Horoskop na leden 2018

Sdílejte nás:

Beranům jde štěstí v lásce. Býci se mohou v lednu zbavit zlozvyků. Blíženci by měli odhodit zábrany. Raci by měli trochu ubrat. Lvům se doporučuje klid. Panny budou v pracovním nasazení. Váhy mají být opatrné na zdraví. Štíři by se měli zamyslet. Střelci budou klidnit žaludek. Kozorozi si budou řešit partnerské krize. Vodnáři to nemusí přehánět s prací. Rybám jde úspěch.

Jak vysoko v lednu leží sníh, tak vysoko tráva poroste.
Je-li leden nejostřejší, bude roček nejplodnější.

Když v lednu včely vyletují, to nedobrý rok ohlašují.

 

BERAN 21.března až 20. dubna

V novém roce budete úspěšní takřka ve všech aktivitách. Splní se vám to, po čem již delší dobu toužíte. Nastává ideální doba ke změně zaměstnání i finančním investicím. Neztrácejte optimismus, začátek roku bude trochu rozporuplný, nezapomeňte mít emoce pod kontrolou. Nezadaným přeje štěstí, jen nezůstávejte sedět doma a choďte do společnosti, váš šarm přitáhne toho pravého.

BÝK 21. dubna až 20. května

Přestaňte přešlapovat na místě, čas plnění vašich přání nastal. Poslouchejte svoje srdce, nechte se vést intuicí a dojdete cíle. Důležitá je trpělivost. Po zdravotní stránce se zaměřte na plíce a průdušky, právě přes ně přijímáte ze vzduchu velké množství životodárné síly. Otužujte se a choďte hodně do přírody. Je vhodná doba pro zbavování se zlozvyků.

BLÍŽENCI 22. května až 21. června

Závěr roku byl trochu hektický, nezapomínejte na odpočinek. Buďte nakloněni novým setkáním a nebojte se dát průchod svým citům. I velmi stydliví lidé by měli odhodit zábrany, neboť mají velkou šanci seznámit se se zajímavým partnerem. V pracovní oblasti budete muset naplánovat realizaci nějakého dlouhodobějšího úkolu. Zabere vám to nějaký čas.

RAK 22. června až 22. července

Uberte na sebevědomí, vyvarujte se sebestřednosti, naopak přidejte na vstřícnosti a citlivosti vůči svému partnerovi. Na druhé lidi se nedívejte s odstupem a pohrdáním, nevíte, kdy koho budete potřebovat. Pozor na zbrklost, věnujte se nenáročným sportovním aktivitám. Nezapomínejte pravidelně odpočívat, máte sklony ke zbytečnému přeceňování svých sil, což může mít za následek vyčerpání a s tím spojené zdravotní potíže.

LEV 23. července až 22. srpna

Neriskujte, nezapomínejte odpočívat a nenechte se vyprovokovat k hádce či konfliktu. Nezanedbávejte svůj zdravotní stav a nezapomeňte na přísun vitaminů. Vyhýbejte se přílišnému rozčilování, spěchu a dbejte na dostatečný odpočinek. Neodkládejte již dále nevyřešené problémy, urovnejte mezilidské vztahy, odstraňte z vašeho nitra zášť a začněte řešit to, co stále odkládáte.

 

 

PANNA 23. srpna až 22. září

Čeká vás hodně práce, kterou budete muset obhájit. Očekávat můžete i finanční problémy. Nepodceňujte varovné signály počínajících nemocí a svoje zdravotní problémy řešte včas. Věnujte se zdravé výživě, relaxaci a meditacím, posílíte tak vnitřní harmonii. Ti, co nemají stálé partnery, mohou koncem měsíce potkat zajímavé a velmi přitažlivé jedince.

VÁHY 23. září až 23. října

Nenechte se vyprovokovat a nezapomínejte, že každý střet a agrese přinese potíže a zastaví váš postup vpřed. Již začátkem měsíce se mohou objevit zdravotní problémy, se kterými jste vůbec nepočítali. Přinutí vás přehodnotit dosavadní život. Je důležité posilovat odolnost organismu, nezapomínejte na pohyb, zdravou stravu a věřte alternativním metodám léčby.

ŠTÍR 24. října až 22. listopadu

Zamyslete se nad sebou a svými city k nejbližším osobám, trochu pokory a projevené úcty se vám mnohonásobně vrátí. Menší dobrodružství prožijete koncem měsíce. Zájem o vás projeví někdo blízký, který o vás tajně sní. Ale rozum do hrsti, pokud jste zadaní, nemuselo by to dobře dopadnout. Zraněné a neoptované city by se mohly proměnit na nenávist.

STŘELEC 23.listopadu až 21. prosince

Mírněte se v nakupování, šetřete nejen penězi, ale i svými silami. Začátkem měsíce vás mohou potkat drobné zdravotní problémy, které jsou způsobeny přejídáním a nedostatkem pohybu. Stačí pár dnů držet půst či dietu, žaludek se zklidní.  Začátek roku je vhodný k řešení vztahů. V posledních měsících se mezi vašimi blízkými objevilo nedorozumění a napětí. Je čas si vše vyříkat.

Věštírna Kartářek světla

KOZOROH 22. prosince až 20. ledna

Váš život se uklidní až poté, co si v sobě ujasníte svoje životní priority. Nezanedbávejte pravidelné preventivní prohlídky a nepodceňujte bolestivé příznaky nemocí. Pravděpodobně vás nemine partnerská krize. Příliš si idealizujete svého partnera a necháte si od něho mnohé líbit. Měli byste se ohradit proti chování, které se vám nelíbí. Koncem měsíce se objeví zajímavá pracovní příležitost.

 

VODNÁŘ 21. ledna až 20. února

Neměli byste to přehánět s pracovním nasazením, nepřepínejte se tolik. Není nutné mít splněno hned. Nezanedbávejte svoje blízké, věnujte se více rodině, která pro vás bude oporou a zdrojem pozitivních podnětů. Snažte se být vnímavější k pocitům svého partnera a více mu naslouchejte. Nebojte se navazovat nové kontakty, nezadaní mají velkou šanci najít si vhodného partnera.

 

 

 

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

RYBY 21. února až 22. března

Čekají na vás nové šance a možnosti. Dořešíte staré záležitosti a otevře se vám nový svět. Nebojte se změny, štěstěna vám bude nakloněna. Vaše dobré duševní rozpoložení vám přinese úspěch, ale nezapomínejte na pohyb, začněte s posilováním či sportem. Působíte velmi přitažlivě a to vám také pomoci přinést příznivé změny. Všechny minulé krize budou zažehnány.

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.