Týdenní horoskop 21.3.-27.3. Merkur s Neptunem v konjunkci mohou nést prorocké sny

V pondělí 21.3. nám mohou lehce pokazit náladu kvadratury Luny s Marsem a Venuší a opozice s Uranem. Hlídejte si své reakce směrem k vašim blízkým. Ačkoliv nálada může být spíše melancholická, vaše myšlenky budou pracovat naplno díky konjunkci Merkura s Jupiterem. Pokud se dokážete ovládnout, můžete mít velmi úspěšný den.

V úterý 22.3. vám pomohou v boji s jarní únavou příznivé trigony Luny s Jupiterem, Merkurem, Neptunem a Sluncem, spolu s Lunou vcházející do znamení Střelce. Přesto se budete muset sami přemoci něco dělat, neboť kvadratura Marsu s Uranem může způsobit nedostatek entuziasmu v momentě, kdy by přišlo něco skutečně složitějšího.

Středa 23.3. může být poněkud zasněná, vymykající se svojí povahou realitě každodennosti. Konjunkce Merkuru s Neptunem posílí citlivost, což pocítí lidé žijící hlubokým vnitřním životem, zabývající se duchovnem, či magií. Může přinést touhu po odpočinku, meditaci, modlitbě, či práci s podvědomím. Skvělé výsledky mohou mít tento den psychoterapeutická sezení. Konstelace potrvá do 24.3. Buďte opatrní, Neptun může servírovat i hodně falešných stop, či informací. Lidé se silnější intuicí by si s tím však měli poradit. Touto dobou je ale také mnohem více možné, že se vám mohou zdát prorocké sny.

Ve čtvrtek 24.3. můžete mít potřebu dělat spoustu věcí najednou. Kvadratury Luny s Jupiterem, Neptun a Merkurem vám tak mohou uštědřit lekci, že všeho moc škodí. Pozdě večer vejde Luna do znamení Kozoroha a přinese poznání, že šetřit síly a vše si rozvrhnout má svůj smysl.

V pátek 25.3. posílí opozice Luny s Jupiterem, což nám dodá chuť ke zdravému způsobu života.

V sobotu 26.3. se o pokojný a příjemný den postarají příznivé sextily Luny s Jupiterem a Neptunem a sextil Merkuru s Plutem. Mělo by se vám podařit vyřešit záležitosti, které si naplánujete. Večerní konjunkce Luny s Plutem může přinést chuť horečky sobotní noci. Pozor na prudké vášně.

V neděli 27.3. si změníme čas ze zimního na letní. Abychom to dobře zvládli, pomůže nám Merkur vcházející do znamení Berana. Bude rozumné se věnovat něčemu smysluplnému. Příjemnou náladu jarní neděle pomůže udržet Luna vcházející do znamení Vodnáře spolu se sextily k Merkuru a ke Slunci.

Hvězdy jsou ve znamení Berana. Toto ohnivé znamení překypuje životní energií. Jsou to průbojní a ambiciózní lidé, kteří se často rádi pro něco nadchnou. Umí si prosadit to, po čem touží. V životě to tak mohou dotáhnout hodně daleko. Bývají spontánní a bezstarostní.

Berani, jste známí svým zodpovědným a svědomitým přístupem. Díky tomu máte pozici, jakou vám mohou někteří závidět. Možná přijde zajímavá nabídka. Buďte trpěliví.

Býci, jako vždy vás mohou naprosto pohltit pracovní povinnosti. Nenechte to však zajít příliš daleko, a jakmile vám skončí pracovní doba, utíkejte domů. Potřebujete totiž také odpočívat a relaxovat.

Blíženci, nadcházející dny budou poměrně dobrodružné. Pracovní úkoly neodkládejte, ať se další týden z nich nezhroutíte.

Raci, mějte oči otevřené. Do cesty vám přijdou zajímavé možnosti, především v oblasti kariéry. To, co se vám naskytne nyní, se nemusí již opakovat.

Lvi, pokud se chystáte k vážnějšímu rozhovoru s vaším partnerem, je třeba abyste se předem na to připravili a uklidnili se.

Panny, vaše emoce vám mohou být jen na škodu. V podstatě řeknete to, co máte na srdci. Možná se budete muset později omlouvat, což by vám radost neudělalo.

Váhy, pozor na lidi z vašeho okolí, kteří vynikají v citovém vydírání. Bude těžké jim nepodlehnout. Jedině racionální argumentace je může zarazit.

Štíři, nebojte se jasně vyjádřit touhy a probuďte svoji přirozenost. Jedině tak zaujmete nejen u partnera, ale také v práci.

Střelci, omezte popíjení většího množství alkoholu. Nedělá dobře vašim játrům, slinivce ani psychice. Dejte si pár dní detox.

Kozorozi, neudělejte žádná zbrklá rozhodnutí a zachovejte si otevřenost vůči problémům ve vašem vztahu. Cítíte, že by se dál mohlo mezi vámi a vaším partnerem vše posouvat k lepšímu. Chce to jen trpělivost.

Vodnáři, tento týden budete řešit rodinné spory. Naštěstí dokážete bouřlivou atmosféru zvládnout tak, aby se nikdo necítil uražený a naštvaný.

Ryby, pokud budete mít příležitost a čas, vyberte si nějakou zábavu spojenou s kulturou. Ať už vyrazíte do kina, divadla nebo do galerie, bude to fajn. Zjistíte, že vám takový druh zábavy opravdu již delší dobu chyběl.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články