Výlet za malou mořskou vílou

Sdílejte nás:

Již před časem jsem vám, naši milý a vážení přátelé ezoteriky slíbila, že vaše přání odvezu do dalekého Dánska a jeho hlavního města Kodaně k rukám sochy Malé mořské víly a svůj slib jsem splnila.

mořeDánsko je okouzlující země, která do roku 2012 měl za úkol zpracovat zbytky válečné karmy a myslím si, že tento úkol zvládla tato země na jedničku. Všude jsem se setkávala s milými a vstřícnými lidmi, kteří jezdili jak jinak než-li na kole. Dánsko má jednu z nejlepších sociálních politik na světě. Také se Dánsko zasazuje v oblasti životního prostředí a ekologie.

Do Dánska se také inkarnují jedny z nejstarších duší. Je to však trend celé Skandinávie. Třináctý portál severního pólu má nejsilnější energii a celou oblast Skandinávie pozitivně ovlivňuje. V této zemi je všudy přítomný vítr, který vane stále a proto se zde nenachází stojaté energie. Také Dánsko obklopuje ze všech stran moře a i to mu dodává neopakovatelnou atmosféru.

Silné energie

Dánové jsou pohodový lidé vždy s usmívajícími tvářemi a vstřícnou energií. Jedním z mých silných zážitků bylo z dálky pozorovat část dánské svatby. Bylo to prostě pohoda. Žádné limuzíny a drahé róby. Svatebčané, včetně ženicha a nevěsty, přijeli na kolech. Ta zaparkovali před radnicí a všichni společně do ní vstoupili. Nikdo neřešil účes, róbu nebo boty.

Rozcuchaní v teniskách a s úsměvem se prostě s nastávajícími manželi radovali z přítomného okamžiku. Pohoda a klid byly cítit na každém kroku. Bylo to pro mě neskutečný zážitek. Bezprostřednost a poctivost v chování Dánu ve mně zanechala nesmazatelnou stopu. Stopu radosti a pokory, štěstí a života.

Malá mořská víla

Socha Malé mořské víly byla obklopena turisty a naprosto splnila svojí pověst nejfotografovanější sochy světa, ale i tak jsem se ze svitkem vašich přání probojovala do její blízkosti a symbolicky jsem jí je předala. Pak jsem dostala ještě jednu možnost, jak pomoci splnění vašich přání. Průvodce nás dovedl ke kostelu svatého Albala.

Krásná budova nás všechny již zdálky přitahovala nádhernou vzdušnou energií, ale to ještě nebylo všechno. V bezprostřední blízkosti toho kostela se nachází „Kašna splněný přání“, a protože tady nebylo tolik turistů udělala jsem i tady ještě jeden rituál, aby se všechna vaše přání v ten správný čas splnila.

Snad tomu pomůže i energie již zmíněného třináctého portálu a Hvězdnou branou bude proudit energie která pomůže, aby se vše splnilo, tak jak má a přinese to nám všem tu krásu a pohodu země obklopené baltským a severním mořem. Země, která mně naprosto chytla za srdce a já budu doufat, že se z čistou, větrnou energií ještě a budoucnu(doufám, že blízkém) potkám.

kartářka JarkaSe srdečným pozdravem od Malé mořské víly vaše kartářka Jarka

Uložit

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky , , , , a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.