Sváteční víkendový horoskop; kdo bude tím největším dárkem a kdo bude zaříkávat severák?

Sdílejte nás:

Váhy, svátky utečou v milé atmosféře, pokud nepočítáme připálený oběd, a malém hořící stromeček. Poděkujte Uranu. Jinak bude všechno báječné.  Lvi, vaše svátky vypadají nádherně. Všechno zvládnete a všem vytřete zrak. I těm největším kritikům. Vlastně za to ani nemůžete, že se nevejdou do limitu povolených hostů. Co čeká o svátečním víkendu vás?

 

V sobotu 26. prosince bude dobrá nálada i dobré vztahy.  O to se postarají harmonické aspekty Luny s Neptunem a Plutem. Den bude velmi příjemný. Sváteční menu by bylo dobré proložit procházkou na čerstvém vzduchu. Pamatujte, žě nes máte čas pro sebe. Na Štěpána není pána.

 

Tento den je dobré vykonat Živlový rituál na čerstvém vzduchu. Vyžaduje vaši víru a je potřeba silného severní větru, který umí odnášet trápení. Večer jděte na procházku anebo si stoupněte alespoň na balkón a když ucítíte, že už je vám chladno, zvedněte ruce nahoru.  A invokujte: Silný severní větře, který přinášíš velké změny a odnášíš všechno zlo a uvolňuješ od negativních energií, bezpečí bude nám dáno, a tak se staň! Možná, pokud něco máte vědět, dozvíte se to z ševelení větru. Pokud ne, žádná nová myšlenka nepřijde.

Tento den je dobré nosit amulety ze stříbra. A také to byl den chleba čili měli byste sníst alespoň kousíček černého božího daru.  To vám přinese zdraví a materiální rozkvět příštím roce.

 

V neděli 27. prosince bude Luna v Blížencích a její příznivé aspekty se Saturnem a Jupiterem trošku odlehčí našemu zažívání. Bude snazší dopřát si kulinářské prázdniny. Místo toho si povykládáme s někým, s kým chceme žertovat a podělit se o vzpomínky.

 

Tento den byl ideální pro odhánění zlých duchů. Dnes podle našich předků bývaly velmi aktivní a velmi rychle se uměli nalepit na lidi. Proto bylo potřeba si velmi dobře rozmyslet zlé úmysly a nikoho neproklínat a podobné věci.  Tím se posilovali rarášci. Naopak bylo třeba aktivně chránit sebe i svůj domov. Tento den se měl nosit stříbrný šperk, anebo při obědu použít rodinné stříbro. I to chránilo před zlými duchy.

Tento den byl velmi dobrý pro vytvoření talismanů chránících na cestách a vy můžete využít tento rituál. Umí úžasně chránit před nehodami i krádežemi auta.

Připravte si čtverec červeného plátna, červenou nit, zrnko červeného pepře, špetku soli, špetku kajenského pepře a špetku zázvoru v prášku a špetku drcených hřebíčku. Můžete rozdrtit ve hmoždíři. Zrnko pepře vložte na červenou látku a poproste síly přírody o ochranu pro váš automobil. Stejně tak postupujte s každou další přísadou. Hlídejte si svoji náladu a dobrou energii, kterou koření nabíjíte. Šátek přeložte na polovic, a ještě jednou napolovic a potom důkladně zavažte červenou nití na devět uzlů. Umístěte v autě na místě, které nikdo jiný neuvidí.

 

 

Co čeká jednotlivá znamení?

 

 

Berani, připravte se na to, že se svými zážitky půjdete z extrému do extrému. Snažte se udržet si odstup od rodinných slovních přestřelek.

 

Býci, s pomocí Luny budete skvělí hostitelé, šéfkuchaři a se všemi se dohodnete. Tyto svátky budou povedené.

 

Blíženci, všichni vám budou hltat vaše povídání o tom, jak jste velmi, velmi úspěšní. Vlivem Merkura budete tak přesvědčiví, že nikoho ani nenapadne, že jste si polovinu věci vycucali z prstu.

 

Raci, ulevte si od svých starostí, aby bylo všechno akorát a běžte na procházku. Čerstvý vzduch a Mars vás dobijí potřenou energií.

 

Lvi, vaše svátky vypadají nádherně. Všechno zvládnete a všem vytřete zrak. I těm největším kritikům. Vlastně za to ani nemůžete, že se nevejdou do limitu povolených hostů.

 

Panny, všude dobře, doma nejlépe. Rodina vás nebude otravovat s přehnanými návštěvami a vy se tak budete moci začíst do svých oblíbených knih.

 

Váhy, svátky utečou v milé atmosféře, pokud nepočítáme připálený oběd, a malém hořící stromeček. Poděkujte Uranu.  Jinak bude všechno báječné.

 

Štíři, možná vás přestane nudit povídání babičky a dědy o tom, jak na Boží hod házeli střevícem. Jupiter vzbudí vaši touhu poznat něco o svých předcích.

 

Střelci, vaše nevybíravé žertíky bude rodina přecházet mlčením. Skoro budete urážení, že se s vámi nikdo nehádá. Takto mate jít příkladem svým dětem?

 

Kozorozi, konečně přišel čas, kdy nic nemusíte. Pusťte uzdu své fantazii a užívejte si pohodu.

 

Vodnáři, vidina všech těch dobrot stole může způsobit, že zapomenete dobrou Saturnovu radu o střídmosti v i dobrém jídle. Na to bolestivé přijdete již v neděli.

 

Ryby, pod vlivem Neptuna budete mít touhu hledat duchovní zážitky. Budete chtít prožít tyto svátky jinak než konzumně. Vypnete televizi, internet i telefon a stanete se pro někoho sami tím vysněným dárkem.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

[pt_view id=“702c18647b“