HOROSKOP NA PROSINEC 2017

Sdílejte nás:

Beranům jde dobrá nálada. Býci budou plánovat úspěšné projekty. Blíženci budou králi večírků. Rakům prospějí vánoce v nevšedním stylu. Lvi si dopřejí nevšední zážitek. Panny vše stihnou. Váhy budou šťastné. Štíři budou zváni na rande. Střelci by měli více naslouchat. Kozorozi si užijí vánoční pohodu. Vodnáři si obhájí názory. Ryby budou řešit vztahy. 

Podle třešňové větvičky ulomené na den svaté Barbory a dané do vody se na Štědrý den věští, bude-li brzké jaro nebo pozdní. Kvete-li ratolest před Štědrým dnem, bude jaro časné. Kvete-li až po Štědrém dnu nebo vůbec, potom si na jaro počkáme.

Když v prosinci mrzne a sněží, úrodný rok na to běží.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Berani si poslední měsíc v roce užijí v poklidu a harmonii. Nejlépe se budete cítit v rodinném prostředí. Stále trvající dobrá nálada vám dodá energii na nákupy a zařizování věcí před svátky. Drobné nedorozumění budete pravděpodobně řešit v práci. Nenechte si líbit pomluvya vůči vaší osobně. Je potřeba se ostře a jasně ohradit a vše si vyjasnit. Dávejte si pozor na krční páteř. Dlouhodobé sezení u počítače může mít špatný vliv na záda. Nezapomínejte na pohyb a choďte často na procházky.

BÝK 21. 4. – 20. 5.

V pracovní oblasti se vám bude dařit. Koncem roku si stačíte naplánovat projekt, který by mohl přinést úspěch. Naopak v osobním životě se může objevit neshoda a nedorozumění. Budete postaveni před hotovou věc a je jen na vás, jestli celou situaci ustojíte. Pokud si zachováte chladnou hlavu, vše se časem vyřeší samo a vy můžete prožít klidné svátky. Půjdete-li do střetu se svým partnerem či rodinou, těžko už vypjatou atmosféru do Vánoc urovnáte.

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Poslední dobou jste se potýkali se všedními problémy. Teď máte možnost se odreagovat ve společnosti svých přátel a kolegů. Pozvánky na večírky se jen pohrnou. Jako správný milovník společnosti nesmíte nikde chybět. Nic by však nemělo přesahovat únosné meze. Doma máte také nějaké povinnosti a vaše zdraví není zcela pevné. Oslabená imunita a málo spánku jsou dobrým prostředím pro nachlazení či chřipku. Dávejte si pozor, abyste svátky neproleželi s teplotou.

RAK 22. 6. – 22. 7.

S koncem roku si můžete dovolit polevit v pracovním tempu a klidně odjet na hory nebo prodloužený víkend. Nevšedně prožité Vánoce, to je to pravé, co by vás povzbudilo a přineslo novou energii. Teď už zbývá ještě přesvědčit rodinu a nápad zrealizovat. Tento rok máte za sebou několik úspěchů a můžete být opravdu spokojení. Nedávejte to však příliš najevo. Kdekoliv se můžete setkat se závistivci.

LEV 23. 7. – 22. 8.

Pro zrozence ve znamení Lva nebude tento měsíc nic problém. Naopak ke splnění povinností dokážete motivovat a povzbudit i ostatní. Je velká pravděpodobnost, že si vašeho nasazení všimne i šéf nebo nějaká důležitá osoba ve vašem životě. Do konce roku můžete dostat ještě zajímavou nabídku. Dopřejte si nevšední zážitek jen sami pro sebe. Pročistíte si hlavu a na některé partnerské či rodinné neshody začnete pohlížet jinak.

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Poslední měsíc v roce se budete více věnovat své domácnosti. Již delší dobu koketujete s myšlenkou pořízení nového nábytku či vymalování pokoje. Tak směle do toho. Právě v těchto dnech máte energii do realizaci nových věcí. Nebojte se, stihnete vše do Vánoc. Nezapomeňte na starší členy rodiny. Věnujte jim během svátků více času. Potřebují se vypovídat. Nakonec spolu zavzpomínáte na dobu svého mládí.

VÁHY 23. 9. – 23. 10.

Volný čas věnujte více partnerovi a rodině. Už dlouho jste nebyli někde společně. Ukažte trochu snahy a iniciativy a naplánujte si prodloužený víkend. I přes všechny problémy, které jste v tomto roce překonali, si uvědomíte, že jste spokojení a šťastní. Koncem roku budete mít spoustu energie a plánů do budoucna. Pokud půjde i o finanční investice, raději ještě vše proberte s odborníky. Sny jsou krásné, ale v případě obživy to chce více realistický pohled na svět.

ŠTÍR 24. 10. – 22. 11.

Štíři se mohou těšit na klidné a pohodové dny. Vánoční shon se vás nijak nedotkne. Naopak bude vás těšit shánět vše potřebné a organizovat přípravy na svátky. Pokud jde o zdraví, měli byste být na sebe opatrní. Hrozí vám drobné úrazy z nepozornosti. Nezadaní jedinci dostanou pozvání na rande. Ani vás to moc nepřekvapí, v skrytu duše jste to čekali. Vše je na dobré cestě a je velká šance začít nový vztah.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Pravděpodobně budete řešit nepříjemnosti v práce. I špatné zkušenosti jsou však cenné. Měli byste se z nich poučit. Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat. S větším vypětím sil vypjatou situaci ustojíte. Potom už budete nedočkavě vyhlížet sváteční dny, kdy si odpočinete mezi blízkými lidmi. Toužíte-li po založení rodiny, měli byste si vyslechnout také partnera. V některých věcech se vaše názory nemusí shodovat.

Věštírna Kartářek světla

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Kozorohům se bude celkově dařit celý měsíc. V práci vám jde vše bez větší snahy či přemýšlení. Stihnete tak dokončit povinnosti, které by počkaly až na leden. O to víc si pak budete užívat vánoční pohody. S přáteli budete vzpomínat na časy dávno minulé. Příčinou bude nepříjemná zpráva o společném známém. Osobně vás to přiměje si přerovnat priority v životě.

VODNÁŘ 21. 1. – 20. 2.

Konec roku je pro vás harmonický a vyrovnaný. Vaše sebevědomí se tím upevní a budete mít odvahu obhájit si svoje názory. Rozhodně se nevyplatí pomáhat někomu, kdo o to nestojí. Svou energii můžete využít mnohem lepším způsobem. V těchto dnech myslete také na své zdraví. Může vás potrápit bolest a křeče v lýtkách. Z nachlazení se pravděpodobně vyvine nepříjemný zánět žil.

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

RYBY 21. 2. – 20. 3.

V prosinci budete hodně řešit vztahy. Neměli byste zanedbávat své nejbližší. I když se to nezdá, jejich nálady a reakce si ani neuvědomujete. Přitom mohou vysílat zoufalé signály. Abyste předešli hádkám, přemýšlejte na tím, co vám povídají. Nezadaní jedinci si budou užívat zábavy v milé společnosti. Bohužel vážný vztah z toho nebude, ale i tak si to užijete. Není nejlepší doba pro větší investice. Mohlo by se stát, že naletíte podvodníkům.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.