HOROSKOP na červenec 2017

Sdílejte nás:

Červenec nese parna, krupobití a medovice, jestli hojný na bouřky a vichřice.
Slunce peče – déšť poteče.
Co červenec neuvaří – srpen nedopeče.
Když červenec pěkně hřeje, o vánocích se zima zaskvěje.

 

BERAN (21. 3. – 20. 4.)Znamení zvěrokruhu - Beran

Koncem měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Zajímavé výzvy se naskytnout v pracovní oblasti, ale i v rodinném prostředí. Problémy řešte s klidem a rozvahou. Nechejte si čas na rozmyšlenou, hlavně žádné zbrklé závěry a změny. Někdy i čas přinese sám nejlepší řešení. Snažte se relaxovat, a pokud jste ještě neměli dovolenou, je právě teď nejlepší období vypnout a myslet také na sebe. Cítíte se v dobré kondici, zdraví by mělo sloužit.

BÝK (21. 4. – 20. 5.)Znamení zvěrokruhu Býk

Začátkem měsíce budete muset vyřešit problém týkající se vaší práce. Konzultace s kolegy vám pomůže. Pokud působíte v tvůrčí oblasti, čeká vás zasloužený úspěch. Můžete naplno předvést svůj um a fantazii. Nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes pracovní vytížení můžete zapomenout splnit sliby, které jste svým blízkým dali. Není divu, že budete muset čelit výčitkám. Vyvarujte se pití ledových nápojů, může vás postihnout nachlazení.

BLÍŽENCI (21. 5. – 21. 6.)Znamení zvěrokruhu- Blíženci

Čeká vás měsíc plný zážitků. Potkáte zajímavé lidi, ze kterých se můžou stát vaši přátelé. Získáte inspiraci, kterou budete moci využít ve své práci. Při řešení rodinných problémů dejte na radu starších. Nepodlehněte hádkám a konfliktům mezi vašimi dětmi. Někdy je lepší nechat konflikt vyřešit je samotné. Potřebovali byste trošku více času jen pro sebe. Zbytečně řešíte okolní atmosféru a to vás vysává.

RAK (22. 6. – 22. 7.)Znamení zvěrokruhu- Rak

Škodolibá radost z neúspěchu druhých se může otočit proti vám. Snažte se být trochu empatičtí a podejte kolegům pomocnou ruku. Šetřete výdaji, koncem prázdnin budete potřebovat větší finanční obnos. Nezadaní raci mají šanci na seznámení se sympatickým protějškem. Společné porozumění by mohlo přerůst ve vážný vztah. Netlačte však zbytečně na pilu, všechno má svůj čas.

LEV (23. 7. – 22. 8.)Horoskopy - Lev

Přišel dlouho očekávaný odpočinek. Vysněná dovolená vám přinese maximální relaxaci a uspokojení. Nic vás nemůže rozházet. Užívejte si každou minutu. Pokud jste již po dovolené, vyšetřete si ještě pár chvil pro sebe a rodinu. V práci bude klidná až nudná atmosféra. Pokud to bude jen možné, udělejte si svou práci a běžte někam do přírody. Ve vaší blízkosti se může objevit velmi sebevědomý a extravagantní člověk. Dejte si pozor, abyste nepodlehli jeho krásným řečem. Mohli byste se zklamat.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)Znamení zvěrokruhu- Panna

Vyhýbejte se pesimistům a morousům. Jejich negativní nálada by snadno mohla přeskočit na vás. Pokud budete v psychické pohodě, nic vás nerozhodí. Hodně záleží na vašem přístupu k okolí. Nedělejte si hlavu z řečí druhých, buďte silní ve svém jednání. Někdo se vás snaží ranit. Věnujte se svému zázemí. Je nejlepší čas k rekonstrukci nebo inovaci bydlení. Přinese vám to potěšení a pochvalu od ostatních členů rodiny.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)Znamení zvěrokruhu - Váhy

Začátek měsíce bude pracovně náročnější než obvykle, ale vše by se mělo velmi rychle vyřešit. Úspěšní budou ti, kteří si zachovají chladný rozum a nedají na rady kolegů. Ne každý to s vámi myslí dobře. Špatná nebo žádná komunikace může být začátkem nedorozumění s kolegy. Dejte si pozor na pomluvy. Náladu po dovolené budete mít lenošivou, dlouho se nebudete moci nastartovat do pracovního procesu. Doma bude vládnout klid a pohoda.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)Znamení zvěrokruhu - Štír

Potkáte člověka, kvůli kterému budete v pokušení k nezávaznému flirtu. Pozor na city, mohli byste toho druhého zranit nebo zklamat. Romantický zážitek se může změnit v hlubší vztah. Pokud jste již zadaní, měli byste si rozmyslet, co vlastně chcete. Ne každá změna může vést k lepšímu. Stabilní vztah může být lehce zničen chvilkovým dobrodružstvím. Dávejte si pozor na to, co jíte. Fast foody a nepravidelné stravování vás mohou potrápit. Budete se cítit více unavení a podrážděni.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)Znamení zvěrokruhu- Střelec

S problémy a trampoty se svěřte výhradně dobrým přátelům, kteří nezneužijí vaši důvěru. Pokud svěříte vaše trápení někomu jinému, může vaši slabou stránku v budoucnu použít proti vám. Užívejte si letních radovánek, zkuste i návštěvu festivalu nebo taneční zábavy. Bude to příjemný zážitek, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Navíc můžete potkat lidi, jejichž kontakty vám pomohou v pracovní sféře. Mějte pod kontrolou své výdaje, koncem měsíce budete mít výdaje.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Věštírna Kartářek světla

Věštírna Kartářek světla

Neseďte doma a nestavte vzdušné zámky. Pokud chcete něco dokázat, pusťte se do toho co nejdříve. To platí jak o domácích pracích, tak i o profesních cílech. Věnujte čas svým blízkým a přátelům. Zvedne vám to náladu a přilije chuť do života. Nezadaní se mohou zamilovat, ale nebude to mít dlouhého trvání. Na toho pravého partnera si budete muset ještě nějaký čas počkat. Zadaným kozorohům se nevyhne menší partnerská bouřka. Chce to více tolerance a porozumění.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)Znamení zvěrokruhu - Vodnář

Prožijete pohodový a úspěšný měsíc. Nic po vás nebude problém. Překážky se vám budou vyhýbat, doma vládne harmonie. O to horší bude návrat do zaměstnání. Po dnech volna se budete těžko soustředit na práci a povinnosti se začnou hromadit. Nejlepší je najít si vždy nějakou motivaci, která vás nastartuje k výkonu. Potěší i večerní procházka nebo posezení s přáteli. Dávejte si pozor na pády. Jízda na kole nebo ranní běh by mohly mít nečekané následky. Sportujte s rozvahou.

 

 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Zdá se, že se vše točí kolem lásky a vztahů. Jestliže máte partnera či rodinu, vyrazte na společnou dovolenou. Prožijete pěkné dny, vaše vztahy se upevní. Nezadaní mají velkou příležitost potkat na dovolené nebo ve svém okolí budoucího partnera. Máte-li potřebu partnera prověřit, dejte vztahu čas, brzy poznáte jeho stabilitu. Ve vašem životě se může objevit někdo, koho jste poznali před dlouhým časem. Pravděpodobně spolužák nebo kamarád z dětství. Společné vzpomínky vás příjemně potěší.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.