Horoskop na čtvrtek

Ve čtvrtek 23. listopadu radí kvadratura Slunce se Saturnem příliš nepřeceňovat své síly. Jeho energie vás může stahovat  na zem ke srážce s realitou. Jako by byly překážky každým směrem, kterým se vydáte. Půjdete zkratkou a ona to bude slepá ulička. Ale je to opravdu tak? Saturn je přísný učitel a ptá se vás, jak moc chcete to, co chcete a co za to?

Na stranu druhou by bylo dobré si na sebe nenabírat více povinností, než je nutno. Sice byste vše zvládli, ale za cenu velké únavy. Energii si musíte šetřit a to obzvláště v období, kdy je potřeba posilovat vlastní imunitu. Večer si pak budete chtít s požehnáním opozice Luny s Venuší dopřát nějakou malou radost.

 

 

Hvězdy budou od 23. listopadu ve znamení Střelce. Toto ohnivé znamení představuje nespoutanost a intenzivní vitalitu. Oheň je symbolem chaosu a zmaru. Stejně jako u skutečného ohně i u nich záleží, jak se s nimi zachází. Dokážou být stejně dobří v ničení jako v tvoření.

 

Střelci, tento týden bude velmi důležité používat dobré komunikativní dovednosti. Kamkoliv se dostanete, budete muset používat správné argumenty, volit slova a účinné přesvědčovací metody. Jedině to bude zabírat.

 

Kozorozi, dejte si pozor, aby nové příležitosti nepřekazila vaše lenost. V pracovní oblasti se vám otevírají nové možnosti. Máte čas na rozmyšlenou, jak se k tomu postavit.

 

Vodnáři, máte šanci poznat někoho, kdo ve váš vzbudí obrovské nadšení a chuť se více, a hlavně upřímně odevzdat do rukou osudu.

 

Ryby, potřebujete radu v milostné oblasti. Hledejte mezi přáteli toho, komu nejvíc důvěřujete. Měl by to někdo, kdo umí naslouchat a už vás delší dobu zná.

 

Berani, zásadní zásahy do domova nedělejte a dejte si čas na to, abyste si vše dobře rozmysleli a připravili, hlavně finance.

 

Býci, užíváte si nových známostí s vyhlídkou pevnějšího vztahu. Cizí vám ovšem není zatím ani flirtování, protože tušíte, že právě z toho může vzejít něco zajímavého. Chovejte se přirozeně a nehrajte si na někoho jiného.

 

Blíženci, možná s vámi dost cloumají emoce a přenášíte je napříč všemi oblastmi svého života. Kvůli tomu ale můžete napáchat docela dost škody ve svých vztazích. Dávejte si proto pozor na jakékoliv výkyvy nálad a ostrá slova.

 

Raci, můžete na sebe nakládat příliš mnoho a tím se dostávat zbytečně pod tlak. Zkuste nebýt na sebe příliš nároční a přísní.

 

Lvi, někdo, koho jste měli za velice blízkého kamaráda, vám ukáže svou pravou tvář. Budete se hodně divit, co se v něm skrývá za povahu. Nedávejte své emoce příliš najevo.

 

Panny, mohou se vás dotknout slova některých blízkých lidí, kteří berou vaši obětavou podporu jako samozřejmost a mají k tomu navíc spoustu připomínek. Bude třeba je usměrnit, protože vaše pomoc byla upřímná a stálá vás hodně energie.

 

Váhy, s partnerem si musíte promluvit, sami víte, o čem. Problém či nedorozumění nepůjde vyřešit tak snadno. Dejte si tedy čas na odpovědi, které musí být klidné a rozumné.

 

Štíři, nemusíte váhat ani minutu nad tím, zda se máte zúčastnit nějakého nového kurzu nebo školení. Je jasné, že vám to jen prospěje.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...