet na svém vzhledu. Potkáte někoho, koho jste dlouho neviděli a Luna, která večer přejde z Vah do znamení Štíra sladí a rozvášní vaše vztahy. V neděli můžete udělat něco milého pro své blízké. Když pomůžete někomu potřebnému, brzy se vám to vrátí.

 

Blíženci

Páteční aura dne vám ulehčí učení a zapamatování si důležitých informací. Vaši přátele vás překvapí novinou, kterou si budete muset ověřit. V lásce budete mít štěstí. V sobotu vám Merkur v opozici slibuje aktivní den, plný zajímavých informac, avšak vaši pozornost si nejvíce vyžádají vztahy s druhými lidmi. Budete mít štěstí na lidi, a tak toho využijte. V neděli odpočívejte a bavte se. Vyhýbejte se však lidem, kteří mají potřebu kdykoliv a cokoliv u vás kritizovat.

 

Rak

V pátek vám může Luna v kvadratuře házet klacíky pod nohy.  V sobotu vám někdo může překazit lenošení. Nenechte si tím zkazit náladu. Navíc můžete být více citliví na drobné nedostatky okolí. V neděli se postarejte o dobrou kondičku, běhejte, procházejte se, a hlavně to nepřehánějte s domácími povinnostmi. Luna večer přejde z harmonických Vah do znamení Štíra sladí a oživí vaše vztahy.

 

 

Lev

Páteční Merkur v trigonu nese dobré zprávy od přátel, neodhalí však vše. V jisté záležitosti, na kterou čekáte, musíte být ještě trpěliví. V sobotu se vám bude hodit nadhled, který vás může ochránit před hádkami. Dopřejte si to, co vám dělá radost. Budete mít náladu velkorysou náladu, ale dvakrát si rozmyslete, než se necháte zvábit slevami. V neděli někoho okouzlíte. Štěstí v lásce  zklidní domácí atmosféru.

 

Panna

Páteční Merkur v kvadratuře přeje novým známostem. V sobotu budete mít dobrou náladu a úspěch v lásce i věcech přátelských. Běžte ven, odpočinete si a nebudete se trápit starostmi. V neděli o vás projeví zájem hodně lidí. Vaše postřehy mohou být sice trefné, ale raději si je nechte pro sebe. Díky osobnímu kouzlu pak mohou dokonce i ty méně upravené Panny získat ctitele. Budete srdeční a otevření novým nápadům.

 

Váhy

Páteční Merkur v sextilu a Luna v konjunkci přeje učení se novým věcem. Budete plni optimismu. Většinu vašich záměrů se vám povede realizovat. V sobotu zapomeňte na všechny povinnosti. Den nebude špatný, ale Luna v konjunkci radí raději se nezapojovat do hovorů o citech. Někdo by si vaše názory mohl vyložit jinak než jen jako vtip. V neděli se přesvědčíte, že úsměv a špetka dobré vůle mohou udělat opravdové zázraky. Postarejte se o dobrou auru a najděte si čas na knihu, či meditaci.

 

Štír

V pátek opustí Merkur vaše znamení, ale štěstí vám zůstane. Stačí se doma vyhýbat konfliktům a více se věnovat  svému duchovnímu rozvoji. Odpolední aura bude přát odpočívání a randění. V sobotu přeje Uran setkávání i kdyby to mělo být pouze virtuálně. Tento den navázané známosti mohou být velmi zajímavé a v budoucnu ovlivní váš rozhled. Nedělní Luna v konjunkci přitáhne pozornost druhých a vy můžete přemýšlet, jestli se jim líbíte, nebo je na vás něco divného. Vaše nálada může být podezíravá. Vzpomeňte si radši na své přátele a zavolejte jim. Zaručeně vás pobaví.

 

Střelec

Páteční Merkur v konjunkci nabídne možnost rozvíjet své záliby. Nestěžujte si na nepohodlí a postavte se tomu čelem. V sobotu se s lehkostí poperete se všemi závazky, pouze se rozhlédněte, abyste nebyli jediní, kdo něco aktivně dělá. V neděli si hlídejte, co budete mít na sobě a svůj vzhled. Vlivem hvězd okouzlíte i svou výřečností  zrozence ve znamení Býka, či Vah, jehož jste již delší dobu neviděli. S požehnáním Merkuru si budete mít co říct.

 

Kozoroh

Páteční Luna v kvadratuře radímyslet na své zdraví a moc se nepřepínat. Den bude skvělý spíše pro učení se novým věcem.  V sobotu budete skvělými mentory, rádci i pomocníky. Také přátelská setkání budou vyvedená, proto se běžte bavit do společnosti. Hlavně nezapomeňte na dohodnuté rande. V neděli o sebe dobře dbejte, běžte na procházku a vynechte společnost lidi, kteří by z vás vysávali energii.

 

 

Vodnář

Páteční Merkur v sextilu přeje poznávání a objevování nových koníčků. Svět vás bude opět bavit. V sobotu budete ve skvělé náladě a den strávíte nejlépe procházkou podzimní přírodou, či na výletě. V neděli se postarejte o svoji dobrou kondičku, běhejte, procházejte se, a hlavně to nepřehánějte s domácími povinnostmi. Snažte se spíše vymoci splnění slibů, ke kterým se vám někdo upsal.

Ryby

Páteční Luna v kvadratuře před vás postaví zajímavé úkoly, které můžete brát jako výzvu. Pocítíte tak příliv odvahy a optimismu. Vaše správná předtucha, či vzpomínka vás přivede na dobrý nápad. Že byste něco začali znovu? V sobotu se pustíte do domácích prací s mírnou nechutí. Vaše nálada bude třaskavá. Vzpomeňte si radši na své přátele a zavolejte jim. Zaručeně vám spraví náladu. Nedělní Luna v trigonu nese novou inspiraci, myslete však i na své zdraví. Chce to hlavně klid a teplo. Snažte se k sobě nebýt tolik kritičtí. Doslova tím podporujete svoji nervozitu.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...