Chcete změnit práci a být úspěšní? Inspirujte se svým znamením zvěrokruhu

Měli jste někdy pocit, že jste měli špatnou práci? Nebo takový pocit máte dokonce právě teď? Možná je to proto, že jste se minuli povoláním. Nebo prostě musíte pracovat, abyste zaplatili všechny účty. Ať je to jakkoli, pokud si myslíte, že je čas na změnu a potřebovali byste postrčit správným směrem, zkuste využít jedinečné vlastnosti svého znamení zvěrokruhu. Možná díky tomu najdete práci, kterou budete mít rádi a díky které budete úspěšní.

Ohnivá znamení

Znamení zvěrokruhu, jejichž živlem je oheň, si opravdu dobře vedou na pozicích, kde mohou být v centru pozornosti. Tito lidé milují kreativní práci, která jim umožní vyjádřit se, vydělat peníze a ještě se při tom bavit.

Beran

Beran je jako kardinální znamení skvělý ve vedoucí roli. A také rád podniká na vlastní pěst, takže pokud máte v hlavě nějaký nápad, který byste rádi realizovali a máte k tomu právě teď vhodné podmínky, nebojte se o tom začít alespoň uvažovat. Lidem narozeným v tomto znamení se také dobře daří začínat na základní úrovni ve velkých společnostech, kde se mohou postupně vypracovat až na vedoucí pozice.

Lev

Lev patří mezi pevná znamení, proto mívá často stabilní práci. Není pro něj ale neobvyklé, že si za svůj život vyzkouší různé pracovní role, protože ho zajímá spousta věcí. Stejně jako všechna ohnivá znamení, i Lev je rád šéfem a má tedy rád práci, která mu umožňuje dělat všechna důležitá rozhodnutí. Myslete na to, pokud se budete porozhlížet po něčem novém.

Střelec

Střelec patří mezi ohnivá a proměnlivá znamení. Miluje cestování, ideální je pro něj tedy práce, která ho přivede na různá místa a každý den bude jiný. Nejspíš taky nebude trávit ve stejné firmě desítky let, pokud mu nenabídne dostatek svobody. Chcete-li změnit práci, poohlížejte se tedy po takové, která nabízí flexibilní pracovní dobu, home office a náplň, která vás nebude nudit.

Zemská znamení

Zemská znamení jsou praktická a stálá, a pokud jde o práci, často zůstávají dlouhá léta na stejné pozici. Lidé narození v zemských znameních milují vydělávat peníze, počítat je, hromadit je, investovat je, šetřit a mít jich vždy dostatek. Pracují hodně tvrdě, ale bývají poměrně skromní. To, co vydělají, většinou investují do svých blízkých, které milují.

Kozoroh

Jako kardinální znamení je Kozoroh rozený iniciátor. Je to dříč, který by klidně vydělával peníze i ve spánku, kdyby mohl. V práci tito lidé tráví hodně času, a pokud už nejsou ve vedoucích pozicích, pracují na tom, aby se na ně dostali. Možná by stálo za to uvažovat o nějaké spolupráci se startupem nebo investici do cenných papírů, abyste právě mohli vydělávat, i když spíte.

Býk

Býk je znamení zemské a miluje vše, co Matka Země poskytuje. A protože mu vládne planeta Venuše, má Býk rád i vše krásné. Ideálním povoláním pro něj může být florista nebo interiérový designér. A také jakákoli práce, která mu umožní kontakt s přírodou – biolog, zoolog, zahradník – to vše jsou úžasná povolání, díky kterým může Býk vydělávat peníze a zároveň se cítit každý den šťastný.

Panna

Panna patří mezi proměnlivá znamení a velmi dobře si může vést v povoláních, kde může sloužit lidem. Velmi dobří bývají tito lidé v jakémkoli druhu servisní práce, například v hotelu, pedagogické oblasti nebo i ve státní správě. Pannám také nechybí intelekt, pečlivost a mají rády pocit, že něčím přispívají společnosti. Nebojte se tedy pustit do práce, která zpočátku nevypadá moc lukrativně.  Možná z toho nakonec bude velmi výdělečný podnik.

Vzdušná znamení

Vzdušná znamení jsou takoví myslitelé zvěrokruhu a uplatní se v oblastech, kde je vyžadováno racionální a logické uvažování, jako je věda, právo nebo obchod.

Váhy

Váhy rády pracují s krásnými věcmi, ale také mají rády harmonii a rovnováhu. Dobře jim to půjde v oblastech, kde je vyžadována pozornost věnovaná detailům a číslům, jako je například účetnictví. Jako kardinální znamení ale Vahám nestačí být jen kolečkem v soukolí. Potřebují se vypracovat na vyšší pozice s větší odpovědností.

Blíženci

Blíženci jsou proměnlivé znamení a mají tedy rádi práci, která je každý den jiná, ale vždy zahrnuje logiku a komunikaci. Psaní je něco, pro co se Blíženci mohou nesmírně nadchnout. Toto znamení zvěrokruhu je také velmi upovídané, čehož by se dalo výborně využít například při vydělávání peněz prodejem zboží.

Vodnář

Vodnář je sice pevné, ale poměrně nezávislé znamení. A může vydělávat peníze jen tím, že se bude snažit být nezávislý. Použijte svou inteligenci a originalitu, jako byste byli Einstein. A uvidíte, že úspěch na sebe nenechá dlouho čekat.

Vodní znamení

Vodní znamení umí vydělávat peníze jen díky používání intuice a psychické inteligence. Nasávají emoce kolem sebe jako houba, a i když to pro ně může být vyčerpávající, pokud se naučí, jak tuto energii rozumně využívat, mohou si vybudovat kariéru a vydělat velmi dobré peníze.

Rak

Rak je kardinální znamení, které vládne domovu a kuchyni obzvlášť. Není divu, že řada vynikajících kuchařů se narodila ve znamení Raka. Proč tedy nevydělávat peníze prostřednictvím dobrého jídla? Rak je také velmi citlivé znamení, což ho může v kariéře nasměrovat i dalším směrem. Naplňovat by ho mohlo například povolání veterináře nebo zdravotní sestry či bratra.

Štír

Štír patří mezi pevná znamení. Je to takový hledač pravdy, rád pátrá po detailech, odkrývá záhady a tajemství. Štíři díky tomu bývají velmi dobří detektivové nebo investigativní novináři. Štír má v sobě také velmi intenzivní energii, kterou když využije tím správným směrem (například jako psycholog, krizový manažer nebo léčitel),  může na tom hodně vydělat.

Ryby

Proměnlivému znamení Ryb se nejvíc daří v kreativních oblastech, kde si mohou vylít svá srdce a oživit své fantazie a divoké sny. Mezi Rybami najdete spoustu umělců, hudebníků, komiků nebo i bavičů. Mají v sobě spoustu emocí, které potřebují sdílet se světem. Ryby mají jen jediný problém. Moc často žijí ve svých snech a ve chvíli, kdy ostatní míří do práce, se stahují do ústraní. Pokud to dokážou překonat, mohou se klidně stát superstar.

 

 

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...