Týdenní horoskop 16.8.-22.8. Venuše ve Vahách, že by zamilovaným svitlo to lepší časy?

Sdílejte nás:

Ryby, vaše mysl odbíhá kamsi do fantazie. Vodnáři, přicházejí dny, kdy bude lepší věnovat se odpočinku a pohybu. Panny, v těchto dnech nepodnikejte žádné razantní změny. Zejména v citové oblasti neexperimentujte…

Pondělí 16.8

Luna ve Střelci zvedne náladu a Venuše, planeta harmonie, krásy a lásky ve Vahách, tedy ve svém hájenství, nese odpočinek a uvolnění od stresů. Prázdniny téměř pryč, ale že to lepší vám možná teprve přichází.

 

Úterý 17.8.

Kvadratury Luny s Marsem a Neptunem a trigon se Sluncem přibrzdí pracovní snahy a nevěští, že by se v práci někdo přetrhl. Stavět budete více na osobní a citové pohodě.

 

Středa 18.8

Luna vejde do znamení Kozoroha. Sice vyjdete ze své komfortní zóny, ale zase vám to přinese něco dobrého.

 

Čtvrtek 19.8.

Trigony Luny s Marsem, Merkurem a Uranem a sextil s Neptunem přináší možnost dobré nálady.

 

Pátek 20.8.

Konjunkce Luny s Plutem nese citlivým lidem méně klidnou noc a více trhaný spánek doplněný divnými sny.

Opozice Slunce s Jupiterem, trigon Merkuru s Uranem a Luna vcházející do znamení Vodnáře slibuje, že přes den pojedete na plné obrátky. Uran vejde do retrográdu a může poněkud zamlžit realitu. Nese to strach z manipulace. Budete přemýšlet co je a co není pravda.

 

Sobota 21.8.

Konjunkce Luny se Saturnem a kvadratura s Uranem – nese ne příliš romantické rozpoložení. K tomu můžete pocítit rozčarovanost z některých lidí ve svém okolí.

 

Neděle 22.8.

 

Úplněk ve Vodnáři slibuje vcelku klidný den. Konjunkce Luny s Jupiterem a trigon Marsu s Uranem slibují i dobrou náladu. Lidé se úplňků často obávají a necítí se ve své kůži. Spolu s úplňkem přichází takový malý vnitřní úklid a inventura. Málo kdo ví, že je to skvělý den na sblížení a sex. Pozdě večer vejde Slunce do znamení Panny a to pro změnu připomene  nadcházející povinnosti a důležité věci.

 

Co nás čeká v druhé polovině srpna? Úplněk vstoupí v neděli 22. 8. do znamení Vodnáře. Tento den nás mohou potrápit bolesti v oblasti lýtek a kotníků. Doplňte tělu hořčík a vápník. Pomohou také studené obklady a nohy nahoře.

Tento týden jsou ještě hvězdy ve znamení Lva. Šťastným dnem je pro ně neděle. Je to den radosti, lásky a tvůrčí aktivity, kdy jsou pány svého času. Slunce jim umožňuje, aby kolem sebe viděli jen to hezké.

Lvi, následující dny je pro vás nejdůležitější psychická pohoda. Věnujte se více sobě a svým zálibám.

Panny, v těchto dnech nepodnikejte žádné razantní změny. Zejména v citové oblasti neexperimentujte. S klidem a láskou upevňujte stávající vztahy.

Váhy, nepřepínejte se neustálou snahou o pomoc svým blízkým a začněte konečně myslet více na sebe. Vy sami potřebujete být především hýčkáni.

Štíři, buďte vnímaví k tomu, co vám blízcí říkají. Je možné, že odhalíte skryté volání o pomoc.

Střelci, v následujících dnech budete poněkud podrážděnější než obvykle. A tak pokud možno se do ničeho nehrňte.

Kozorozi, nechcete-li zažít nepříjemnosti, buďte opatrnější, a to hlavně pokud jde o peníze a majetek. Lidem okolo nic neslibujte a nepůjčujte.

Vodnáři, přicházejí dny, kdy bude lepší věnovat se odpočinku a pohybu. Určitě se nepouštějte do nějakých zásadních změn.

Ryby, vaše mysl odbíhá kamsi do fantazie, ale to v nadcházejícím týdnu nemůžete potřebovat. Držte se ryze praktických činností.

Berani, začněte se starat sami o sebe a nepleťte se vztahů jiných, přestože to myslíte dobře. Dotyční to mohou vzít jako nespravedlivý útok.

Býci, měli byste být opatrní na to, co komu říkáte. Dostaví-li se pocit, že je čas změnit způsob života, tak neotálejte a jděte do toho.

Blíženci, rozum vás bude nabádat k práci, ale srdce vás potáhne na toulky přírodou, na kterých vás nebude nikdo a nic omezovat.

Raci, vaši blízcí očekávají, že projevíte více iniciativy. Vy ale svou aktivitu směřujete jinam. Debaty o tom, kdo má pravdu, nikam nepovedou.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon, a rády vám odpoví.