Horoskop na duben

Sdílejte nás:

Naše Astroložka Perta připravila aktuální horoskopHoroskop na duben

Jak hluboko v dubnu namokne, tak hluboko v máji vyschne.
Když duben laškuje, bývá mnoho sena a obilí.
Mokrý duben přislibuje dobrou sklizeň.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)Znamení zvěrokruhu - Beran
Pozor na hádky s partnerem a rodiči. Uberou vám spoustu energie. Jeden z vás musí být rozumnější a měl by se začít starat o rodinnou pohodu. Udělejte vstřícný krok, naplánujte společný výlet, připravte malou rodinnou oslavu. Zapomeňte na dlouhodobé plány a radujte se z maličkostí.

BÝK (21. 4. – 20. 5.) Znamení zvěrokruhu Býk

Mezi blízkými se cítíte skvěle. Vaše rodina drží pohromadě, jeden spoléhá na druhého a užívá si pocitu sounáležitosti. Jediné, co může narušovat idylku, jsou občasné výkyvy nálad vašeho partnera. Buďte trpělivá a tolerantní. Naplánujte si prodloužený víkend v lázních nebo ve wellness centru. Utuží se váš zdravotní stav a lépe zvládnete napětí, které lze očekávat koncem měsíce.

BLÍŽENCI (21. 5. – 21. 6.)Znamení zvěrokruhu- Blíženci
Obvykle si docela dobře vystačíte sami, ale tentokrát je pro vás důležitá jistota, pocit životní opory a zázemí. Přiznejte si to a přestaňte se bát ukázat partnerovi svou slabost. Uvidíte, že to váš vztah upevní. Oporu ale najdete i jinde. Porozumění jsou schopné vám nabídnout také vaši přátelé. Vyvarujte se nezdravých jídel a nezapomínejte na dostatečný pitný režim. Jinak vám se neminou střevní potíže.

 

RAK (22. 6. – 22. 7.)Znamení zvěrokruhu- Rak
Povídejte si více s dětmi a naslouchejte partnerovi. Budou vám chtít sdělit svoje bolístky. Nezklamejte jejich důvěru. Ne každý umí naslouchat druhým. Buďte však k jejich názorům a postojům tolerantní a citliví. Svoje komentáře vynechejte. Příště by se vám už svěřit nemuseli. Nepodceňujte varovné signály počínajících nemocí a svoje zdravotní problémy řešte včas.

LEV (23. 7. – 23. 8.)Horoskopy - Lev

Někoho z vašich blízkých sužují potíže a volá o pomoc. A vy máte dost sil, abyste ho vytáhli z problémů. Možná se budete muset trochu obětovat, ale vyplatí se to. Budete z toho mít skvělý pocit. Partnera vytáhněte mezi lidi. Čas strávený ve dvou vám dodá novou energii.
Patříte k lidem vybaveným poměrně dobrou odolností proti nemocem, ale nesmíte zapomínat na pravidelný spánek a odpočinek.

PANNA (24. 8. – 23. 9.)Znamení zvěrokruhu- Panna
Doma to není úplně ideální, partner je přetažený a vy chcete konečně trochu klidu. Neztrácejte nervy. Zapomeňte na jarní úklid a udělejte si čas na rodinu. Výlet nebo procházka vám vyčistí hlavu. Dejte pozor, ať neprostydnete, jste náchylnější k onemocnění. Jarní deprese hoďte za hlavu, raději sportujte a jděte do přírody nebo do společnosti.

 

 

VÁHY (24. 9. – 23. 10.)Znamení zvěrokruhu - Váhy
Všichni vás trochu štvou a vy jim svou nespokojenost dáváte patřičně najevo. Mohli byste se tak dostat do začarovaného kruhu, ze kterého by se vám za pár týdnů jen těžko vystupovalo. Prospěje vám, když si od práce na pár dnů odpočinete. Naplánujte si prodloužený víkend. Určitě vám to prospěje. Pozor na přepracovanost, fyzické vyčerpání, migrény a nedostatečnou hybnost páteře. Snažte se pravidelně cvičit.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)Znamení zvěrokruhu - Štír
Vaše rodinné zázemí je harmonické. Drobné nedostatky se vám podaří s nadhledem a šarmem odstranit. Partner i děti ve vás vidí bohyni, která zvládá domácnost s úsměvem na tváři a pocitem radosti. Nutno říct, že nepřehánějí. Máte zkrátka šťastné období, které se projeví ve vaší rodině i vztazích s přáteli. Nezanedbávejte svůj zdravotní stav a nezapomeňte na přísun vitaminů. Prospěje vám plavání, sauna a solná jeskyně. Posílíte tak svojí odolnost proti nemocem.

 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)Znamení zvěrokruhu- Střelec
Máte za sebou náročné období, ale to zmizí zároveň s jarním sluníčkem. Do vašich dnů se pomalu vrací láska a klid. Začínáte se uvolňovat. Vaši blízcí to cítí a mají potřebu se vám svěřovat. Tentokrát nepotřebují jen vyslechnout, ale i poradit a povzbudit. Kouzlo důvěry, které mezi vámi zavládne, upevní vaše rodinné vztahy. Zaměřte se na plíce a průdušky, právě přes ně přijímáte ze vzduchu velké množství životodárné síly. Otužujte se a choďte hodně do přírody.

 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Věštírna Kartářek světla

Věštírna Kartářek světla


Nezapomínejte na to, že život není jen o práci a povinnostech. Srovnejte si priority a prožijte pár dnů jen se svými blízkými bez telefonu a počítače. Uvidíte, že to bude nejlépe strávený čas, jaký si vůbec umíte představit. Nemusíte ani nikam jezdit. Nakonec nejšťastnější budete s rodinou na procházce. Nebojte se odstranit ze života vše, co vás obtěžuje. Je důležité posilovat odolnost organismu, nezapomínejte na pohyb, zdravou stravu a vyzkoušejte alternativní metodu léčby.

 

VODNÁŘ (21. 1. – 19. 2.)Znamení zvěrokruhu - Vodnář

Máte dar urovnat jakékoli rodinné rozepře a krize. Jste přímo hojivým balzámem pro zjitřené vztahy a nedělá vám potíže uklidnit jakoukoli situaci. To ocení zvlášť vaše děti, které se do sourozeneckých hádek trochu zamotávají a nevědí, jak z nich ven. Protentokrát se nebojte ve vztazích víc dávat než dostávat. Jednou se vám to vrátí. Během měsíce pocítíte přiliv nové energie. Vaše dobré duševní rozpoložení vám přinese úspěch, ale nezapomínejte na pohyb.

 

RYBY (20. 2. – 20. 3.)

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Máte výhrady ke svému okolí? Nenechávejte si to pro sebe a řekněte nahlas, co vám vadí. Budete překvapeni, jak se vše jednoduše vyřeší. Partner vás hýčká jako v bavlnce, tak proč si to neužít. Nechte se opečovávat a rozmazlovat. Vaše životní tempo se zklidní. Přesto dávejte pozor, abyste nezapomněli na své povinnosti a závazky.

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.