Ženy podle zvěrokruhu! Každá má své vlastní kouzlo. Znáte svoji supersílu?

Ohnivá znamení

V Beranu, ve Lvu a ve Střelci – budou vše prožívat intenzivně, žijí přítomnou chvílí a mohou se cítit být pupkem světa. 

Žena Beran potřebuje stále nové cíle. Miluje kouzlo dobývání takových cílů a potřebuje měnit svět. Nejlépe by ji bylo s Kozorohem, který dokáže její energii usměrnit.

 

Žena Lvice rozhodně nesnese, aby ji někdo ignoroval.  Ona je tím Sluncem a podle toho se k ní mají druzí chovat. Druzí lidé ji pouze doprovází a pokud jim nevadí nebýt na výsluní, budou si skvěle rozumět.

Vodnář muže být tím, který ji bude neustále sekundovat.

Žena ve Střelci překvapuje. Je plná života a často mění své cíle. Nehrozí, že by se jen tak uzemnila. Jejím potřebám může vyhovovat diplomatický zrozenec ve Vahách.

 

Zemská znamení

Ženy v Býku, v Panně a v Kozorohu jsou klidné a pracovité. Jen tak něco s nimi nehne.

 

Pro ženy v Býku je důležitý komfort a finanční dostatek. Potřebuje krásu i chuť, nejlépe ji bude doplňovat partner v Raku, který umí docenit plnou spíž a udržovaný domov.

 

Ženy v Panně často marodí a také si stěžují. Mají analytické uvažování, kterému někdy chybí romantika. Zaujme je rozporuplný Blíženec, skvěle si však nimi poradí statečný zrozenec v Býku.

 

Ženy v Kozorohu se mohou zdát chladné a tvrdé. Dost často musí všechny držet nad vodou svoji železnou rukou, ale dá se jim důvěřovat. Jejich tvrdost rozrazí tajemný a vášnivý Štír.

 

Vzdušná znamení

Ženy v Blížencích, Vahách a ve Vodnáři jsou ztělesněním kamarádek. Budou plné života a smíchu. 

 

Ženy v Blížencích jsou nejvíc živelné, ale také nestabilní. Jednou řeknou že milují a za chvíli už to neplatí. Přitahují lidi, protože se hodně smějí a flirtují. Tempo s nimi dokáže udržet ten, který si užívá život plnými hrstmi. Pevnou půdu pod nohama jí nabídne Kozoroh. Uhrane ji Střelec.

 

Ženy ve Vahách jsou jemné, krásné a smyslné. Potřebuji luxus a rafinovanou zábavu. Zamiluje si je někdo, kdo dokáže ocenit intelekt, třeba zrozenec v Býku. Smyslností ji může okouzlit Lev.

 

Ženy ve znamení Vodnáře jsou volné a svobodné. Je těžké je spoutat. Budou loajální, upřímné a bystré. Vášeň v ní vzbudí někdo, kdo není žádná citlivka. Třeba Beran.

 

Vodní znamení

 

Ženy v Raku, Štíru, a v Rybách jsou velmi emocionální, opatrovatelské a empatické. 

 

Žena v Raku někdy bývá proměnlivá. Potřebuje se cítit milovaná a chválená a udělá vše, aby si zasloužila uznání. Umí vytvořit domov, který se může líbit zrozenci ve Štíru a možná také v Býku.

 

Žena ve Štíru je chodící sexbomba. Miluje a je rada milována. Umí uhranout, pronikne do druhých pohledem. Její partner musí mít úroveň a peníze. To by mohl Rak a jaksi mimochodem i zřízenec v Rybách.

 

Žena v Rybách bude smyslná, citlivá a romantická. Nerada se hádá, někteří mohou dojem, že s ní budou lehko manipulovat, nicméně to je velký omyl. Bude je mít přesně tam, kde je chce mít dříve, než se vzpamatují. Dobře si bude rozumět se Štírem a možná se zrozencem ve Vahách.

Na životě je nádherné, že si jde vlastními stezkami a často se přitáhnou právě ta podle astrologie nejméně vhodná znamení. Samozřejmě se na tom podílí spousty dalších osobních aspektů. Tam, kde by si mohl pár rozumět vznikne místo toho skvělé přátelství. Tam. kde si půjdou po krku přitom může jít o velmi vášnivý vztah. Jak to máte vy?

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Poselství Diany

Oslavila by své šedesátiny. Těžko odhadnout, zda v rámci královské rodiny, se svým partnerem, se kterým zahynula při autonehodě štvána bulvárním tiskem či se svou láskou, ...

Co zajímavého nás ještě čeká v červenci?

Léto máme v plném proudu. Na tuto dobu budeme v zimě vzpomínat se sentimentem. Léto je období, kdy lidé čerpají z darů přírody, sbírají byliny ...

Týdenní horoskop 12.-18.7. Venuše ve Lvu, Trigon Slunce s Neptunem, Luna ve Štíru; budeme se duchovně rozvíjet, milovat i hádat!

Venuše ve Lvu (do 16.7.) podpoří žhavé letní lásky a trigon Slunce s Neptunem (13.-17.7) dává šanci na klid. Také se podaří vyřídit většinu věcí, jako ...

Co přináší Merkur v Raku 11. 7. – 27. 7.?

Během nejbližších dvou týdnů od 11. do 27. července zabrouzdá Merkur ve vodách romantického Raka. Možná budeme chtít na chvíli odložit složité a logické analyzování ...
/ Články

Víkendový horoskop. Novoluní v Raku přeje ženám

V sobotu 10. 7. bude novoluní ve znamení Raka. Největší vliv bude mít na ženy. Ten, který hledá dobrou radu, by se měl obrátit na ...

Týdenní horoskop 5.7.-11.7. Začátek července slibuje více červenání. Mars a Venuše v konjunkci posílí sexuální přitažlivost!

Lvi, Berani a Střelci budou mistry prázdninového svádění. Konjunkce Marsu s Venuší ve znamení Lva (11.7.-16.7.) vyladí na smyslnou lásku snad i ty nejvíce zastydlé ...

Víkendový horoskop; sezona dovolených startuje dynamicky

Do 11.7. bude Merkur v Blížencích a to přeje rychlému rozhodování a cestování. Dovolenková sezona začne dynamicky s vlivem kvadratury Marsu s Uranem (1–7.7.). Posílí ...

Týdenní horoskop 28.6. – 4.7. Luna v Býku podpoří lásku i solidaritu!

Luna v býku podpoří lásku. Od 30.6.-4.7. však bude tvořit konstelace planet Mars Saturn a Uran napětí. Které může vyvrcholit 4.7. večer, kdy bude Luna ...

Horoskop na červenec 2021

 Berani, máte příležitost ukázat, co ve vás je. Nečekané situace vás donutí řešit věci hned a na vlastní zodpovědnost. Býci, vše vám jde od ...

Víkendový horoskop: Neptun rozvíří emoce a sebereflexi

Tento víkend bude silný v emocích. Venuše vejde do ohnivého znamení Lva a rozpálí city. Zejména u ohnivých znamení. Neptun vejde do retrográdu a někoho ...