Narozeninový horoskop pro Štíry. Co vás čeká do roka a do dne?

Místo toho, abyste válčili s kritiky, soustřeďte se na své cíle. Nejdůležitější je moci se podívat do zrcadla a mít stále dobré přátele. Zbytek světa ať si myslí, co chce. Buďte sami sebou.

Vodní znamení Štíra (24.10. -22.11.)  představuje hlavně city. Jste stejně stálí, jako nevyzpytatelní, a dokážete překvapit i toho, kdo si myslí, že vás zná dokonale. Hlavní charakteristikou Štírů jsou city a emoce. Pozitivními vlastnostmi jsou chápavost, obětavost, oddanost a úcta. Negativní pak netečnost, sklíčenost a lenost.

V nejbližší době vás bude Slunce hnát do rychlých a rozhodných závěrů. Než cokoliv uděláte, jestli už to budou zásnuby, nebo se rozejdete, nebo dáte výpověď v práci, několikrát si to rozmyslete. Nepalte mosty!

V roce 2021 se přesvědčíte, že vám vzteklé reakce neprospívají. Saturn, přísná planeta, bude v kvadratuře k vašemu znamení. To by znamenalo v případě konfliktu problémy spjaté s překotnou reakcí. Měli byste si rozmyslet každý krok.

Důležitá pro vás bude energie. Tu si hlídejte, abyste byli v rovnováze. Nemůžete se vychýlit ani doprava, ani doleva.

Lidé narození ve znamení Štíra se vyznačují vnitřní silou a životní energií, díky které zvládnete cokoliv, pro co se rozhodnete. Patříte mezi uzavřené povahy, není pro vás typické přílišné svěřování. Udržujete si jistý odstup, protože nechcete být ničím ovlivňováni.

Jinak jste dobrými společníky a věrnými přáteli. Štíři patří ke skvělým řečníkům a nemají problém s uplatněním v jakékoliv profesi, pro kterou se rozhodnou. Nejlépe se budete cítit tam, kde máte dostatek prostoru pro rozhodování a kde vám nadřízení důvěřují. Nejvíce byste excelovali v lékařských profesích.

Do vztahů přinášíte své sny, vize, intuici a emoce. K výběru partnera přistupujete pomalu a svědomitě. Pokud se pro někoho rozhodujete, jdete si tvrdě za svým, a tak se může stát, že někoho zraníte. Dokážete projevit svůj názor a vůli, a proto mohou váš vztah doprovázet občasné výbuchy a hádky. Pro spokojený vztah musíte někdy potlačit svou vrozenou žárlivost.

Nejvíce si v partnerském soužití Štíři rozumí s Rybami, Raky, Lvy a Kozorohy.

Oblíbenými barvami jsou karmínově červená a světle modrá. Kameny, které pozitivně ovlivňují toto vodní znamení, jsou ametyst, achát a rubín.

Šťastným dnem pro Štíry je čtvrtek, který je vyvrcholením týdenních aktivit a povinností a před sebou už mají vidinu volných dní.

Naopak nepříznivým dnem je pro ně pondělí, které pomyslně představuje začátek. Štírům trvá, než nastartují organismus k výkonům.

Šťastnými čísly jsou 5 a 25.

V listopadu se starejte o sebe a o svoji krásu a styl. Přátelé vás podrží a světe div se, mohou vás pohltit i nové známosti.

V prosinci můžete získat možný přivýdělek. Možná vám bude smutno za výlety, ale ne všechny daleké cesty budou možné. Během období vánoc si odpočinete s někým, kdo je blízký vašemu srdci. Také budete uvažovat o dovzdělání se.

Leden vám přinese realizaci vašich plánů. Lidé okolo vás budou nervózní, vy ale můžete být oázou klidu.

V únoru naberou věci, na kterých jste pracovali, tempo.

Březen může být trochu složitější, protože vliv Saturna vám může přidat práci. Avšak pokud by bylo práce příliš, může se to nepříjemně odrazit na vašich rodinných vztazích. Koncem března si hlídejte odolnost organismu proti bacilům.

V dubnu se vyhýbejte všem provokatérům, kteří se vás budou snažit dráždit nebo nechtějí pochopit, že máte své hranice trpělivosti a můžete také někdy vystartovat.

Květen nese lásku přeje lásce, ale nevyplatí se ji spojovat s prací. Samotní Štíři by měli mít na paměti, že románek v zaměstnání může skončit skandálem. Ale pokud vám to nevadí?

V červnu vás čekají konflikty, protože budete velmi energičtí, a tak moc přesvědčení o své pravdě, že nebudete mít problém útočit na konkurenci. Nové ambiciózní plány a nápady vám přinesou vysněný výsledek. Budete pány svého osudu. Mějte ale na paměti, že v momentě, kdy do toho nastoupíte, změny mohou být nezvratné.

V červenci zjistíte, že vaše kariéra se točí v kruhu. Zamyslete se a zařaďte správný směr.

Srpen bude ideální na vysněnou dovolenou a objevování nových míst.

V září vás více pohltí rodina, přátelé a závazky spojené s domovem. Může to být oprava, větší nákupy, možná nový nábytek, nové květiny nebo auto, na které máte jako správný Štír nárok. Je to odměna za těžkosti, kterými jste si museli celým rokem projít.

 

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Co o vás říká váš ascendent?

Víte, že ascendent vás charakterizuje více, než si myslíte? Je jedním z nejdůležitějších znamení vašeho horoskopu. Astrologové říkají je ascendent maskou, pod kterou můžeme objevit ...
/ Články

Michaelova hvězdná předpověď 23. 5 – 29. 5. 2022

Čtvrtý týden v květnu můžeme označit za ryze horký, ohnivý a ve všem řádně impulsivní. Ve středu 25.5. vstoupí, kromě rychlé Luny, do ohnivého znamení Berana ...

Týdenní horoskop 23.5.-29.5. Koho vzpruží Mars v Beranu?

Blíženci, tento týden vás nenechají vytoužené cíle vydechnout. Máte stále velkou motivaci, a to je důvod, proč jedete na maximum. Lvi, nové a velmi příjemné ...

Víkendový horoskop: co nese Slunce ve znamení Blíženců?

V sobotu 21.5. vejde Slunce do znamení Blíženců nese romantickou náladu a vy můžete potkat někoho vyjímečného, nebo dostat nějaký důležitý úkol, či zprávu, která ...

Horoskop štěstí pro Blížence (22.5. – 21.6.)

Pravděpodobně se vám mnoho věcí nelíbí, ale není vhodná chvíle na ukvapená radikální rozhodnutí. Začněte se raději na změny připravovat od základu. Pak teprve jednejte ...

Andělský horoskop od 17. 5. do 16. 6.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Stále jedete v rychlém tempu, protože jste cílevědomí. Ale není to úplně dobré pro vaši fyzickou kondici ...

Michaelova hvězdná předpověď 16.5.-22.5.

Třetí týden v květnu nás i nadále učí schopnostem komunikace a většího vnitřního poznání a chápání, jak jsme na tom sami se sebou i s našimi blízkými ...

Karta týdne 16.5.-22.5. Čtyřka disků ukazuje úsměv skrze slzy

Berani, dávejte si pozor, kolem vás jsou nevyužité příležitosti k zisku. Býci, mužete mít pocit, že vám chybí rozmach. Blíženci, váháte v době, kdy je ...

Dobrá rada co dělat, když se Luna schová

Když se schová Luna máte šanci se schovat i tomu,  co vás trápí. Může to být kamarádka, která naříká na muže, vzteklý šéf, nebo uštěpačná ...

Týdenní horoskop 16.5.-22.5. Co nese krvavý úplněk ve Štíru?

V pondělí 16.5. čekáme neintenzivnějšíí úplněk roku 2022! Pojí se s celkovým zatměním Luny, takzvaným krvavým úplňkem ve znamení Štíra. Odhalí vám ukryté pravdy a ...

Jupiter vystoupil z retrográdu, je na co se těšit!

Hvězdná obloha nám nyní nabídne možná splněna přání v každé padající hvězdě Perseid. A navíc 11. srpna Jupitera vystoupil z retrográdu. Co to znamená? Do našeho života můžeme konečně přivítat štěstí. Stačí se jenom trochu snažit.

 

Jupiter je již od začátku loňského listopadu od 2. prosince ve zn. Střelce.  Jupiter je planetou úspěchu, požehnání a štěstí. Teď byl čtyři měsíce v retrográdu a konečně začal mířit dopředu. Samozřejmě všechny planety jdou směrem dopředu, to jenom lidské optice se jeví někdy jejich chod, jako zpětný. Nicméně naši moudří předci vypozorovali, že to nese jistý příznivý, nebo nepříznivý vliv na lidské dění a osudy. Zejména v té oblasti, kterou má milá planeta na svědomí. Retrográdní Jupiter je o nedůvěře v sebe, v okolí a ve štěstí. Pocity úzkostí a chmur mohly pramenit kdesi ve skrytu zapomenuté minulosti.

Po čtyřech měsících tak nyní budete opět více podnikaví a odvážní a budete mít někdy i chuť skály lámat.

Speciálně z toho budou těžit lidé zrození ve zn. Lva, kteří mají v Trigonu čili šťastném seskupení i Slunce a Venuši.  Mohou více cestovat, poznávat, okouzlovat, blyštět se!

Myslete na kurzy, učení, startu nové práce, či podnikání. To, co doposud stálo, se nyní konečně vydává vpřed.

 

Berani, Lvi a Střelci budou mít možnost cítit spokojenost na každém kroku. Šťastné náhody mohou vykukovat z každého rohu.

 

 Blíženci, Váhy a Vodnáři, mají možnost poznat nové zajímavé lidi. Ti jim mohou v budoucnu velmi pomoci. Budou cítit pomoc a podporu okolí i přátel. Jde o to nepromeškat tyto příležitosti. Stačí vyjít mezi lidi.

 

Vodní znamení – Raci, Štíři a Ryby budou mít možnost rozproudit stojaté vody věcí, které předtím nešly. Mohou dostat zajímavou pracovní nabídku mohou se odvážit práci změnit. Mohou se rozhlížet, jak zvýšit svojí dosavadní kvalifikaci. Vše, do čeho se pustí se jim v budoucnu zúročí.

Zemská znamení budou cítit vice změny nálad. Berani, Panny, a Kozorozi nyní mohou získat dlouho očekávaný klid na duši. V důležitých věcech se jim může podařit učinit dlouho očekávané správné rozhodnutí. Pozornost se zaměří zejména na vnitřní život. Budou mít možnost pochopit na vlastní kůži smysl cenných životních rad.

Helen Stanku

Co o vás říká váš ascendent?

Víte, že ascendent vás charakterizuje více, než si myslíte? Je jedním z nejdůležitějších znamení vašeho horoskopu. Astrologové říkají je ascendent maskou, pod kterou můžeme objevit ...
/ Články

Michaelova hvězdná předpověď 23. 5 – 29. 5. 2022

Čtvrtý týden v květnu můžeme označit za ryze horký, ohnivý a ve všem řádně impulsivní. Ve středu 25.5. vstoupí, kromě rychlé Luny, do ohnivého znamení Berana ...

Týdenní horoskop 23.5.-29.5. Koho vzpruží Mars v Beranu?

Blíženci, tento týden vás nenechají vytoužené cíle vydechnout. Máte stále velkou motivaci, a to je důvod, proč jedete na maximum. Lvi, nové a velmi příjemné ...

Víkendový horoskop: co nese Slunce ve znamení Blíženců?

V sobotu 21.5. vejde Slunce do znamení Blíženců nese romantickou náladu a vy můžete potkat někoho vyjímečného, nebo dostat nějaký důležitý úkol, či zprávu, která ...

Horoskop štěstí pro Blížence (22.5. – 21.6.)

Pravděpodobně se vám mnoho věcí nelíbí, ale není vhodná chvíle na ukvapená radikální rozhodnutí. Začněte se raději na změny připravovat od základu. Pak teprve jednejte ...

Andělský horoskop od 17. 5. do 16. 6.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel Stále jedete v rychlém tempu, protože jste cílevědomí. Ale není to úplně dobré pro vaši fyzickou kondici ...

Michaelova hvězdná předpověď 16.5.-22.5.

Třetí týden v květnu nás i nadále učí schopnostem komunikace a většího vnitřního poznání a chápání, jak jsme na tom sami se sebou i s našimi blízkými ...

Karta týdne 16.5.-22.5. Čtyřka disků ukazuje úsměv skrze slzy

Berani, dávejte si pozor, kolem vás jsou nevyužité příležitosti k zisku. Býci, mužete mít pocit, že vám chybí rozmach. Blíženci, váháte v době, kdy je ...

Dobrá rada co dělat, když se Luna schová

Když se schová Luna máte šanci se schovat i tomu,  co vás trápí. Může to být kamarádka, která naříká na muže, vzteklý šéf, nebo uštěpačná ...

Týdenní horoskop 16.5.-22.5. Co nese krvavý úplněk ve Štíru?

V pondělí 16.5. čekáme neintenzivnějšíí úplněk roku 2022! Pojí se s celkovým zatměním Luny, takzvaným krvavým úplňkem ve znamení Štíra. Odhalí vám ukryté pravdy a ...