Víkendový horoskop: Mars ve Střelci posílí ohnivá znamení

V pátek 24. listopadu vám prožene Mars vcházející do znamení Střelce tělo. Nějaká sportovní aktivita, či návštěva fitcentra tak není od věci. Ohnivá znamení, Střelců, Beranů a Lvů dostanou dávku energie navíc. Dodá jim to chuť pracovat a více se brát o své.

Luna vejde do znamení Býka. Budete chtít strávit čas v příjemné společnosti a dobré zábavě. Jak, to je na vás, snažte se však nikde nepřejídat.

V sobotu 25. listopadu povzbudí veškeré přátelské aktivity konjunkce Luny s Jupiterem. Kvadratura Marsu a Saturnu připomene, kolik máte ještě nesplněných povinností.

V neděli 26. listopadu budete řešit neobvyklé nápady. Luna v konjunkci s Uranem si dá záležet, aby byly patřičně originální. Některé mohou být až tolik šílené, že nemohou minout úspěch. Příjemný večer v dobrém rozpoložení slibuje sextil Luny s Neptunem a trigon s Plutem.

 

Beran

Páteční Luna v konjunkci vás přinutí využít všechny příležitosti, jak si udělat radost. Mars v trigonu pomůže naplánovat si víkend. V sobotu můžete pocítit únavu po celotýdenním shonu, odpočinek bude dobrou volbou. V neděli zabodujete s něčím u svého okolí a získáte uznání.

 

Býk

 

V pátek budete chtít mít všechny povinnosti co nejrychleji za sebou. Chtělo by to více trpělivosti a pak to půjde lépe. V sobotu se vydaří naplánované nákupy větších věcí. Luna v konjunkci podpoří lásku. Nedělní Luna ve vašem znamení nese optimismus a milá překvapení. Možná vás někdo vytáhne ven na procházku.

 

Blíženci

 

V pátek se snažte více myslet na sebe a na svoji vnitřní rovnováhu. Mars v opozici radí neobětovat se tolik svému okolí. Leda, že by byly energie vyrovnané a jednalo by se o spřízněné duše. Sobota slibuje vydařené nákupy a potom klidný odpočinek. V lásce jsou možná překvapení. Neděle slibuje příjemný den, kdy se přesvědčíte, že slova jsou více než činy.

 

Rak

 

V pátek může někdo zkusit vyžít vaši čistou duši a ochotu pomáhat. Luna v kvadratuře vám možná pomůže tyto lidi vrátit na zem. Sobotní Luna v sextilu přeje výhodným nákupům a odpočinku s přáteli. Neděle přinese dobrou náladu i trochu škádlení.

 

Lev

 

V pátek vás pohltí věci spojené s city a láskou. V práci se může někdo pokusit podrazit vám nohy, ale šéf to uvidí. V sobotu dostanete zajímavé nápady, ale jinak můžete být docela unavení a odpočinek bude jediné, co zrealizujete. V neděli je vhodná doba na procházku podzimní přírodou, pročistíte si tak hlavu.

 

Panna

 

V pátek radí Mars v kvadratuře myslet více na své zdraví a příliš se nepřetahovat, či neprochladnout. Sobotní Luna v sextilu přinese možnosti zajímavých diskusí. V neděli bude dobré pustit se do uklízení, ale všeho s mírou. Věci spojené s láskou a radostí by měly mít přednost.

 

Váhy

 

Páteční Mars v sextilu vám pomůže nalézt novou zálibu. V sobotu si můžete díky svému smyslu pro humor získat nové přátele. V obchodech se budete dívat po krásných, ale nepotřebných věcech. V neděli bude dobré zajít si na procházku a možná si vyložit karty.

 

Štír

 

V pátek vám dodá sílu Mars v konjunkci, ale příliš se nepřepínejte a hlídejte si tlak. Sobota je skvělý den na rande. Někdo blízký čeká, že splní to, co jste slíbili. V neděli si na vás vzpomene někdo, kdo se s vámi dlouho neviděl a chtěl by vás slyšet.

 

Střelec

 

Páteční den bude plný dojmů, které okoření Mars v konjunkci. Pohlídá, abyste vše dobře zvládli. V sobotu stihnete všechny povinnosti, a ještě vám zbyde energie navíc. V neděli zatoužíte po nějakých změnách ve svém domě.

 

Kozoroh

 

V pátek nedělejte nic proti svému přesvědčení. Mohlo by se vám to vymstít. Luna v kvadratuře způsobí, že se nebudete chtít s nikým dohadovat a dáte přednost svému duševnímu zdraví. Sobotní Luna v trigonu pomůže získat uznání druhých lidí a štěstí v lásce. V neděli z vás budou skvělí kuchaři, pokud si budete více věřit.

 

Vodnář

 

V pátek máte možnost objasnit jisté nedorozumění a napravit chyby. Přesvědčíte se, že úsměv dělá divy. V sobotu je skvělý den na randění. Dozvíte se pikantní tajemství. Nedělní Luna v kvadratuře radí nechat si některé informace pro sebe a zvláště ty, které mají něco společného s vašimi finančními plány.

 

Ryby

 

V pátek se stanete dokonalými umělci a odkryjete v sobě nadání, o němž jste neměli ani potuchy, že ve vás dříme. Nicméně Mars v kvadratuře může rozptylovat vaši pozornost. Sobota a neděle jsou ideální pro odpočinek v bezpečí domova třeba s dobrou knihou.

Pro Kartářky světla Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Ryby. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují vnímavé, starostlivé, nesmělé, kreativní ...

Víkendový horoskop 17.5.-19.5. Slunce s Jupiterem si nedá kazit náladu

V pátek 17. května dostanete díky kvadratuře Merkuru s Plutem a opozicí Luny se Saturnem potřebu nastavit si určité hranice. Pokud hranice nepostavíte vy, budou ...
/ Články, Horoskopy

„Kopretinový“ test lásky

Nedaří se v lásce? Máte pochybnosti o současném vztahu? Přemítáte, co k vám partner cítí? A jak to celé s vaší láskou dopadne? Udělejte si „kopretinový test lásky“ ...

Andělský horoskop od 17. 5. do 16. 6.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel V partnerském vztahu si musíte vzájemně nastavit hranice. Neexistuje, abyste si k sobě dovolovali více, než je ...

Věkově nerovná partnerství

„Kdo chce být šťastný a mít dlouhé manželství, měl by si vzít vrstevníka…“, alespoň podle různých výzkumů. Ale co naše životní skutečnost, realita všedních dnů ...

Čtyři archandělé, kteří vás chrání. Jak si je přivolat?

Archandělé jsou ochránci nejenom jednotlivých znamení zvěrokruhu, ale také živlů. Často lidé ani nevědí, že mají některý z živlů v nerovnováze a problémy na sebe ...

Svatba v máji, ženich v háji. Je to pravda?

První máj. Beltainskou noc lásky a oslavy života máme za sebou… a možná jste ruku v ruce se svým partnerem, milencem či manželem v zamilovaném ...

Magické rituály: Vyčaruj partnera

Rituály jsou práce s energiemi a vlastními emocemi. Proto se vyplatí připravit se k tomuto konání především psychicky a emocionálně. Nevyplácí se spěchat a vytvářet ...

Jak si do života přilákat štěstí a úspěch? Naučte se to podle svého znamení zvěrokruhu

Víte, co je manifestace? Je to proces nasměrování vlastních myšlenek, pocitů a přesvědčení k realizaci určitého cíle nebo touhy. Vychází z konceptu, který naznačuje, jak ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení 13.-19. května 2024

Berani a Lvi Sami víte co je pro vás nejlepší. Tento týden máte v sobě tvůrčí energii a moc dobře víte co je pro vás ...
/ Články