Horoskop na srpen 2016

Sdílejte nás:

Hřímá-li v srpnu, praví se, že budoucího roku hojná úroda a množství deště jest k doufání.

měsíc horoskop srpenKdyž v srpnu moc hřímá, bude na sníh bohatá zima. Když pálí srpen, bude pálit i víno. Moc hub srpnových – moc vánic sněhových. Nejsou-li v srpnu hřiby, nebude v zimě sněhu. Jak Vavřinec zavaří, Bartoloměj zasmaží, tak se podzimek daří.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Vyzařuje z vás pozitivní energie. Čekají vás dny plné dobrodružství. Nezadaní Berani budou mít nejlepší možnost seznámit se. Nový vztah bude ale potřeba opečovávat už od začátku. Vaše city nebudou brány vážně a budete muset vyvinout velké úsilí, abyste drahou polovičku přesvědčili o vašem upřímném úmyslu. V práci nebuďte hned podráždění, když má k vaší práci někdo výhrady. Raději se nad sebou zamyslete a vše vyřešte po čase až s chladnou hlavou.

BÝK 21. 4. – 20. 5.

Delší dobu jste se věnovali rodinnému životu, až vám v práci uniklo pár zásadních věcí. Harmonii, kterou prožíváte ve vztahu, vyváží menší stres v zaměstnání. Budete muset dohnat nějaké povinnosti, případně vyřešit resty za kolegu. Místo letního posedávání po kavárnách či na pivu, zajděte si s přáteli zasportovat. Uvidíte, že fyzická námaha vám udělá dobře a možná ve sportu najdete i zálibu.

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Energii vám může vrátit pouze dovolená někde hodně daleko s vypnutým telefonem. Věnujte čas rodině. Povídejte si a prožívejte společná dobrodružství. Překvapí vás, co se o svých blízkých dozvíte. Přijde období, kdy budete zpytovat svědomí, že o nich víte tak málo. Na lítost je pozdě, začněte jednat tím, že se jim budete více věnovat. Práce na obnově domova vám půjde od ruky, do koce prázdnin byste mohli zrealizovat všechny svoje plány.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Konečně máte čas a možnost odjet na dovolenou. Zasloužíte si to, jeďte někam hodně daleko. Nezadaným Rakům se naskytne příležitost k flirtu a dobrodružství. Na vážnější vztah to však nevypadá, váš protějšek nebude takový, jaký jste si ho vysnili. I když se tomu budete ze začátku bránit, přeci jenom se pustíte do práce. Myšlenky a nápady, které se vám honí hlavou, budete chtít co nejdříve zrealizovat.

LEV 23. 7. – 22. 8.

Vaše pracovní nasazení je stále vysoké. Stíháte vyřizovat věci i za druhé. Nedělá vám to problém, cítíte se potřebně a důležitě. Na dovolenou si čas uděláte klidně koncem prázdnin. Setkání s přáteli vás velmi potěší a zvedne náladu. Možná byste se měli scházet pravidelně. Lidé jsou pro vás inspirací a v jejich společnosti se cítíte plni energie. Dejte si stranou nějaké finance, během srpna se vám budou jistě hodit.

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Práce už vás nenaplňuje jako dříve. Činnosti, které vás dříve bavily, vám najednou přijdou banální až otravné. Není však ten pravý čas na změnu. Zkuste si od práce odpočinout. Na dovolené si vyčistíte hlavu a uspořádáte si v hlavě priority. V každém případě nedělejte unáhlené závěry. Svůj volný čas věnujte rodině a společných zážitkům. Koncem léta by vás mohly potrápit bolesti za. Pravděpodobně jste si je namohli při manuální práci na zahradě. Chtělo by to dobrou masáž.

VÁHY 23. 9. – 23. 10.

Na všem hledejte něco pozitivního. Náladu vám může zkazit každá maličkost. Zkuste se ovládnout a nebrat vše tak vážně. Někdo vás jen dráždí a zkouší, kam až může zajít. Bohužel takových lidí máte kolem sebe spousty. Pokud budete v pohodě, časem je to přestane bavit. Ač je doba dovolených, v práci se rýsuje možnost změny pozice nebo dokonce karierní postup. Nebuďte zaskočeni, vždyť to je to, co jste si vy skrytu duše přáli.

ŠTÍR 24. 10. – 22. 11.

Dostanete se do nepříjemné situace. Vaše nesprávné zachování se vůči kolegovi budete v sobě ještě dlouho dusit. Nejlepší by bylo si s dotyčným promluvit a vše si vyjasnit. Jinak by mezi vámi mohla zůstat ve vzduchu viset nepříjemná pachuť. Vyrazte s rodinou na dovolenou. Sice nebude úplně podle vašich představ, ale partner a děti budou spokojeni. Dostatečná finanční rezerva vám dovolí si vyrazit z kopýtka a zajít si do luxusní restaurace nebo si pořídit něco nového do bytu.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Rádi byste pomohli dobrou radou někomu blízkému. Bohužel vaše pomoc nebude vyslyšena. Dotyčný má svou hlavu a jen tak se nezmění. Bude ještě trvat dlouho, než vám dá za pravdu. Šetřete proto energií a zaměřte se raději na svoji rodinu. Čeká vás romantika a vzájemné souznění. Partner vás překvapí svojí pozorností. Nezadaní Střelci mohou směle vyrazit na lov do víru společnosti. Štěstí je vám nakloněno, potkáte spřízněnou duši.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Budete mít pro sebe více volného času. Nic vám nebrání udělat to, co vás baví a naplňuje. Kromě dovolené s rodinou, se stihnete také věnovat svým koníčkům. Nezapomínejte na svoji fyzickou kondici. Prospělo by vám pravidelné cvičení. Časté bolesti hlavy a únava jsou následkem ztuhlého svalstva. Zadaní Kozorozi by si měli dát pozor na pokušení a nevěru. Budete vystaveni citové zkoušce. Režii máte ve své moci, záleží jen na vás, jak situaci ustojíte.

VODNÁŘ 21. 1. – 20. 2.

Čekají vás pracovní povinnosti. Nenechte se okolím rozptylovat a pečlivě vše zpracujte, abyste si brzy mohli užívat volných dnů. Připomínky svých nadřízených přijměte bez komentářů, jinak byste si mohli zadělat na pěkné problémy. Až se konečně dostanete na dovolenou, zkuste zcela vypnout od běžných povinností. V hlavě pořád něco řešíte a teď máte konečně možnost relaxovat. Zkuste si prostě jen užívat života.

RYBY 21. 2. – 20. 3.

Když si nebudete s něčím vědět rady, požádejte o pomoc někoho z vašeho okolí. Dostane se vám pochopení i dobré rady. Obecně prožijete pohodový měsíc bohatý na zážitky. Po návratu z dovolené budete plni energie a do práce se budete i těšit. Nevydržíte totiž dlouho jen lenošit. S partnerem si naplánujete menší rekonstrukci či obnovu vašeho bydlení. Touha po realizaci vše urychlí a do konce prázdnin bude hotovo.